Despre noi
Lumea financiara 
pe intelesul tuturor.
Hai sa ne cunosti
Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa oferim informatii valoroase si clare pentru deciziile financiare ale oamenilor, prin comparatii, ghiduri si analize obiective ale instrumentelor si serviciilor din sfera financiara (credite, investitii, brokeri, asigurari, educatie financiara etc.).
Ne dorim sa imbunatatim lumea financiara prin informatii comunicate simplu, pe intelesul tuturor, pentru orice decizie ce implica finantele oamenilor - accesarea unui imprumut, cumpararea unei case, investirea in crypto sau platforme de tranzactionare.

Valorile Noastre

Uneltele noastre de comunicare si modul in care comunicam sunt ghidate de valorile noastre de baza.

Aceste valori ne ofera un cadru prielnic pentru colaborare, crestere si comunicare deschisa cu comunitatea noastra. Ne straduim sa ne ducem la bun sfarsit misiunea, de fiecare data si cu fiecare proiect, pentru a clarifica toate deciziile financiare, in mai multe aspecte ale vietii.

Leadership
Fa cunostinta cu liderii nostri
Echipa Mr.Finance este compusa din lideri si specialisti, ce contribuie zi de zi in luarea celor mai bune decizii financiare ale oamenilor.
Hai sa ne cunosti
Echipa Noastra
Ion Solstinschi
Consultant si planificator financiar independent 
Am absolvit o facultate de economie in domeniu finante si banci, sunt avizat de catre Institutul de Studii Financiare, am scris articole pentru diferite platforme de educatie financiara, precum si platforme educationale - didactic.ro.

In prezent activez ca si consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor.

Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Stefania Sarina Oprea
Senior Operations Manager & Specialist Comunicare
Ștefania scrie articole bazate pe date despre produse financiare, investiții și servicii bancare. A studiat limbile străine în București, însă fără a-i închide orizonturile către domenii noi, precum finanțele. Putem spune că, acestea s-au împletit perfect pentru a putea scrie ghiduri și recenzii valoroase pentru MrFinance. Cand nu scrie despre finanțe, citește romane SF, face mult sport și călătorește. O puteți găsi aici: [email protected].
Bianca Ilie
Senior Research Copyrighter
Bianca este pasionata de cercetare, de culegerea si prelucrarea informatiilor. Lucreaza cu interes la studii de caz, dar ii poti regasi amprenta editoriala si in articolele despre produse bancare, investitii si servicii de transfer de bani.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram