Credit de nevoi personale BCR

5.0
Scorul nostru:
Foarte bun
13/03/2024
Pe scurt

Cu creditul de nevoi personale de la BCR poti accesa pana la 180.000 lei pentru diverse nevoi, cu dobanda fixa si fara comisioane.

 • Creditul de nevoi personale de la BCR poate fi accesat pentru diverse nevoi, fara a justifica utilizarea banilor.
 • Poate fi accesata o suma de pana la 180.000 lei.
 • Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare.
 • Poate fi folosit pentru refinantarea altor credite.
 • Ai dobanda preferentiala daca incasezi veniturile intr-un cont BCR.

Introducere

Creditul de nevoi personale este un produs bancar care ofera posibilitatea solicitantului sa acopere unele cheltuieli planificate sau neprevazute, fara a justifica directia in care se vor cheltui banii. Astfel, acesta devine un produs accesat foarte des de catre consumatori datorita conditiilor de acordare care, de regula, sunt foarte lejere.

In continuare o sa analiza care este oferta de credit de nevoi personale de la BCR: care sunt conditiile de acordare, costurile imprumutului si alte detalii legate de acest produs.


Detalii Credit

Suma
maxim 180.000 RON
Perioada creditare
Minim 1 luna si maxim 5 ani.
Incasare salariu
Reducere de minim 1% la dobanda
Moneda
RON
Asigurare de viata
 • Nu este obligatorie, dar ofera reducere de 0.5% la dobanda

 


Refinantare
 • Poate fi folosit pentru refinantare
 • Daca este accesat pentru refinanatare, perioada poate fi de maxim 10 ani.

Dobanda
 • Fixa incepand de la 6,25%

Comisioane
 • 0

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Fara comisioane percepute de terti

Conditii
 • Cetatenie romana
 • Un comportament bun de plata

Acte necesare
 • Venituri salariale, pensii sau alte tipuri de venituri stabile de minim 3 luni

Scorul Mr.Finance
5.0
Suma Max.
5/5
Dobanda
5/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
5/5

MrFinance atribuie creditului de nevoi personale "George" de BCR un scor foarte bun de 5 din 5. Pentru dobanda scorul este de 5 din 5 pentru ca dobanda este mai avantajoasa, comparativ cu alte banci, de asemenea la conditiile de creditare scorul este de 5 din 5 datorita faptului ca imprumutul poate fi accesat online, fara drumuri suplimentare la banca. Suma maxima care poate fi solicitata este mare, aici are un scor de 5 din 5, perioada de aprobare este rapida, poate fi aprobat in 24 de ore de la depunerea dosarului, perioada de creditare poate fi de maxim 5 ani, de asemenea dobanda poate fi doar fixa.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este un indicator care, pe langa dobanda afisata de banca, cuprinde si celelalte comisioane si taxe bancare, anualizandu-le, astfel creandu-se o imagine mai justa privind costul un credit. DAE in cazul creditului de nevoi personale BCR  poate sa difere in functie de: suma imprumutata, durata creditului, faptul daca esti client al bancii, istoricul de credit, vechimea la locul de munca etc.

Astfel, in cazul unui imprumut in valoare de 50.000 lei, pe o perioada de 5 ani, fara a refinanta un alt credit, fara a incasa salariul la BCR si fara incheierea unei asigurari de viata, DAE ar fi 12.45%, rata lunara de 1106 RON, iar suma totala de rambursat ar fi 66.415 RON.


Avantaje
 • Creditul poate fi aprobat foarte rapid.
 • Poate fi accesat direct din aplicatia bancii
 • Banca nu percepe comision de analiza dosar
 • Poate fi folosit si pentru refinantare
 • Ai reduceri considerabile la dobanda daca incasezi veniturile la BCR si inchei o asigurare de viata
 • Daca refinantezi un credit poti opta pentru o perioada de rambursare mai mare.
Dezavantaje
 • Poate fi accesat doar cu dobanda fixa, nu poti opta pentru dobanda variabila.
 • Poate fi accesat doar in RON, nu poti opta pentru imprumut in EUR.
 • Ai dobanda mai mare daca nu incasezi veniturile intr-un cont BCR.
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale de la BCR

Scorul creditului este unul bun datorita avantajelor pe care le are: aprobare rapida, in aceeasi zi, poate fi accesat direct din aplicatia bancii, conditiile de acordare sunt lejere si ai dobanda preferentiala daca incasezi veniturile la BCR. Pe de alta parte, creditul poate fi accesat doar cu dobanda fixa si doar in RON, caracteristici care il fac sa nu fie cel mai flexibil produs. 

Creditul poate fi accesat in orice sucursala a BCR, direct din aplicatia bancii sau completand un formular pe site-ul bancii pentru a fi contactat de un reprezentant.

Lucruri importante la care sa fii atent

 • Dobanda. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda fixa, astfel rata ta va fi aceeasi pe toata perioada de creditare, chiar daca dobanzile de pe piata vor scadea.
 • Conditiile de eligibilitate sunt destul de lejere. Sa faci un calcul pentru tine, sa vezi daca poti sustine un asemenea imprumut chiar si in situatii financiare mai complicate, cum ar fi diminuarea veniturilor sau anumite cheltuieli neprevazute in unele luni.
 • Sa fii atent la avantajele pe care le ofera banca daca incasezi salariul la BCR sau alegi sa inchei o asigurare viata.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram