Reglementat
Recenzionat la nivel inalt
Sigur si de incredere
Informatii transparente

Credite fără dobândă

Creditele rapide fara dobanda, sau cu dobanda 0%, sunt imprumuturi de valori mici, pentru perioade scurte de timp!

Ghidul Mr.Finance iti pune la dispozitie informatii utile si sfaturi pentru o decizie corecta.
Creditul rapid fara dobanda este un produs cunoscut pe piata de profil. Afla de la MrFinance detaliile importante.
Parcurge lista cu creditori si alege in functie de nevoile tale. Ai toate datele la vedere.
Arata mai mult

Calculator credite fără dobândă

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem afaceri.

Credite fără dobândă

Cuprins
Articol scris de:
Actualizat 03/05/2022
Disclaimer publicitate

Ce este Creditul rapid?

Creditul rapid este un imprumut catre o o firma creditoare, de valoare mica, intre 600 si 3.000 lei, pentru o perioada scurta de timp.

Numarul mare de cereri pentru astfel de imprumuturi a dus la aparitia unui numar mare de institutii financiare nebancare, ce presteaza astfel de servicii.

Ce este creditul rapid fara dobanda?

Multe IFN-uri de pe piata ofera credite rapide fara dobanda, pe care le vom auzi deseori promovate ca primul credit gratis. In aceasta situatie, totalul sumei de rambursat la finalul perioadei de creditare va fi egal cu valoarea imprumutului. Conditia este, bineinteles, ca plata sa fie efectuata pana la scadenta.

Unul dintre IFN-urile care acorda credit rapid fara dobanda este Viva Credit.

Sa presupunem ca doresti sa accesezi suma de 2.000 lei pe o perioada de 30 de zile.

Totalul sumei de rambursat la sfarsitul perioadei de creditare va fi 2.000 lei.

Conditiile unui credit cu dobanda 0%

Conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda nu sunt atat de riguroase. De regula, poate aplica pentru un credit fapid fara dobanda orice persoana care indeplineste urmatoarele criterii:

 • Varsta minima de 18 ani (anumite companii impun pragul de 21 de ani, altele 24);
 • Cetatenie romana;
 • Venituri lunare stabile (unele IFN-uri solicita un venit minim lunar intre 300-700 lei) provenite din salariu, pensie, chirii etc.
 • Un card unde se poate vira imprumutul.

Este important sa analizezi cu atentie oferta de institutii ce ofera astfel de imprumuturi si sa alegi varianta care ti se potriveste. Companiile pot solicita si alte documente justificative: veniturile pe ultimul an, adeverinta de venit etc.

De regula, acestea sunt necesare pentru imprumuturi mai mari.

Ai istoric negativ la Biroul de Credit?

Chiar si clientii cu istoric negativ la Biroul de Credit au sanse pentru aprobarea unui credit rapid fara dobanda.

Atunci cand primesti aprobarea creditului, este foarte important sa nu amani plata datoriilor. Pentru fiecare zi de intarziere, vei plati dobanda penalizatoare, ceea ce iti va afecta bonitatea pe termen lung.

Timpul de aprobare

Creditele rapide fara dobanda sunt special create pentru persoanele care au nevoie de bani cat mai repede, si care pot achita acest credit la fel de repede.

De aceea, acestea se acorda in maximum 1-2 zile lucratoare, uneori chiar si in aceeasi zi in care s-au deschis aplicatiile.

Aplicarea pentru un credit fara dobanda se poate face online sau prin contactarea unui reprezentant al companiei.

Citeste mai mult despre creditul rapid fara dobanda!

Alte detalii importante ale creditului rapid fara dobanda

 • Astfel de imprumuturi vin in sprijinul persoanelor ce intampina nevoi urgente.
 • De obicei, creditul rapid fara dobanda este acordat pe o perioada scurta, de 30 zile.
 • Dupa cum am precizat deja, conditiile de acordare a unui credit rapid fara dobanda sunt permisive.
 • Veniturile pot fi din salarii, pensii, dividente, chirii etc
 • Dobanda de 0% se aplica doar pentru primul credit accesat.

Exemplu de calcul pentru creditul rapid fara dobanda

 • Valoare credit: 2.000 lei
 • Perioada: 30 de zile
 • Dobanda: 0% pe zi
 • Total de rambursat: 2.000 lei

Avantajele creditului rapid fara dobanda

 • Dobanda 0%
 • Timpul de aprobare
 • Criteriile de eligibilitate
 • Gestionarea facila a creditului
 • Acordarea creditului atat online, cat si sediile firmelor creditoare

Dezavantajele creditului rapid fara dobanda

 • Comisioanele si taxele pe care unele firme creditoare le impun
 • Dobanzile sunt mai mari, incepand cu al doilea credit
 • Penalizarile in situatii de intarziere platii ratelor sau neplata

Sfaturi si recomandari Mr.Finance

Dorim sa te ajutam atunci cand te afli in impas si nu gasesti solutii pentru rezolvarea problemelor tale financiare. Nu putem altfel, decat prin ati furniza informatii complete si obiective.

Totodata, ne dorim sa te si bucuri de experiente calitative in acest sens, motiv pentru care ne permitem sa iti oferim cateva sfaturi si recomandari utile:

 • Incearca sa realizezi un calcul al veniturilor tale lunare, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra a ceea ce castigi si ceea ce poti achita.
 • Stabileste o rata lunara care sa nu depaseasca un maximum de 25% din venitul lunar, pentru a nu avea parte de experientele penalizarilor, care te vor duce la cheltuieli extra.
 • Analizeaza toate companiile de pe piata inainte de a alege cea cu care vei colabora, pentru a fi informat cu privire la avantajele si dezavantajele pe care fiecare le ofera si pentru a lua decizia cea mai benefica pentru tine.
 • Citeste contractul de imprumut cu mare atentie. Verifica suma de bani imprumutata si cea achitata, dobanda, dar si perioadele de rambursare si datele tale personale, pentru a fi corect tiparite.
 • Sub nicio forma nu intarzia plata ratelor lunare. Stabileste-ti diverse strategii prin care poti preveni acest lucru. De pilda, poti pastra o suma de bani pe care sa nu o iei in calcul atunci cand iti planifici bugetul, pe care sa o folosesti doar in situatia extrema in care nu iti permiti intr-o luna plata ratelor.
 • In final, iti recomandam sa optezi pentru credite rapide fara dobanda doar in acele situatii in care aceasta nevoie este una justificata.
 • In niciun caz nu iti recomandam un astfel de imprumut pentru cheltuieli nejustificate, precum achizitia unui telefon nou.
Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.
Te-ar mai putea interesa
Disclaimer
Indiferent daca sunteti in cautare de informatii despre un credit bancar, credit nebancar, broker online sau orice alt tip de informatie care sa va ajute sa va planificati viitorul. Rolul studiilor Mrfinance este acela de a va ajuta sa intelegeti mai bine fiecare produs in detaliu.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram