Credite rapide fara DOBANDA 0%

Creditele rapide fara dobanda la fel ca si creditele rapide fara acte sunt imprumuturi de valori mici, acordate pentru perioade scurte de timp.

Majoritatea IFN-urilor ofera credite rapide fara dobanda pentru primul credit, acest lucru este facut pentru a atrage noi clienti. Acestia se pot bucura de beneficiile imprumuturilor fara a se supune la riscuri mari, sumele accesibile inca de la primul credit variaza intre 600 si 3000 RON.

Dezavantajul unui astfel de imprumut are de a face cu comisioanele si penalizarile pe care clientii rau platnici le pot acumula pe perioada creditarii. De aceea, noi recomandam sa consultati conditiile de creditare inainte de a aplica, acest lucru se poate face direct din platforma mrfinance.ro, trebuie doar sa dati click pe “detalii credit”.

Aprobarea împrumutului fara dobanda

Pentru a va asigura ca creditul rapid fara dobanda va fi aprobat, trebuie sa: 

 • Completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail).
 • Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.
 •  Pentru a vedea ofertele dati click aici: oferte.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Calculator Dobanda Credite Urgente

Credite rapide fara DOBANDA 0%

Un imprumut rapid fara dobanda se acceseaza simplu, multumita numarului mare de institutii care presteaza astfel de servicii.

Totodata, perioada de raspuns si acordare este scurta, nu impune necesitatea unui dosar de acte foarte generos. Astfel, nenumaratele drumuri de la banca la angajator si de la angajator la banca devin simple amintiri.

Desigur, exista nenumarate motive pentru care aceste credite sunt o alegere pertinenta, aspecte pe care le vom discuta la momentul oportun.

Creditul rapid fara dobanda: se merita?

Astfel de imprumuturi vin in sprijinul persoanelor ce intampina nevoia de a face rapid rost de o suma de bani, cu riscuri minime.

O prima alternativa ar fi sa opteze pentru un credit bancar, inconvenientele aici fiind perioadele indelungi de analiza a dosarului si acordare, dar si criteriile exigente urmarite in aprobarea acestuia.

O alta solutie ar fi imprumutul de la o persoana apropiata, inconvenientul fiind aici presiunea pe care un eventual imprumut o poate pune pe relatie.

Daca vrei sa iesi singur din impasul financiar in care te afli, poti opta pentru un credit rapid fara dobanda.

Nu vei avea nevoie de giranti, garantii, dosare complexe sau alte cerinte care iti vor aduce batai de cap.

Vei primi imprumutul mult dorit in doar cateva zile lucratoare, fara a fi nevoit sa depui foarte multe eforturi. Astfel, ai la indemana solutia pentru un credit cu dobanda 0%.

Ce sunt creditele rapide fara dobanda?

Creditele rapide fara dobanda la fel ca si creditele rapide fara acte sunt imprumuturi de valori mici, acordate pentru perioade scurte de timp.

Spre deosebire de imprumuturile conventionale, se acorda rapid, printr-un proces simplificat. Analiza cererii de creditare este analizata rapid, astfel ca un imprumut se poate acorda chiar si in aceeasi zi. Cei mai multi finantatori ofera posibilitati de accesare precum telefon sau aplicatie prin email, ceea ce il transforma in alegerea ideala.

Dezavantajul unui astfel de imprumut are de a face cu comisioanele si penalizarile pe care clientii rau platnici le pot acumula pe perioada creditarii. De aceea, noi recomandam creditele rapide fara dobanda oamenilor educati financiar, care stiu sa le gestioneze responsabil. Acestia se pot bucura de beneficiile imprumuturilor fara a se supune la riscuri mari.

Conditii de acordare a unui credit rapid fara dobanda

Dupa cum am precizat deja, conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda nu sunt greu de indeplinit. Ele pot diferi usor de la o companie la alta, aceste variatii fiind greu de sesizat. In principiu, persoana solicitanta trebuie sa aiba:

 • o varsta de minim 18 ani (anumite companii impun pragul de 21 de ani, altele 24),
 • sa dispuna de venituri lunare stabile
 • sa aiba un card unde se poate vira imprumutul.

Veniturile lunare stabile pot fi salarii, cupoane de pensie, dividende etc. Fiecare companie dispune de o limita fixa in ceea ce priveste venitul lunar, aceasta variind de la 300 de lei la sume mai mari.

De aceea, este important sa analizezi cu atentie oferta de institutii ce ofera astfel de imprumuturi si sa alegi varianta care ti se potriveste. La cerere, companiile pot cere si alte documente justificative: veniturile pe ultimul an, adeverinta de venit etc. De regula, acestea sunt necesare pentru imprumuturi mai mari.

Odata trimise actele la evaluare, procesul se realizeaza in maxim 1-2 zile. Daca acesta se aproba, solicitantul imprumutului poate intra in posesia banilor in aceaași zi. In cazul creditelor cu ipoteca, procesul se poate prelungi pana la 7 zile, iar dosarul de aplicare este mai stufos.

Firme ce ofera credite rapide fara dobanda

Pe piata de profil exista nenumarate companii care ofera credite rapide fara dobanda. Ele poarta denumirea de institutii financiare nebancare (IFN).

Reprezinta entitati distincte de cele ale bancilor, ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. Activitatea lor se desfasoara in parametri stabiliti si impusi de cadrul legal. La noi in tara, functionarea IFN-urilor este reglementata de legea 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Nu toate IFN-urile ofera credite rapide fara dobanda. O parte din acestea pun clientilor la dispozitie acest beneficiu, in vreme ce altele nu practica dobanda pentru primul imprumut. Printre companiile la care poti gasi credite fara dobanda se numera:

 • Zapplo (dobanda 0% la primul imprumut cu conditia rambursarii la data scadentei)
 • Viva Credit (dobanda 0%, comision 0% la primul imprumut)
 • Credit Fix (dobanda 0% pentru primul imprumut)
 • Telecredit (dobanda 0% pentru primul credit)

Avantajele unui credit rapid fara dobanda

Companiile de pe piata de profil vin in intampinarea clientilor cu nenumarate avantaje, acesta fiind si motivul pentru care sunt atat de populare in randul acestora. Cele mai importante avantaje sunt:

DOBANDA 0%

Un imprumut conventional de la o institutie financiara nebancara este destul de costisitor, multiplele avantaje oferite fiind platite in dobanda mai mare si penalitati usturatoare pentru clientii rau platnici.

Ei bine, imprumuturile rapide fara dobanda iti ofera practic un credit cu dobanda 0%. Acordati mare atentie totusi conditiilor in care se desfasoara creditul, premergator accesarii lui.

Timpul de aprobare

Un imprumut conventional de la banca se intinde pe o perioada indelungata de timp, ce poate ajunge chiar la cateva saptamani.

Creditele rapide fara dobanda sunt special proiectate pentru clientii care au nevoie de bani cat mai repede.

De aceea, ele se acorda in maxim 1-2 zile lucratoare, uneori chiar si in aceeasi zi in care s-au deschis aplicatiile.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici si sa astepti sa fii contactat de reprezentantii companiei.

Criterii de eligibilitate

Raportandu-ne din nou la imprumuturile bancare, putem trasa o paralela intre cerintele bancii si cele ale IFN-urilor.

Concluzia la care vom ajunge este ca criteriile de eligibilitate sunt foarte permisive.

Solicitantul trebuie doar sa dispuna de:

 • un venit stabil
 • sa aiba peste 18 ani
 • sa aiba resedinta pe teritoriul Romaniei

Gestionarea Creditului

Un credit rapid fara dobanda se poate solicita prin telefon, email sau simpla vizita la o institutie financiara nebancara.

Totodata, companiile ofera clientilor si multiple posibilitati de gestionare a imprumutului.

Plata ratelor se poate face prin transfer bancar, retragerea automata din cont, deplasarea la companie sau alocarea unui agent care sa viziteze clientul la domiciliu.

Atentie, de cele mai multe ori deplasarea agentului acasa presupune un cost suplimentar

Confidentialitate

Exista anumite situatii cand persoanele care realizeaza imprumuturi isi doresc ca datele acestuia sa ramana intre ei si companie.

Aceasta confidentialitate este asigurata prin alegerea gestionarii online a imprumutului. In conditiile in care clientul isi respecta indatoririle, nu va fi deranjat acasa sau la telefon de operatori, comunicarea dintre acestia ramanand strict online.

Noi va recomandam sa nu ascundeti existenta imprumuturilor fata de familie.

Dezavantajele unui credit rapid fara dobanda

Ca orice serviciu ce implica nenumarate avantaje, creditele rapide fara dobanda implica si aspecte negative. Iata care sunt acestea:

Solutii nu foarte cunoscute pe piata

Doarece bancile detin monopolul asupra pietei de imprumuturi, sunt solutii mai putin cunoscute in Romania, dar a caror popularitate continua sa creasca. Acest lucru nu este totusi un dezavantaj foarte mare, insa reprezinta unul din motivele pentru care anumite persoane nu cunosc aceasta modalitate de creditare.

Nu sunt potrivite pentru imprumuturi mari

Creditele rapide fara dobanda au fost special proiectate pentru persoanele care au nevoie de anumite sume de bani, oarecum modeste, intr-un timp scurt.

Ele nu sunt solutia ideala pentru dezvoltarea unor afaceri sau finantari generoase. Practic, ele se acceseaza rapid si trebuie sa se achite la fel de rapid.

Pot fi foarte costisitoare

Un imprumut rapid fara dobanda este avantajos in conditiile in care este gestionat responsabil: platile sunt realizate la timp, conform termenilor prevazuti in contract.

In caz contrar, companiile de profil practica penalitati, iar de cele mai multe ori acestea sunt foarte mari.

Un astfel de imprumut gestionat iresponsabil duce la o supra-achitare, ceea ce nu este recomandat.

mrfinance-ro-logoSfaturi si recomandari de la echipa Mrfinance.ro

Dorinta noastra este aceea de a ajuta oamenii aflati in impas sa gaseasca solutii de creditare care sa se plieze optim cerintelor si nevoilor pe care le intampina.

Totodata, ne dorim ca acestia sa se bucure de experiente calitative in acest sens, motiv pentru care ne permitem sa oferim cateva sfaturi si recomandari utile:

 • Incearca sa realizezi un calcul al veniturilor tale lunare, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra a ceea ce castigi si ceea ce poti achita.
 • Stabileste o rata lunara care sa nu depaseasca un maxim de 25% din venitul lunar, pentru a nu avea parte de experientele penalizarilor, care te vor duce la cheltuieli extra.
 • Analizeaza toate companiile de pe piata inainte de a alege cea cu care vei colabora, pentru a fi informat cu privire la avantajele si dezavantajele pe care fiecare le ofera si pentru a lua decizia cea mai benefica pentru tine.
 • Citeste contractul de imprumut cu mare atentie. Verifica suma de bani imprumutata si cea achitata, dobanda, dar si perioadele de rambursare si datele tale personale, pentru a fi corect tiparite.
 • Sub nicio forma nu intarzia plata ratelor lunare. Stabileste-ti diverse strategii prin care poti combate acest lucru. De pilda, poti pastra o suma de bani pe care sa nu o iei in calcul atunci cand iti planifici bugetul, pe care sa o folosesti doar in situatia extrema in care nu iti permiti intr-o luna plata ratelor.
 • In final, iti recomandam sa optezi pentru credite rapide fara dobanda doar in acele situatii in care aceasta nevoie este una justificata.
 • Spre exemplu, poti face acest lucru daca ai nevoie de o interventie medicala, ti se strica masina (si nu te mai poti deplasa la munca) etc. In niciun caz nu iti recomandam un astfel de imprumut pentru cheltuieli nejustificate, precum achizitia unui telefon nou, in conditiile in care dispui deja de unul.
Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credite rapide fara dobanda

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.