Credite rapide cu CreditFix

Imprumuturi acordate  intre 100 si 1000 RON


Dobanda fixa de 1,2% pe zi pentru primul credit 


Suma maxima de imprumut 1000 RON


Perioada de credit cuprinsa intre 5 zile si maximum de 35 de zile 


Imprumuturile rapide de la Credit Fix Romania se acorda intr-un ritm mult mai scurt, iar conditiile de eligibilitate sunt mult mai simplu de indeplinit.

Daca mediul bancar impune un grad mare de birocratie, cel impus de institutiile nebancare este mai lejer si flexibil.

Acestea sunt gandite in asa maniera incat sa vina in ajutorul clientilor in momentul in care ei au nevoie de bani: cat mai urgent.

credit-fix-logo-star-rating

CreditFIx obtine 4,5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Credit Fix

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la CreditFix

 • sa fii cetatean roman
 • sa ai varsta minima de 18 ani impliniti
 • sa incasezi venitul lunar intr-un cont bancar cu card atasat
 • sa ai un venit net de cel putin 500 lei/luna
 • sa ai o adresa de e-mail personala si un numar de telefon mobil personal

credit-fix-184x144Imprumuturi rapide online prin Credit Fix Romania

Notiunea de imprumut rapid se refera la creditele realizate de catre o persoana de la  o institutie financiara nebancara (IFN), pe baza unui contract. In acesta sunt consemnate detalii referitoare la valoarea imprumutului, dobanda aferenta, data de rambursare etc. Institutiile financiare nebancare ofera imprumuturi cu titlu profesional si isi desfasoara activitatea in conditiile prevazute de lege.

Oricine a interactionat cu sistemul bancar in vederea realizarii unui credit pentru nevoi personale s-a lovit de un sistem birocratic, caracterizat de un sistem de eligibilitate greu de indeplinit.

Durata pentru analiza dosarului si acordarea propriu zisa a imprumutului este una indelungata, astfel incat aceste credite nu pot veni in ajutorul persoanelor care intampina o problema urgenta si au nevoie de bani intr-un timp scurt.

Spre deosebire de creditele bancare, imprumuturile rapide de la Credit Fix Romania se acorda intr-un ritm mult mai scurt, iar conditiile de eligibilitate sunt mult mai simplu de indeplinit.

Daca mediul bancar impune un grad mare de birocratie, cel impus de institutiile nebancare este mai lejer si flexibil. Acestea sunt gandite in asa maniera incat sa vina in ajutorul clientilor in momentul in care ei au nevoie de bani: cat mai urgent.

Acesta este motivul principal pentru care tot mai multi oameni se orienteaza in directii diferite fata de bancile normale si fata de creditele clasice care, de cele mai multe ori, creaza aproape la fel de multe probleme pe cat rezolva.

O persoana care depinde de contractarea rapida a unui credit de nevoi personale care chiar a unui credit ipotecar nu are luxul de a pierde timp pretios realizand si completand dosare intregi de acte, asa cum cele mai multe banci din sistemul romanesc o cer aplicantilor.

In cele ce urmeaza, insa, vom vorbi mai mult despre Credit Fix Romania si despre motivele pentru care multe persoane aleg sa se orienteze catre aceasta institutie in detrimentul bancilor, mai ales ca vorbim de sume relativ mici.

 • Credit intre
 • 100 si 1000 RON
 • Dobanda fixa 1.2%zi
  Rata dobanzii este de 1.2%/zi din suma solicitata la primul credit, fara alte costuri suplimentare. Incepand cu urmatoarele credite poti beneficia de o reducere la dobanda.
 • Fara Comisioane (0)
  Nu se percep comisioane de analiza, administrare sau comisioane la transferuri bancare si la achitare. Credit Fix nu colaboreaza cu brokeri sau intermediari, astfel ca nu se percep comisioane nici din partea acestora. Vei avea de achitat doar suma imprumutata si dobanda aferenta.
 • Perioada de credit de la 5 pana la 35 zile
  Valoarea pe care o soliciti nu depinde de numarul de zile pentru care doriti sa accesati creditul.
 • Proces simplu si rapid

credit-fix-184x144Cine este Credit Fix?

O astfel de institutie financiara nebancara este si Credit Fix Romania. O prezenta relativ noua pe piata de profil, a devenit apreciata in randul consumatorilor prin modalitatea in care isi desfasoara activitatea si anume, exclusiv online. Din anul 2015 pana astazi s-a dezvoltat semnificativ incat sa ajunga la fel de cunoscuta precum companii consacrate pe piata: Viva Credit, Provident, TeleCredit, Extra Simplu, Zaplo, Onnen, etc.

fileActe necesare pentru un Credit Fix online

Compania vine in intampinarea persoanelor cu un venit redus sau a persoanelor in varsta, care de regula nu sunt eligibile pentru imprumuturi bancare. Pentru ca un aplicant sa fie eligibil pentru un credit fix trebuie sa indeplineasca trei conditii simple: sa aiba o varsta de 18 ani impliniti, sa dispuna de un venit mediu lunar de 500 de lei si sa incaseze acest venit intr-un cont bancar.

Imprumuturile se acorda pentru perioade scurte, de pana la 45 de zile. O data analizata aplicatia si stabilita a fi eligibila pentru imprumut rapid, solicitantul poate imprumuta pana la 1500 de lei. Suma imprumutata variaza in functie de venit si perioada de rambursare.

reviewOpinii despre Credit Fix Romania

In cele ce urmeaza, va punem la dispozitie o perspectiva cat mai obiectiva a serviciilor oferite de Credit Fix, pentru a avea o idee de ansamblu referitoare la serviciile oferite, pentru a intelege mai bine cu ce se ocupa aceasta institutie si pentru a putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.

coinsSumele accesate

Precum am mentionat anterior, sumele accesate nu sunt foarte mari, acest tip de credit fiind cunoscut si sub numele de „credit pana la salariu. El vine in intampinarea celor cu venituri mici, care au nevoie de o anumita suma de bani la un moment dat si nu au de unde sa o acceseze cat mai rapid. Acest timp de sume rezolva de obicei probleme urgente, presante, care nu pot astepta timpul cerut de banci pentru acordarea unui credit.

approve-invoiceConditii de eligibilitate

Spre deosebire de institutiile bancare, Credit Fix Romania nu dispune de aceleasi reguli stricte in acordarea creditelor. Pentru ca un client sa fie eligibil, acesta trebuie sa dispuna da venitul minim si sa aiba varsta implinita de 18 ani. Daca un drum la banca implica nenumarate drumuri de la angajator la sediul acestora si inapoi, imprumuturile la Credit Fix Romania se acorda mult mai simplu si mai rapid, castigandu-se astfel timp pretios care poate fi folosit in alte scopuri.

diagramDobanzile

Dobanda practicata de companie este una fixa, de 1.2% pe zi. Astfel, cu cat se va achita mai repede creditul, cu atat va fi mai avantajos imprumutul. La aceasta nu se adauga costuri suplimentare, iar incepand de la al doilea credit se poate negocia pentru reducerea acesteia. Desigur, aceeasi persoana nu poate sa dispuna de doua credite in acelasi timp.

Aceasta va trebui sa plateasca creditul in curs si ulterior rambursarii acestuia, va putea opta pentru unul nou, pentru care va putea negocia dobanda. In acest fel institutia se asigura ca persoanele care au nevoie la intervale regulate de anumite sume de bani vor putea sa o faca pe o perioada mai lunga de timp si intr-un mod din ce in ce mai avantajos pentru ele, dat fiind faptul ca dobanda scade pe masura ce se acorda mai multe imprumuturi.

strongboxPachetele de imprumut

Spre deosebire de alte companii de profil, Credit Fix Romania nu ofera clientilor posibilitatea de a alege un credit anume dintr-un numar mai mare de pachete disponibile. Suma maxima ce se poate accesa este 1500 lei.

Acest lucru inseamna ca aceasta optiune este una viabila doar pentru persoanele care au nevoie urgenta de o suma modica pe care o pot returna rapid dar pe care nu au de unde sa o procure in timpul necesar.

calendar-with-a-clock-time-toolsPerioada de acordare

Din nou, procedurile nu sunt deloc birocratice, motiv pentru care o data evaluata aplicatia solicitantului, acesta va intra in posesia banilor in maxim 24 de ore.

Suma imprumutata se va vira direct in cont, acesta fiind si motivul pentru care extrasul de cont este pe lista actelor necesare la dosar. Rapiditatea acordarii creditului conteaza foarte mult pentru anumite persoane, motiv pentru care clientii aleg adeseori aceasta solutie.

stopwatchRestituirea in avans a imprumutului

Imprumutul realizat la Credit Fix online poate fi rambursat in avans daca persoana in cauza are posibilitatea. In acest caz, se va plati dobanda doar pentru zilele efective, motiv pentru care restituirea in avans este chiar recomandata, deoarece veti putea scapa mult mai repede de datorie.

warningPenalitatile

Cel mai mare dezavantaj al acestor credite rapide este reprezentat de penalitatile percepute in cazul in care se intarzie plata ratelor lunare. Taxa perceputa in acest caz este de 1.2%, incepand cu urmatoarea zi dupa ziua scadenta ratei.

Acest lucru inseamna ca trebuie facute toate eforturile ca suma imprumutata sa fie restituita in termenul stabilit prin contract, pentru a se evita cat mai mult aparitia penalitatilor de intarziere.

avantajeAvantajele unui Credit Fix online

Principalul avantaj al acestui tip de credit rapid este modalitatea de aplicare si accesare exclusiv online. Documentele vor fi primite prin fax, iar banii vor intra direct in contul de pensie sau salariu. Astfel, nu va mai fi necesara deplasarea la sediul firmei sau orice alte activitati care nu fac decat sa prelungeasca procesul.

De asemenea, motivul imprumutului nu trebuie justificat. Acesta este strict pentru nevoi personale, astfel incat pentru nimeni nu este important daca il accesati ca sa luati medicamente, sa va renovati casa sau pur si simplu sa mergeti intr-o vacanta. Indiferent de situatie, ele se vor acorda in acelasi ritm rapid.

In situatia in care iti doriti ca ceilalti sa nu cunoasca detalii despre existenta creditului, puteti sta linistit. Acesta va fi strict confidential, singurele persoane care vor sti de imprumut veti fi dumneavoastra si operatorul in cauza. Iar daca nu trebuie sa va deplasati la un sediu fizic sau nu va viziteaza operatorul pentru preluarea ratei, situatia este si mai simpla, iar confidentialitatea garantata.

 • Credit intre
 • 100 si 1000 RON
 • Dobanda fixa 1.2%zi
  Rata dobanzii este de 1.2%/zi din suma solicitata la primul credit, fara alte costuri suplimentare. Incepand cu urmatoarele credite poti beneficia de o reducere la dobanda.
 • Fara Comisioane (0)
  Nu se percep comisioane de analiza, administrare sau comisioane la transferuri bancare si la achitare. Credit Fix nu colaboreaza cu brokeri sau intermediari, astfel ca nu se percep comisioane nici din partea acestora. Vei avea de achitat doar suma imprumutata si dobanda aferenta.
 • Perioada de credit de la 5 pana la 35 zile
  Valoarea pe care o soliciti nu depinde de numarul de zile pentru care doriti sa accesati creditul.
 • Proces simplu si rapid

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Inainte de a acesa un imprumut de orice fel, va sfatuim sa faceti o lista cu firmele de profil existente pe piata. Analizati ofertele fiecaruia, comparati sumele ce se pot imprumuta, dobanzile si perioadele de timp aferente imprumutului. Abia dupa ce ati comparat toate aspectele relevante pentru dumneavoastra, alegeti compania ce credeti ca va fi cea mai potrivita.
 • Odata aleasa compania, nu ezitati sa contactati un operator daca apar nelamuriri sau aveti nevoie de informatii suplimentare. Acestia va vor sta la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie. Dupa analiza dosarului urmeaza semnarea propriu zisa a contractului. Inainte de a face acest lucru, asigurati-va ca cifrele din contract coincid cu ce ati stabilit premergator operatiunii. Vedeti care este suma pe care o primiti si suma pe care o achitati cu tot cu dobanda, pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la costuri.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This