Imprumuturi rapide cu buletinul

Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credit Rapid cu Buletinul

id-cardDespre creditele rapide doar cu buletinul

Oricine a experimentat colaborarea cu o banca pentru accesarea unui credit stie ca intreg procesul este unul birocratic si de lunga durata, ce implica diverse eforturi depuse din partea solicitantilor. De aceea, o aternativa demna de luat in considerare a bancilor este reprezentata de Institutiile Financiare Nebancare, ce acorda credite rapide doar cu buletinul.  Acestea ofera de regula spre imprumut sume de bani intr-o perioada de timp foarte scurta. Se dovedesc foarte utile in situatiile in care apare necesitatea brusca a unei anumite sume de bani de care persoanele in cauza nu dispun la momentul respectiv.

 

Compara cele mai bune credite rapide cu buletinul

CompanieTimpul de aprobare0% DobandaSuma max. primul creditSuma max. imprumutPerioada de creditareAplica
zaplo credit
Zaplo Credit
15 min
Primul credit fara Dobanda
150 - 600 RON
1500 RON
30 de zile
Aplica Acum
viva credit
Viva Credit
24 de ore
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
telecredit
Telecredit
20 de min
Primul credit fara Dobanda
100 - 500 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
credius
Credius
1 ora
Primul credit fara Dobanda
600 - 1800 RON
1800 RON
5 luni
Aplica Acum
extrasimplu
Extrasimplu
2 ore
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 200 - 2000 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
mobilo credit
Mobilo Credit
30 de min
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 175 - 500 RON
2000 RON
31 de zile
Aplica Acum
mogo credit
Mogo Credit
15 min
Nu 2500 - 66000 RON
66000 RON
60 de luni
Aplica Acum
creditfix
Creditfix
20 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
onnen credit
Onnen Credit
24 de ore
Nu
1000 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum
onnen credit
Mindi Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1200 RON
1200 RON
30 de zile
Aplica Acum
hora credit
Hora Credit
15 min
Nu 100 - 3000 RON
3000 RON
30 de zile
Aplica Acum
ferratum credit
Ferratum Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
200 - 1400 RON
5000 RON
45 de zile
Aplica Acum
smile credit
Smile Credit
2 ore
Primul credit fara Dobanda
500 - 2000 RON
2000 RON
35 de zile
Aplica Acum
provident credit
Provident Credit
2 ore
Nu
100 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum

 

Compara cele mai bune credite rapide cu buletinul

CompanieSuma max. imprumutAplica
zaplo credit 1500 RON
Aplica
viva credit 1500 RON
Aplica
telecredit 2000 RON
Aplica
credius 1800 RON
Aplica
extrasimplu 2000 RON
Aplica
mobilo credit 2000 RON
Aplica
mogo credit 66000 RON
Aplica
creditfix 1500 RON
Aplica
onnen credit 10000 RON
Aplica
onnen credit 1200 RON
Aplica
hora credit 3000 RON
Aplica
ferratum credit 5000 RON
Aplica
smile credit 2000 RON
Aplica
provident credit 10000 RON
Aplica
Am testat majoritatea creditelor rapide urgente de pe piata din Romania. Scopul nostru este de a va oferi o imagine de ansamblu a celor mai bune oferte de creditare rapida, acest lucru va face ajuta sa alegeti imprumuturile cele mai avantajoase si care corespund nevoilor dvs. Cititi mai multe despre fiecare oferta de mai jos sau dati clic pe butonul “aplica” pentru a merge direct la procesul de aplicare. Mai mult despre cum testam produsele aici . 

Cum sa aplici pentru in credit in doar 3 pasi 

 Alege creditorul potrivit pentru tine si apasa butonul APLICA

  Odata ajuns pe pagina creditorului, trebuie sa completezi formularul si sa urmezi procesul de aplicare

Gata! Un agent te va contacta pentru a-ti confirma primirea imprumutului online

 

 

 

 Checklist pentru un imprumut rapid

Pentru a aplica pentru un imprumut rapid, vei avea nevoie de urmatoarele:

Varsta minima de 18 ani

Copie dupa cartea de identitate

Un cont bancar sau card bancar

Se poate sa aveti nevoie si de o adeverinta de salariu, pensie sau o sursa de venit

 

piggy-bankCe este o Institutie Financiara Nebancara?

O Institutie Financiara Nebancara este o entitate care isi desfasoara activitatea de creditare cu titlu profesional. Aceasta nu trebuie confundata cu alte institutii de credit reprezentate de banci. Institutiile Financiare Nebancare (IFN) sunt supravegheate de Banca Nationala a Romaniei si functioneaza in parametri stabiliti de lege.

De regula, imprumuturile rapide doar cu buletinul se acorda fara a fi necesari giranti sau garantii. Exista totusi si companii care percep garantii in cazul in care sumele imprumutate sunt foarte mari, datorita riscului ridicat la care se supun prin acordarea lor.

Suma de bani care se poate accesa difera de la o companie de profil la alta. Exista firme ce ofera si sume de pana la 100.000 de euro, cu ipoteca imobiliara. Principalul avantaj al acestor imprumuturi este reprezentat de posibilitatea de a folosi banii pentru orice este necesar. Fie ca ne referim la o investitie, o excursie, renovarea unei case sau orice alt motiv, posibilitatea de a accesa fondurile este egala.

fileConditii de acordare a unui credit rapid cu buletinul

Orice credit nebancar se poate obtine dupa depunerea documentelor necesare pe care compania in cauza le solicita si analiza dosarului de catre personalul acesteia. Conditiile pe care solicitantul unui imprumut trebuie sa le indeplineasca difera de la o firma la alta. Cu cat imprumutul este mai mic, cu atat este mai simplificat procesul de imprumut.

De cele mai multe ori, solicitantul trebuie sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani si sa dispuna de un domiciliu stabil pe teritoriul tarii. Actele necesare sunt cartea de identitate si dovada unui venit lunar, care se poate concretiza intr-un fluturas de salariu sau un cupon de pensie.  Venitul minim necesar se porneste de la 300 de lei, in cazul imprumuturilor mici.

Procesul de evaluare a dosarului cu care se aplica si semnarea contractului nu dureaza foarte mult. Intreaga operatiune se realizeaza in 24 de ore pentru imprumuturile mici si pana la 7 zile pentru creditele cu ipoteca.

Firme ce ofera credite rapide cu buletinul

Multitudinea de companii existente pe piata ofera clientului posibilitatea de a alege varianta ce se pliaza optim cerintelor si nevoilor sale. De asemenea, cererea mare a acestor servicii a dus la o dezvoltare semnificativa a acestora, creditorii punand la dispozitia solicitantilor servicii, precum: gestionarea imprumutului direct la domiciliu, acordarea imprumuturilor exclusiv online, reduceri de dobanda la multipla creditare etc. In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai importante Institutii Financiare Nebancare din Romania.

viva-credit-184x144Viva Credit

Viva Credit este prima companie din Romania ce ofera „credite pana la salariu”. Acestea se ofera exclusiv online, suma maxima admisa fiind de 1000 de lei. Termenul maxim de rambursare este de 35 de zile. Conditiile de egibilitate sunt minime: solicitantul trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa dispuna de un venit stabil fie salarial, fie din PFA sau pensie si desiguri, sa dispuna de un cont bancar. Intrucat intregul proces se realizeaza online, aceasta companie este pe placul omului modern, care urmareste sa evite cozile si sa economiseasca putinul timp liber de care dispune. Dobanda se calzuleaza la zi, fiind 1.2% din suma imprumutata.

provident-184x144Provident

Provident este cunosuta ca fiind prima institutie financiara nebancara ce pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a gestiona creditul din confortul propriei case, prin deplasarea unui agent la domiciliu. Desigur, acest serviciu se ofera contra cost si este unul optional. In functie de tipul de imprumut ales se pot solicita credite rapide de pana la 10.000 de lei. Aprobarea se obtine in maxim 2 zile lucratoare si nu se percepe dobanda pentru intarzierea platii. Dobanda fixa anuala este de la 17% pana la 45%, in functie de suma pentru care se opteaza si perioada in care se restituie.

tele-credit-184x144TeleCredit

Prin intermediul acestei companii se pot imprumuta sume de pana la 2000 de lei, fiind necesar un act de identitate si o dovada care sa ateste posibilitatea plata a ratelor. Analiza dosarului se realizeaza in maxim 1-2 zile, iar virarea banilor in termen de maxim 1 zi. TeleCredit nu percepe taxe de analiza a dosarului, de administrare sau acordare a creditului rapid doar cu buletinul. Persoana ce opteaza pentru serviciile acesteia va achita doar imprumutul si dobanda aferenta.

extra-simplu-184x144Extra Simplu

Este o companie cu capital 100% romanesc, ce ofera imprumuturi de pana la 2000 de RON cu dobanda fixa si fara cimision de acordare. Solicitarea imprumutului se realizeaza online, fiind necesare o copie dupa cartea de identitatea si o copie a extrasului de cont. Extra Simplu aplica penalizari pentru intarzierea ratelor. Astfel, pentru fiecare zi de intarziere a platii se aplica o penalizare de 2% din sold.

credit-fix-184x144Credit Fix

Credit Fix este o companie relativ noua pe piata, a carei activitate a inceput in 2015. Ofera spre imprumut sume de pana la 1500 lei. Pentru a fi eliginil, un candidat trebuie sa aiba cetatenie romana si o varsta minima de 18 ani impliniti. Venitul minim de care trebuie sa dispuna este de 500 de lei, conditia fiind ca aceasta sa fie incasat online, intr-un cont bancar cu card. Dosarul se analizeaza rapid, imprumutul acordandu-se in maxim 1-2 zile lucratoare. Dobanda pe care firma o practica este de 1.20%/zi. Returnarea creditului se face in termen de 5 si 35 de zile.

De ce merita sa optezi pentru un credit rapid doar cu buletinul

Companiile de profil vin in intampinarea clientilor cu o serie de avantaje si beneficii, motiv pentru care ele sunt atat de populare in randul celor ce opteaza pentru imprumuturi.

stopwatchRapiditatea cu care se acorda

Spre deosebire de imprumuturile conventionale de la banca, creditele rapide cu buletinul se acorda in termen de doar cateva zile. Astfel, in eventualitatea in care imprevizibilul ne aduce in situatia de a avea nevoie subita de o suma de bani si nu avem de unde sa o imprumutam, nu trebuie decat sa aplicam pentru un imprumut rapid, care nu se va lasa asteptat mult timp.

approve-invoiceCriterii de eligibilitate simplu de indeplinit

Precum am enuntat si anterior, criteriile pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca sunt foarte simple de indeplinit. De cele mai multe ori, este necesar ca acesta sa dispuna de un venit stabil si resedinta in orasul de unde acceseaza imprumutul. De asemenea, actele ce alcatuiesc dosarul de aplicare nu sunt greu de accesat, nefiind necesare diverse drumuri la angajator sau alte institutii.

meetingModalitati multiple de accesare si gestionare

Un alt avantaj al acestor credite este reprezentat de posbilitatile multiple de accesare si gestionare. Aplicatia se poate realiza fie online, fie la sediul companiei in cauza, fie prin vizita unui agent al companiei direct la domiciliu. Acest aspect este valabil si pentru plata ratelor.

locked-dataConfidentialitatea imprumutului

Daca se opteaza pentru un imprumut rapid cu buletinul online, existent lui ramane intre operatorul in cauza si solicitantul imprumutului. Acesta nu va fi vazut la ghiseele companiei in cauza, iar nici reprezentantii companiei nu isi vor face resimtita prezenta la domiciliu, clientul dispunand de toata discretia de care are nevoie.

Sfaturi utile in accesarea creditelor rapide de  la echipa Mr. Finance

Odata cu aparitia posibilitatilor de creditare simplificata apare si necesitatea informarii publicului cu referire la creditarea responsabila. Pentru a ne asigura ca veti avea parte de experiente placute atunci cand realizati imprumuturi rapide de la institutiile financiare nebancare, va oferim urmatoarele sfaturi utile:

 • Nu imprumutati mai mult decat puteti achita
 • Stabiliti valoarea ratelor imprumutului in asa maniera incat sa nu depaseasca 25-30% din venitul dumneavoastra lunar. Trebuie realizat un plan de achitare cat mai obiectiv si realist, pentru a evita penalizarile usturatoare.
 • Analizati cu atentie ofertele de pe piata
 • Nu va grabiti in alegerea companiei potrivite pentru dumneavoastra. Consultati toate companiile de profil si informati-va cu privire la sumele pe care le puteti imprumuta, perioada de timp pentru achitarea acesteia, dobanzile practicate si eventualile penalizari. Abia dupa ce ati realizat aceasta comparare alegeti optiunea care vi se potriveste cel mai bine.
 • Nu semnati contractul fara a-l citi in detaliu
 • Odata primit contractual pentru acordarea imprumutului, nu il semnati fara a-l citi in detaliu. Cititi cu atentie care este suma imprumutata si care este suma pe care o veti plati la final. Este important sa aveti o imagine de ansablu. Este posibil sa fiti indus in eroare de ratele lunare, fara a avea o perspectiva asupra sumei intregi pe care o veti plati.
 • Nu intarziati plata ratelor
 • Acest lucru este recomandat pentru a nu ajunge sa fiti penalizat si implicit, sa supra-achitati imprumutul. Datorita riscurilor la care companiile de profil se supun, practica dobanzi usturatoare. Nu vreti sa platiti o suma mult mai mare fata de cea stabilita initial.
 • Optati pentru un fond de rezerva
 • Un fond de rezerva este mereu bine venit. Pastrati o suma de bani pentru acele momente in care va veti afla in imposibilitatea de a plati o rata. Chiar daca aveti impresia ca acest lucru nu se va intampla, este mereu de preferat sa fiti prudenti.
 • Imprumuturile rapide doar cu buletinul sunt alegerea ideala pentru situatii de criza. Cu toate acestea, este foarte important ca ele sa fie gestionate responsabil, in asa maniera incat sa nu pierdeti mult mai multi bani decat primiti.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This