Asigurari

 

Căutați recenzii ale firmelor de asigurare? Mrfinance a cercetat companiile de asigurări de viață de vârf și a compilat rezultatele aici.

Răsfoiți recenziile noastre de mai jos.

Cum sa iti ocrotesti locul pe care il numesti “acasa” si pe cei dragi. 

Fii sigur ca tu si familia ta beneficiaza de cele mai bune servicii medicale 

Calatoriile tale devin si mai placute atunci cand stii ca esti in siguranta.

Ai grija de autohevicul tau si Asigura-l cu o polita RCA

Ai grija de autovehiculul si asigura-l 100% cu o polita CASCO.

Protejeaza-ti autovechiculul cu o asigurare RCA sau CASCO
Mrfinance.ro » Asigurari

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.