Ocean Credit Pareri

 • Poti accesa de la primul imprumut suma maxima de 3.500 lei
 • Dobanda lunara 5.97%
 • Perioada de rambursare 90 zile

Suma Max

3500 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Cerinte

 • Varsta minima 18 ani;
 • Venit lunar minimum de 1.065 lei;
 • Cetatenie romana;
 • Un cont si card bancar valide;
 • Adresa de e-mail și numar de telefon valide;
 • Cont de Facebook real.

Acte

 • Buletin
 • Dovada unui venit stabil
 • Datele cardului

Avantaje

 • Cea mai avantajoasa dobanda de piata
 • Suma mare de bani inca de la primul imprumut
 • Totul se desfasoara in mediul online
 • Perioada de creditare de 90 zile iar rambursarea banilor se poate face in 3 rate egale

Dezavantaje

 • Accesarea unui imprumut presupune logarea cu contul de Facebook
 • Ocean Credit nu ofera primul credit cu dobanda 0%
 • Perioada de creditare fixa, 90 zile, poate fi un dezavantaj pentru persoanele care vor sa aiba mai multa flexibilitate.

Despre Ocean Credit

Ocean Credit este o instituție de creditare rapidă ce se adresează persoanelor fizice cu vârsta peste 18 ani. Unul dintre elementele noi pe care IFN-ul le aduce este faptul că procesul de accesare a creditului presupune conectarea cu contul de Facebook al clientului.

Detalii despre creditul Ocean Credit

Tipuri de credite

De la primul împrumut poate fi accesată suma maximă de 3.500 lei, cu o dobândă lunară de 5.97% și o perioadă de rambursare de 90 de zile. Rambursarea se face în 3 rate cu valoare egală: prima rată se achită în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a contractului, cea de-a doua rată în termen de 30 de zile de prima scadență, iar ultima rată în termen de 30 de zile de la a doua scadență.

Cum accesez un credit?

Poti accesa un împrumut de la Ocean Credit online, de pe pagina web a IFN-ului. Este important să ai un cont de Facebook real, întrucât acesta este necesar pentru conectare. Accesarea creditului nu presupune deplasarea la sediul IFN-ului. Semnarea documentelor se realizează, de asemenea, în format electronic.

Dobanda creditului

Ex. Dacă doresti să accesezi suma maximă de 3.500 lei, cu o dobândă lunară de 5.97%, suma totală de rambursat va fi 3.917,9 lei. Rezultă, așadar, o dobândă totală de 417.9 lei. Suma de plată este eșalonată în 3 rate egale, în valoare de 1.305.97 lei fiecare (1.305,97 x 3 = 3.917,9 lei).

Rata dobânzii este 5.97% pe lună indiferent de valoarea creditului, perioada de finanțare sau numărul creditelor accesate. Dobânda anuală efectivă este 99.92 %.

Rambursarea creditului

Există mai multe opțiuni de rambursare a creditului pe care IFN-ul le pune la dispoziția clienților:

 • Prin transfer bancar în contul Ocean Credit. Pentru realizarea viramentului este necesar să cunoașteți codul IBAN al contului (disponibil și pe site).
 • Prin rambursare automată. Această metodă presupune debitarea automată a cardului la data scadenței;
 • Online, din contul de client. Plata online poate fi efectuată din contul de client. Te autentifici, dai click pe butonul ”Plătește credit” și introduci datele cardului pentru plată.
 • Prin depunerea banilor la CEC. Este important să ai cartea de identitate, numărul de contract și codul IBAN al contului.

Rambursarea anticipata

Ai posibilitatea să rambursezi anticipat creditul în orice moment, parțial sau total. Datoria către IFN constă, în acest caz, în valoarea creditului împreună cu dobânda curentă, direct proporțională cu perioada cât ați fost creditat. Poti verifica situația plăților și a sumei pe care o ai de achitat direct din contul tau de client.

Penalitati

 • Neplata la termen atrage penalități de întârziere de 0.5% pe zi din suma împrumutată restantă. IFN-ul poate să demareze acțiunile legale pentru recuperarea datoriei restante și să raporteze situația către Biroul de Credit, fapt ce vă afectează istoricul de creditare.
 • Dacă intampini probleme financiare și nu poti rambursa creditul, este recomandat contactați IFN-ul. Pentru situațiile în care te afli în imposibilitate de plată, cea mai potrivită abordare este să te adresezi direct institutiei pentru găsirea unei soluții.

Contact

Poti lua legătura cu unul dintre reprezentanții Ocean Credit pe e-mail, la adresa [email protected]. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, de la 09:00 la 17:00.

Comparatie Ocean Credit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 133% 

Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Parcurgeți cu atenție contractul de împrumut, cu toate condițiile și costurile implicate. Verificați mereu graficul de rambursare, astfel încât să nu depășiți data scadenței.
 • Interesați-vă cu privire la penalitățile aplicate în situația de întârziere a plății.
 • Nu încercați să împrumutați mai mult de 25%-30% din venitul lunar, pentru a avea certitudinea că veți putea plăti ratele la termen.
 • Evitați situațiile în care să extindeți perioada împrumutului. Riscați să acumulați dobândă și veți ajunge să datorați sume foarte mari.
 • Utilizați creditele pentru anumite nevoi personale, achiziții de moment și nu pentru a vă acoperi datoriile.

Compara alte oferte de credite

Oferte Speciale: January 20, 2020
Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 20, 2020

Suma Max

4.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5.

Acestea includ: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%. Acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%. Din acest motiv, ca experti financiari, nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare.

Recenziile mrfinance.ro sunt independete si obiective. Mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare.

Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

- Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
- Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
- Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
- Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
- Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Ocean Credit

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

Secured By miniOrange