ROI

ROI sau return on investment este, simplu spus, castigul dintr-o investitie. Acest lucru inseamna sa investesti bani (intr-un start-up, spre exemplu) care sa ti se intoarca intr-o forma sau alta. O mai numim si rata de recuperare a investitiei.  ROI se exprima sub forma de procente si ne ajuta sa evaluam cat de bine a […]

ROI sau return on investment este, simplu spus, castigul dintr-o investitie. Acest lucru inseamna sa investesti bani (intr-un start-up, spre exemplu) care sa ti se intoarca intr-o forma sau alta. O mai numim si rata de recuperare a investitiei. 

ROI se exprima sub forma de procente si ne ajuta sa evaluam cat de bine a mers o investitie.

Exista o formula de calcul standard pentru ROI, dupa modelul:

ROI = (Castig - Costul investitiei) x 100/ Costul investitiei

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram