Credite rapide cu 0% DOBANDA

Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credite rapide fara dobanda

credite-rapide-fara-dobandaContextul economic actual in care traim ne pune uneori in diverse situatii cand oricat am incerca sa economisim bani, nu reusim. Putem spune ca traim intr-o societate consumerista, ce este sustenabila in conditiile in care indivizii ruleaza banii cu viteza din ce in ce mai mare. Adevaratele probleme intervin in anumite situatii particulare, cand apare necesitatea unor sume de bani de care nu dispunem. In astfel de momente, tot mai multi oameni opteaza pentru un credit rapid fara dobanda. Alegerea lor este una justificata.

Compara credite rapide fara dobonda

CompanieTimpul de aprobare0% DobandaSuma max. primul creditSuma max. imprumutPerioada de creditareAplica
zaplo credit
Zaplo Credit

15 min

Primul credit fara Dobanda

150 - 600 RON

1500 RON

30 de zile

Aplica Acum
viva credit
Viva Credit

24 de ore

Primul credit fara Dobanda

100 - 1500 RON

1500 RON

35 de zile

Aplica Acum
telecredit
Telecredit

20 de min

Primul credit fara Dobanda

100 - 500 RON

2000 RON

30 de zile

Aplica Acum
credius
Credius

1 ora

Primul credit fara Dobanda

600 - 1800 RON

1800 RON

5 luni

Aplica Acum
extrasimplu
Extrasimplu

2 ore

Dobanda fixa de 1,2 % pe zi

200 - 2000 RON

2000 RON

30 de zile

Aplica Acum
mobilo credit
Mobilo Credit

30 de min

Dobanda fixa de 1,2 % pe zi

175 - 500 RON

2000 RON

31 de zile

Aplica Acum
mogo credit
Mogo Credit

15 min

Nu

2500 - 66000 RON

66000 RON

60 de luni

Aplica Acum
creditfix
Creditfix

20 min

Primul credit fara Dobanda

100 - 1500 RON

1500 RON

35 de zile

Aplica Acum
onnen credit
Onnen Credit

24 de ore

Nu

1000 - 10000 RON

10000 RON

24 de luni

Aplica Acum
onnen credit
Mindi Credit

10 min

Primul credit fara Dobanda

100 - 1200 RON

1200 RON

30 de zile

Aplica Acum
hora credit
Hora Credit

15 min

Nu

100 - 3000 RON

3000 RON

30 de zile

Aplica Acum
ferratum credit
Ferratum Credit

10 min

Primul credit fara Dobanda

200 - 1400 RON

5000 RON

45 de zile

Aplica Acum
smile credit
Smile Credit

2 ore

Primul credit fara Dobanda

500 - 2000 RON

2000 RON

35 de zile

Aplica Acum
provident credit
Provident Credit

2 ore

Nu

100 - 10000 RON

10000 RON

24 de luni

Aplica Acum

Compara credite rapide fara dobonda

CompanieSuma max. imprumutAplica
zaplo credit 1500 RON
Aplica
viva credit 1500 RON
Aplica
telecredit 2000 RON
Aplica
credius 1800 RON
Aplica
extrasimplu 2000 RON
Aplica
mobilo credit 2000 RON
Aplica
mogo credit 66000 RON
Aplica
creditfix 1500 RON
Aplica
onnen credit 10000 RON
Aplica
onnen credit 1200 RON
Aplica
hora credit 3000 RON
Aplica
ferratum credit 5000 RON
Aplica
smile credit 2000 RON
Aplica
provident credit 10000 RON
Aplica

Un imprumut rapid fara dobanda se acceseaza simplu, multumita numarului mare de institutii care presteaza astfel de servicii. Totodata, perioada de raspuns si acordare este scurta, nu impune necesitatea unui dosar de acte foarte generos. Astfel, nenumaratele drumuri de la banca la angajator si de la angajator la banca devin simple amintiri. Desigur, exista nenumarate motive pentru care aceste credite sunt o alegere pertinenta, aspecte pe care le vom discuta la momentul oportun.

Am testat majoritatea creditelor rapide de pe piata din Romania, iar cele mai avantajoase sunt cele fara dobanda. Scopul nostru este de a va oferi o imagine de ansamblu a celor mai bune oferte de creditare rapida, acest lucru va face ajuta sa alegeti imprumuturile cele mai avantajoase si care corespund nevoilor dvs. Cititi mai multe despre fiecare oferta de mai jos sau dati clic pe butonul “aplica” pentru a merge direct la procesul de aplicare. Mai mult despre cum testam produsele aici .

Creditul rapid fara dobanda: solutia potrivita pentru un credit cu dobanda 0%

Astfel de imprumuturi vin in sprijinul persoanelor ce intampina nevoia de a face rapid rost de o suma de bani, cu riscuri minime. O prima alternativa ar fi sa opteze pentru un credit bancar, inconvenientele aici fiind perioadele indelungi de analiza a dosarului si acordare, dar si criteriile exigente urmarite in aprobarea acestuia. O alta solutie ar fi imprumutul de la o persoana apropiata, inconvenientul fiind aici presiunea pe care un eventual imprumut o poate pune pe relatie.

Daca vrei sa iesi singur din impasul financiar in care te afli, poti opta pentru un credit rapid fara dobanda. Nu vei avea nevoie de giranti, garantii, dosare complexe sau alte cerinte care iti vor aduce batai de cap. Vei primi imprumutul mult dorit in doar cateva zile lucratoare, fara a fi nevoit sa depui foarte multe eforturi. Astfel, ai la indemana solutia pentru un credit cu dobanda 0%.

Ce sunt creditele rapide fara dobanda? 0%

Creditele rapide fara dobanda la fel ca si creditele rapide fara acte sunt imprumuturi de valori mici, acordate pentru perioade scurte de timp. Spre deosebire de imprumuturile conventionale, se acorda rapid, printr-un proces simplificat. Analiza cererii de creditare este analizata rapid, astfel ca un imprumut se poate acorda chiar si in aceeasi zi. Cei mai multi finantatori ofera posibilitati de accesare precum telefon sau aplicatie prin email, ceea ce il transforma in alegerea ideala.

Dezavantajul unui astfel de imprumut are de a face cu comisioanele si penalizarile pe care clientii rau platnici le pot acumula pe perioada creditarii. De aceea, noi recomandam creditele rapide fara dobanda oamenilor educati financiar, care stiu sa le gestioneze responsabil. Acestia se pot bucura de beneficiile imprumuturilor fara a se supune la riscuri mari.

fileConditii de acordare a unui credit rapid fara dobanda 0%

Dupa cum am precizat deja, conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda nu sunt greu de indeplinit. Ele pot diferi usor de la o companie la alta, aceste variatii fiind greu de sesizat. In principiu, persoana solicitanta trebuie sa aiba:

  • o varsta de minim 18 ani (anumite companii impun pragul de 21 de ani, altele 24),
  • sa dispuna de venituri lunare stabile
  • sa aiba un card unde se poate vira imprumutul.

Veniturile lunare stabile pot fi salarii, cupoane de pensie, dividende etc. Fiecare companie dispune de o limita fixa in ceea ce priveste venitul lunar, aceasta variind de la 300 de lei la sume mai mari.

De aceea, este important sa analizezi cu atentie oferta de institutii ce ofera astfel de imprumuturi si sa alegi varianta care ti se potriveste. La cerere, companiile pot cere si alte documente justificative: veniturile pe ultimul an, adeverinta de venit etc. De regula, acestea sunt necesare pentru imprumuturi mai mari.

Odata trimise actele la evaluare, procesul se realizeaza in maxim 1-2 zile. Daca acesta se aproba, solicitantul imprumutului poate intra in posesia banilor in aceaași zi. In cazul creditelor cu ipoteca, procesul se poate prelungi pana la 7 zile, iar dosarul de aplicare este mai stufos.

Firme ce ofera credite rapide fara dobanda 0%

Pe piata de profil exista nenumarate companii care ofera credite rapide fara dobanda. Ele poarta denumirea de institutii financiare nebancare (IFN).

Reprezinta entitati distincte de cele ale bancilor, ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. Activitatea lor se desfasoara in parametri stabiliti si impusi de cadrul legal. La noi in tara, functionarea IFN-urilor este reglementata de legea 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Nu toate IFN-urile ofera credite rapide fara dobanda. O parte din acestea pun clientilor la dispozitie acest beneficiu, in vreme ce altele nu practica dobanda pentru primul imprumut. Printre companiile la care poti gasi credite fara dobanda se numera Zapplo (dobanda 0% la primul imprumut cu conditia rambursarii la data scadentei), Viva Credit (dobanda 0%, comision 0% la primul imprumut), Credit Fix (dobanda 0% pentru primul imprumut), Telecredit (dobanda 0% pentru primul credit) etc.

Avantajele unui credit rapid fara dobanda 0%

Companiile de pe piata de profil vin in intampinarea clientilor cu nenumarate avantaje, acesta fiind si motivul pentru care sunt atat de populare in randul acestora. Cele mai importante avantaje sunt:Dobanda 0%

Dobanda 0%

Un imprumut conventional de la o institutie financiara nebancara este destul de costisitor, multiplele avantaje oferite fiind platite in dobanda mai mare si penalitati usturatoare pentru clientii rau platnici. Ei bine, imprumuturile rapide fara dobanda iti ofera practic un credit cu dobanda 0%. Acordati mare atentie totusi conditiilor in care se desfasoara creditul, premergator accesarii lui.

Perioada scurta de acordare

Un imprumut conventional de la banca se intinde pe o perioada indelungata de timp, ce poate ajunge chiar la cateva saptamani. Creditele rapide fara dobanda sunt special proiectate pentru clientii care au nevoie de bani cat mai repede. De aceea, ele se acorda in maxim 1-2 zile lucratoare, uneori chiar si in aceeasi zi in care s-au deschis aplicatiile. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici si sa astepti sa fii contactat de reprezentantii companiei.

Criterii de eligibilitate permisive

Raportandu-ne din nou la imprumuturile bancare, putem trasa o paralela intre cerintele bancii si cele ale IFN-urilor. Concluzia la care vom ajunge este ca criteriile de eligibilitate sunt foarte permisive. Solicitantul trebuie doar sa dispuna de un venit stabil, sa aiba o anumita varsta si resedinta pe teritoriul tarii de unde acceseaza imprumutul.

Multiple posibilitati de accesare si gestionare

Un credit rapid fara dobanda se poate solicita prin telefon, email sau simpla vizita la o institutie financiara nebancara. Totodata, companiile ofera clientilor si multiple posibilitati de gestionare a imprumutului. Plata ratelor se poate face prin transfer bancar, retragerea automata din cont, deplasarea la companie sau alocarea unui agent care sa viziteze clientul la domiciliu. Atentie, de cele mai multe ori deplasarea agentului acasa presupune un cost suplimentar.

Nivel mare de confidentialitate

Exista anumite situatii cand persoanele care realizeaza imprumuturi isi doresc ca datele acestuia sa ramana intre ei si companie. Aceasta confidentialitate este asigurata prin alegerea gestionarii online a imprumutului. In conditiile in care clientul isi respecta indatoririle, nu va fi deranjat acasa sau la telefon de operatori, comunicarea dintre acestia ramanand strict online. Noi va recomandam sa nu ascundeti existenta imprumuturilor fata de familie.

Dezavantajele unui imprumut rapid fara dobanda

Ca orice serviciu ce implica nenumarate avantaje, creditele rapide fara dobanda implica si aspecte negative. Iata care sunt acestea:

Solutii nu foarte cunoscute pe piata

Doarece bancile detin monopolul asupra pietei de imprumuturi, sunt solutii mai putin cunoscute in Romania, dar a caror popularitate continua sa creasca. Acest lucru nu este totusi un dezavantaj foarte mare, insa reprezinta unul din motivele pentru care anumite persoane nu cunosc aceasta modalitate de creditare.

Nu sunt potrivite pentru imprumuturi mari

Creditele rapide fara dobanda au fost special proiectate pentru persoanele care au nevoie de anumite sume de bani, oarecum modeste, intr-un timp scurt. Ele nu sunt solutia ideala pentru dezvoltarea unor afaceri sau finantari generoase. Practic, ele se acceseaza rapid si trebuie sa se achite la fel de rapid.

Pot fi foarte costisitoare

Un imprumut rapid fara dobanda este avantajos in conditiile in care este gestionat responsabil: platile sunt realizate la timp, conform termenilor prevazuti in contract. In caz contrar, companiile de profil practica penalitati, iar de cele mai multe ori acestea sunt foarte mari. Un astfel de imprumut gestionat iresponsabil duce la o supra-achitare, ceea ce nu este recomandat.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Dorinta noastra este aceea de a ajuta oamenii aflati in impas sa gaseasca solutii de creditare care sa se plieze optim cerintelor si nevoilor pe care le intampina. Totodata, ne dorim ca acestia sa se bucure de experiente calitative in acest sens, motiv pentru care ne permitem sa oferim cateva sfaturi si recomandari utile:

  • Incearca sa realizezi un calcul al veniturilor tale lunare, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra a ceea ce castigi si ceea ce poti achita.
  • Stabileste o rata lunara care sa nu depaseasca un maxim de 25% din venitul lunar, pentru a nu avea parte de experientele penalizarilor, care te vor duce la cheltuieli extra.
  • Analizeaza toate companiile de pe piata inainte de a alege cea cu care vei colabora, pentru a fi informat cu privire la avantajele si dezavantajele pe care fiecare le ofera si pentru a lua decizia cea mai benefica pentru tine.
  • Citeste contractul de imprumut cu mare atentie. Verifica suma de bani imprumutata si cea achitata, dobanda, dar si perioadele de rambursare si datele tale personale, pentru a fi corect tiparite.
  • Sub nicio forma nu intarzia plata ratelor lunare. Stabileste-ti diverse strategii prin care poti combate acest lucru. De pilda, poti pastra o suma de bani pe care sa nu o iei in calcul atunci cand iti planifici bugetul, pe care sa o folosesti doar in situatia extrema in care nu iti permiti intr-o luna plata ratelor.

In final, iti recomandam sa optezi pentru credite rapide fara dobanda doar in acele situatii in care aceasta nevoie este una justificata.

Spre exemplu, poti face acest lucru daca ai nevoie de o interventie medicala, ti se strica masina (si nu te mai poti deplasa la munca) etc. In niciun caz nu iti recomandam un astfel de imprumut pentru cheltuieli nejustificate, precum achizitia unui telefon nou, in conditiile in care dispui deja de unul.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This