Credite rapide cu Ferratum.ro

Imprumuturi acordate  intre 200 si 1400 RON


Perioada de creditare in 15, 30 si 45 de zile 


Dobanda zero (0) pentru primul credit


Suma maxima de imprumut 1400 RON pentru un imprumut rapid sau 5000 RON pentru un credit in rate


Solicitarea de credit se poate face 24/24h ( Chiar si noaptea)


Ferratum Romania ofera imprumuturi rapide cuprinse intre 200 si 1400 lei ce se pot returna in termen de 15, 30 sau 45 de zile sau credite in rate cuprinse intre 1500 si 5000 lei. In functie de particularitatile fiecarui aplicant, reprezentantii companiei vor decide pentru care din cele doua tipuri de imprumut sunt eligibili. 

 

Ferratum Romania obtine 4,5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Ferratum

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la Ferratum.ro

 • vârsta peste 21 ani
 • venituri lunare, indiferent de sursa
 • nu este nevoie de cont sau card bancar pentru a solicita un imprumut Ferratum
 • Un numar de telefon si adresa de email personala

Conceptul de creditare rapida a devenit tot mai popular in zilele noastre. Acesta se refera la imprumutarea unui individ de catre o institutie financiara nebancara, pe baza unui contract in care se consemneaza conditiile ce trebuie indeplinite de catre cele doua parti.

O astfel de institutie este Ferratum Romania, recunoscuta ca fiind una dintre companiile de top de pe piata imprumuturilor rapide. Creditele rapide oferite de Institutii Financiare Nebancare (IFN) se aseamana partial cu imprumuturile pe care bancile le pun la dispozitia clientilor.

Se diferentiaza intre ele prin prisma unor elemente precum: conditiile de eligibilitate, actele necesare pentru aplicare, dobanzile practicate, dar si perioada de acordare.

Creditele rapide sunt concepute in asa maniera incat sa vina in ajutorul persoanelor ce au nevoie urgenta de o suma de bani, acesta fiind principalul motiv pentru care sunt atat de simplu de accesat. Inainte de a discuta pe larg aceste aspecte, haideti sa descoperim mai multe despre Ferratum Bank.

 • Credite intre
 • 200 si 1400 RON
 • Dobanda Zero (0) pentru primul imprumut
  Poti alege intre PRIMUL CREDIT GRATUIT sau un CREDIT IN RATE de pana la 5000 RON
 • Procesul de aplicatie se face 100% online
  ONLINE - Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online
 • Solicitarea de credit se poate face 24/24h
  ORICAND - Poti trimite cererea de credit rapid , oricand (chiar si noaptea)
 • CREDIT RAPID - Decizia se ia repede

Cine este Ferratum Romania?

In Romania, compania este cunoscuta sub denumirea de Ferratum. Multi oameni nu fac diferenta dintre cele doua institutii (banci si IFN-uri), motiv pentru care compania si-a castigat acest statut de banca in ochii lor.

Ferratum Romania este parte a Ferratum Group, un initiator international in domeniul tehnologiei financiare si creditare mobila. Cotat in Prime-Standard la Bursa de valori din Frankfurt, grupul detine peste 1.5 milioane de clienti carora le-a acordat imprumuturi de la infiintare pana in zilele noastre si peste 4.3 milioane de conturi de utilizatori.

Ferratum Romania ofera imprumuturi rapide cuprinse intre 200 si 1400 lei ce se pot returna in termen de 15, 30 sau 45 de zile sau credite in rate cuprinse intre 1500 si 5000 lei. In functie de particularitatile fiecarui aplicant, reprezentantii companiei vor decide pentru care din cele doua tipuri de imprumut sunt eligibili.

Acte necesare pentru un credit Ferratum

Procedura de realizare a unui credit Ferratum este foarte simplificata, similara cu cea pentru un credit rapid fara acte. Singurul document de care veti avea nevoie este actul de identitate. In functie de particularitatile fiecarui imprumut, este posibil totusi sa vi se solicite fisa fiscala din anul anterior si veniturile din ultimele trei luni.

Conditiile de eligibilitate pentru un credit Ferratum

Nici conditiile de eligibilitate pentru un credit Ferratum nu sunt foarte greu de indeplinit. Este imperios ca solicitantul sa aiba varsta implinita de 21 de ani si sa dispuna de un venit lunar, indiferent de sursa (poate fi un salariu, un cupon de pensie etc). De asemenea, este necesar un cont bancar sau un card bancar, precum si un numar de telefon mobil si o adresa de email.

Avantajele creditelor Ferratum

Ferratum Romania vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o serie de avantaje demne de luat in considerare. Iata care sunt acestea:

Criterii de eligibilitate permisive

Tot ce trebuie sa indepliniti pentru a accesa un credit rapid este sa aveti varsta peste 21 de ani si sa dispuneti de un venit lunar. Desigur, mai sunt necesare numarul de telefon si detinerea unui card, pentru comunicarea cu reprezentantii companiei si intrarea in posesia banilor.

Timpul scurt de raspuns

Creditele Ferratum sunt concepute pentru a veni in ajutorul clientului exact atunci cand are nevoie. Astfel, ele se acorda intr-un timp foarte scurt, de pana la 2 zile. Nu putine sunt cazurile cand ele se acorda in aceeasi zi.  Acest lucru se datoreaza criteriilor de eligibilitate permisive si a actelor minime necesare pentru accesarea creditelor.

Dobanzile practicate

Marele avantaj al companiei Ferratum este ca ofera primul credit rapid fara dobanda sau cu dobanda 0% si fara comisioane. Pentru urmatoarele credite se percepe o dobanda fixa, in functie de suma de bani imprumutata si perioada in care se ramburseaza creditul.

Nu este nevoie sa va deplasati la ghiseu

Creditele Ferratum se ofera online, motiv pentru care nu va fi nevoie deplasarea la un anume ghiseu pentru accesarea unui imprumut. De asemenea, incepand de la al doilea credit, este posibila solicitarea unui credit doar prin SMS. Simplu, nu-i asa?

Multiple posibilitati de rambursare

Compania ofera clientilor posibilitatea de a rambursa creditul fie prin depunere numerar la orice agentie care colaboreaza cu Ferratum Romania, prin intermediul unui cod de bare, fie prin transfer bancar la agentia bancii unde este disponibil contul. De asemenea, ratele se pot plati in mai mule transe, cu conditia ca ele sa se realizeze pana la data scadentei.

Confidentialitatea existentei creditului

Datele creditului raman intre operatorul de dosar si persoane ce opteaza pentru acesta, motiv pentru care confidentialitatea imprumutului este asigurata. Cu toate acestea, noi nu va recomandam sa ascundeti existenta acestor imprumuturi de familie, pentru a evita situatiile neplacute.

Ferratum Credit Contact

Ferratum Romania va sta la dispozitie prin intermediul datelor de contact. In situatia in care aveti intrebari suplimentare referitoare la procesul de creditare, puteti oricand sa luati legatura cu reprezentantii companiei fie telefonic, la 0219090, fie prin email, la adresa [email protected].

Programul de lucru al companiei este de la 9:00 la 21:00 in cursul saptamanii si de la 9:00 la 17:30 in weekend.

 • Credite intre
 • 200 si 1400 RON
 • Dobanda Zero (0) pentru primul imprumut
  Poti alege intre PRIMUL CREDIT GRATUIT sau un CREDIT IN RATE de pana la 5000 RON
 • Procesul de aplicatie se face 100% online
  ONLINE - Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online
 • Solicitarea de credit se poate face 24/24h
  ORICAND - Poti trimite cererea de credit rapid , oricand (chiar si noaptea)
 • CREDIT RAPID - Decizia se ia repede

Sfaturi utile si recomandari

Consideram ca este important sa analizati foarte bine situatia financiara in care va aflati, pentru a avea certitudinea ca puteti gestiona responsabil imprumutul.

Ne dorim sa aveti parte de o experienta calitativa in accesarea creditelor, motiv pentru care ne permitem sa va oferim o serie de sfaturi utile si recomandari in acest sens.

Valoarea imprumutului

Incercati sa nu imprumutati mult mai mult decat va permiteti sa achitati. Noi va sfatuim sa stabiliti o valoare a ratelor care sa nu depaseasca un procent de 25% din venitul lunar.

In caz contrar, riscati sa ajungeti in imposibilitatea de a plati ratele. Institutiile financiare nebancare, printre care si Ferratum, practica penalizari usturatoare pentru neachitarea la timp a ratelor.

Ofertele existente pe piata

Inainte de a aplica pentru un imprumut rapid, nu ezitati sa faceti o cercetare de piata. Este foarte posibil ca o anumita companie sa va ofere un pachet mai avantajos. Abia dupa ce ati facut aceasta documentare alegeti institutia cu care doriti sa colaborati.

Contractul

Odata aprobat creditul solicitat, va fi necesar sa semnati contractul aferent acestuia. Pentru a evita situatiile neplacute, nu ezitati sa il cititi de mai multe ori.

Acordati atentie sumei imprumutate, sumei totale ce se va plati la finalizarea creditului, valorii dobanzii etc. In caz contrar, riscati sa aveti o vedere de ansamblu asupra intregului imprumut.

Plata ratelor

Plata ratelor nu trebuie amanata sub nicio forma. Ferratum Romania penalizeaza clientii care nu platesc ratele la timp. In situatia in care acest lucru se va intampla constant, riscati sa ajungetisa supra-achitati creditul.

Planuri de rezerva

Nu ezitati sa planuiti niste situatii de rezerva. De pilda, puteti pune deoparte o suma de bani, pe care sa nu o includeti in calculul veniturilor. Astfel, daca apar urgente si va aflati in situatia de a nu putea plati ratele, veti opta la acest fond.

Creditele cu buletinul Ferratum sunt potrivite pentru acele situatii urgente, cand este necesara o suma de bani de care nu dispuneti la momentul respectiv.

Daca va luati angajamentul de a-l gestiona responsabil, poate fi o idee buna. In caz contrar, riscati sa adunati penalizari. In momentul in care veti calcula diferenta dintre suma de bani platita la finalizarea perioadei de creditare si suma initial imprumutata, veti realiza ca ati supra-achitat un credit.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This