Credit cu buletinul 

Creditele cu buletinul pot fi solutia ideala atunci cand: 

> Ai nevoie urgenta de bani

> Creditele cu buletinul sunt o solutie rapida si usoara

> Nu trebuie sa depinzi de prieteni sau familie

> Primul credit poate fi gratis (0% DOBANDA)

> Nu sunt percepute comisioane ascunse

> Transferul banilor se face in aceasi zi

> Grad ridicat de confidentialitate

Credit cu buletinul

Pot fi solutia ideala in multe situatii:

> Creditele cu buletinul sunt o solutie rapida si usoara

> Nu trebuie sa depinzi de prieteni sau familie

> Primul credit poate fi gratis (0% DOBANDA)

> Transferul banilor se face in aceasi zi

Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credit Rapid cu Buletinul

id-cardDespre creditele rapide doar cu buletinul

Oricine a experimentat colaborarea cu o banca pentru accesarea unui credit stie ca intreg procesul este unul birocratic si de lunga durata, ce implica diverse eforturi depuse din partea solicitantilor. De aceea, o aternativa demna de luat in considerare a bancilor este reprezentata de Institutiile Financiare Nebancare, ce acorda credite rapide doar cu buletinul.  Acestea ofera de regula spre imprumut sume de bani intr-o perioada de timp foarte scurta. Se dovedesc foarte utile in situatiile in care apare necesitatea brusca a unei anumite sume de bani de care persoanele in cauza nu dispun la momentul respectiv.

 

Cum sa aplici pentru un credit rapid in doar 3 pasi

 Alege creditorul potrivit pentru tine si apasa butonul APLICA

 Odata ajuns pe pagina creditorului, trebuie sa completezi formularul si sa urmezi procesul de aplicare

 

Gata! Un agent te va contacta pentru a-ti confirma primirea imprumutului online

 Checklist pentru un imprumut rapid

Pentru a aplica pentru un imprumut rapid, vei avea nevoie de urmatoarele:

Varsta minima de 18 ani

Copie dupa cartea de identitate

Un cont bancar sau card bancar

Se poate sa aveti nevoie si de o adeverinta de salariu, pensie sau o sursa de venit

Compara cele mai bune credite rapide cu buletinul

Alege suma dorita:
 • Filtru de cautare:
 • Istoric Negativ
 • Primul Credit Gratis
 • Aprobare Instanta
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %30 de zilehttps://mrfinance.ro/zaplo/https://mrfinance.ro/goto/zaplo/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %30 de zilehttps://mrfinance.ro/telecredit/https://mrfinance.ro/goto/telecredit/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %35 de zilehttps://mrfinance.ro/viva-credit/https://mrfinance.ro/goto/vivacredit/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %55 de zilehttps://mrfinance.ro/creditfix/https://mrfinance.ro/goto/creditfix-credit/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %30 de zilehttps://mrfinance.ro/extrasimplu/https://mrfinance.ro/goto/extrasimplu/
Monthly:
Aplicafra 1% - 66% pe an%24 de lunihttps://mrfinance.ro/onnen/https://mrfinance.ro/goto/onnen/
Monthly:
Aplicafra 1% - 68% pe an%24 de lunihttps://mrfinance.ro/provident/https://mrfinance.ro/goto/credite-provident/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %5 luni#https://mrfinance.ro/goto/credius/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi %62 de zilehttps://mrfinance.ro/ferratum/https://mrfinance.ro/goto/ferratum/
Monthly:
Aplicafra 37,8% pe an%60 de luni#https://mrfinance.ro/goto/mogo/
Monthly:
Aplicafra 1,2% pe zi%60 de luni#https://mrfinance.ro/goto/mindi-credit/

piggy-bankCe este o Institutie Financiara Nebancara?

O Institutie Financiara Nebancara este o entitate care isi desfasoara activitatea de creditare cu titlu profesional. Aceasta nu trebuie confundata cu alte institutii de credit reprezentate de banci. Institutiile Financiare Nebancare (IFN) sunt supravegheate de Banca Nationala a Romaniei si functioneaza in parametri stabiliti de lege.

De regula, imprumuturile rapide doar cu buletinul se acorda fara a fi necesari giranti sau garantii. Exista totusi si companii care percep garantii in cazul in care sumele imprumutate sunt foarte mari, datorita riscului ridicat la care se supun prin acordarea lor.

Suma de bani care se poate accesa difera de la o companie de profil la alta. Exista firme ce ofera si sume de pana la 100.000 de euro, cu ipoteca imobiliara. Principalul avantaj al acestor imprumuturi este reprezentat de posibilitatea de a folosi banii pentru orice este necesar. Fie ca ne referim la o investitie, o excursie, renovarea unei case sau orice alt motiv, posibilitatea de a accesa fondurile este egala.

fileConditii de acordare a unui credit rapid cu buletinul

Orice credit nebancar se poate obtine dupa depunerea documentelor necesare pe care compania in cauza le solicita si analiza dosarului de catre personalul acesteia. Conditiile pe care solicitantul unui imprumut trebuie sa le indeplineasca difera de la o firma la alta. Cu cat imprumutul este mai mic, cu atat este mai simplificat procesul de imprumut.

De cele mai multe ori, solicitantul trebuie sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani si sa dispuna de un domiciliu stabil pe teritoriul tarii. Actele necesare sunt cartea de identitate si dovada unui venit lunar, care se poate concretiza intr-un fluturas de salariu sau un cupon de pensie.  Venitul minim necesar se porneste de la 300 de lei, in cazul imprumuturilor mici.

Procesul de evaluare a dosarului cu care se aplica si semnarea contractului nu dureaza foarte mult. Intreaga operatiune se realizeaza in 24 de ore pentru imprumuturile mici si pana la 7 zile pentru creditele cu ipoteca.

Firme ce ofera credite rapide cu buletinul

Multitudinea de companii existente pe piata ofera clientului posibilitatea de a alege varianta ce se pliaza optim cerintelor si nevoilor sale. De asemenea, cererea mare a acestor servicii a dus la o dezvoltare semnificativa a acestora, creditorii punand la dispozitia solicitantilor servicii, precum: gestionarea imprumutului direct la domiciliu, acordarea imprumuturilor exclusiv online, reduceri de dobanda la multipla creditare etc. In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai importante Institutii Financiare Nebancare din Romania.

viva-credit-184x144Viva Credit

Viva Credit este prima companie din Romania ce ofera „credite pana la salariu”. Acestea se ofera exclusiv online, suma maxima admisa fiind de 1000 de lei. Termenul maxim de rambursare este de 35 de zile. Conditiile de egibilitate sunt minime: solicitantul trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa dispuna de un venit stabil fie salarial, fie din PFA sau pensie si desiguri, sa dispuna de un cont bancar. Intrucat intregul proces se realizeaza online, aceasta companie este pe placul omului modern, care urmareste sa evite cozile si sa economiseasca putinul timp liber de care dispune. Dobanda se calzuleaza la zi, fiind 1.2% din suma imprumutata.

provident-184x144Provident

Provident este cunosuta ca fiind prima institutie financiara nebancara ce pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a gestiona creditul din confortul propriei case, prin deplasarea unui agent la domiciliu. Desigur, acest serviciu se ofera contra cost si este unul optional. In functie de tipul de imprumut ales se pot solicita credite rapide de pana la 10.000 de lei. Aprobarea se obtine in maxim 2 zile lucratoare si nu se percepe dobanda pentru intarzierea platii. Dobanda fixa anuala este de la 17% pana la 45%, in functie de suma pentru care se opteaza si perioada in care se restituie.

tele-credit-184x144TeleCredit

Prin intermediul acestei companii se pot imprumuta sume de pana la 2000 de lei, fiind necesar un act de identitate si o dovada care sa ateste posibilitatea plata a ratelor. Analiza dosarului se realizeaza in maxim 1-2 zile, iar virarea banilor in termen de maxim 1 zi. TeleCredit nu percepe taxe de analiza a dosarului, de administrare sau acordare a creditului rapid doar cu buletinul. Persoana ce opteaza pentru serviciile acesteia va achita doar imprumutul si dobanda aferenta.

extra-simplu-184x144Extra Simplu

Este o companie cu capital 100% romanesc, ce ofera imprumuturi de pana la 2000 de RON cu dobanda fixa si fara cimision de acordare. Solicitarea imprumutului se realizeaza online, fiind necesare o copie dupa cartea de identitatea si o copie a extrasului de cont. Extra Simplu aplica penalizari pentru intarzierea ratelor. Astfel, pentru fiecare zi de intarziere a platii se aplica o penalizare de 2% din sold.

credit-fix-184x144Credit Fix

Credit Fix este o companie relativ noua pe piata, a carei activitate a inceput in 2015. Ofera spre imprumut sume de pana la 1500 lei. Pentru a fi eliginil, un candidat trebuie sa aiba cetatenie romana si o varsta minima de 18 ani impliniti. Venitul minim de care trebuie sa dispuna este de 500 de lei, conditia fiind ca aceasta sa fie incasat online, intr-un cont bancar cu card. Dosarul se analizeaza rapid, imprumutul acordandu-se in maxim 1-2 zile lucratoare. Dobanda pe care firma o practica este de 1.20%/zi. Returnarea creditului se face in termen de 5 si 35 de zile.

De ce merita sa optezi pentru un credit rapid doar cu buletinul

Companiile de profil vin in intampinarea clientilor cu o serie de avantaje si beneficii, motiv pentru care ele sunt atat de populare in randul celor ce opteaza pentru imprumuturi.

stopwatchRapiditatea cu care se acorda

Spre deosebire de imprumuturile conventionale de la banca, creditele rapide cu buletinul se acorda in termen de doar cateva zile. Astfel, in eventualitatea in care imprevizibilul ne aduce in situatia de a avea nevoie subita de o suma de bani si nu avem de unde sa o imprumutam, nu trebuie decat sa aplicam pentru un imprumut rapid, care nu se va lasa asteptat mult timp.

approve-invoiceCriterii de eligibilitate simplu de indeplinit

Precum am enuntat si anterior, criteriile pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca sunt foarte simple de indeplinit. De cele mai multe ori, este necesar ca acesta sa dispuna de un venit stabil si resedinta in orasul de unde acceseaza imprumutul. De asemenea, actele ce alcatuiesc dosarul de aplicare nu sunt greu de accesat, nefiind necesare diverse drumuri la angajator sau alte institutii.

meetingModalitati multiple de accesare si gestionare

Un alt avantaj al acestor credite este reprezentat de posbilitatile multiple de accesare si gestionare. Aplicatia se poate realiza fie online, fie la sediul companiei in cauza, fie prin vizita unui agent al companiei direct la domiciliu. Acest aspect este valabil si pentru plata ratelor.

locked-dataConfidentialitatea imprumutului

Daca se opteaza pentru un imprumut rapid cu buletinul online, existent lui ramane intre operatorul in cauza si solicitantul imprumutului. Acesta nu va fi vazut la ghiseele companiei in cauza, iar nici reprezentantii companiei nu isi vor face resimtita prezenta la domiciliu, clientul dispunand de toata discretia de care are nevoie.

Top Creditori Recomandati pentru un Credit Rapid cu Buletinul

Onnen Credit

Pe site-ul securizat Onnen (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 1000 – 10000 RON

       Suma maxima de imprumut     10000 RON

 Timpul de aprobare 24 de ore

 

  Dobanda anula de 66,65% 

Perioada de creditare 24 luni

Pe site-ul securizat Onnen (Vezi Detalii)

Telecredit

Pe site-ul securizat Telecredit (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 100 – 500 RON

       Suma maxima de imprumut     2000 RON

 Timpul de aprobare 20 de min

 

  Dobanda 0% la primul credit

Perioada de creditare 30 zile

Pe site-ul securizat Telecredit (Vezi Detalii)

Extrasimplu Credit

Pe site-ul securizat Extrasimplu (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 200 – 2000 RON

       Suma maxima de imprumut     2000 RON

 Timpul de aprobare 20 min

 

  Dobanda fixa de 1,2% pe zi

Perioada de creditare 30 zile

Pe site-ul securizat Extrasimplu (Vezi Detalii)

Zaplo Credit

Pe site-ul securizat Zaplo.ro (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 150 – 600 RON

       Suma maxima de imprumut     1500 RON

 Timpul de aprobare 15 min

 

  Dobanda 0% la primul credit

Perioada de creditare 30 zile

Pe site-ul securizat Zaplo.ro (Vezi Detalii) 

Viva Credit

Pe site-ul securizat Viva Credit (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 100 – 1500 RON

       Suma maxima de imprumut     1500 RON

 Timpul de aprobare 24 de ore

 

  Dobanda 0% la primul credit

Perioada de creditare 35 zile

Pe site-ul securizat Viva Credit (Vezi Detalii)

Creditfix Credit

Pe site-ul securizat Creditfix (Vezi Detalii) 

Suma max. de imprumut pentru primul credit 100 – 2000 RON

       Suma maxima de imprumut     2000 RON

 Timpul de aprobare 20 min

 

  Dobanda 0% la primul credit

Perioada de creditare 55 zile

Pe site-ul securizat Creditfix (Vezi Detalii)

Sfaturi utile in accesarea creditelor rapide de  la echipa Mr. Finance

Odata cu aparitia posibilitatilor de creditare simplificata apare si necesitatea informarii publicului cu referire la creditarea responsabila. Pentru a ne asigura ca veti avea parte de experiente placute atunci cand realizati imprumuturi rapide de la institutiile financiare nebancare, va oferim urmatoarele sfaturi utile:

 • Nu imprumutati mai mult decat puteti achita
 • Stabiliti valoarea ratelor imprumutului in asa maniera incat sa nu depaseasca 25-30% din venitul dumneavoastra lunar. Trebuie realizat un plan de achitare cat mai obiectiv si realist, pentru a evita penalizarile usturatoare.
 • Analizati cu atentie ofertele de pe piata
 • Nu va grabiti in alegerea companiei potrivite pentru dumneavoastra. Consultati toate companiile de profil si informati-va cu privire la sumele pe care le puteti imprumuta, perioada de timp pentru achitarea acesteia, dobanzile practicate si eventualile penalizari. Abia dupa ce ati realizat aceasta comparare alegeti optiunea care vi se potriveste cel mai bine.
 • Nu semnati contractul fara a-l citi in detaliu
 • Odata primit contractual pentru acordarea imprumutului, nu il semnati fara a-l citi in detaliu. Cititi cu atentie care este suma imprumutata si care este suma pe care o veti plati la final. Este important sa aveti o imagine de ansablu. Este posibil sa fiti indus in eroare de ratele lunare, fara a avea o perspectiva asupra sumei intregi pe care o veti plati.
 • Nu intarziati plata ratelor
 • Acest lucru este recomandat pentru a nu ajunge sa fiti penalizat si implicit, sa supra-achitati imprumutul. Datorita riscurilor la care companiile de profil se supun, practica dobanzi usturatoare. Nu vreti sa platiti o suma mult mai mare fata de cea stabilita initial.
 • Optati pentru un fond de rezerva
 • Un fond de rezerva este mereu bine venit. Pastrati o suma de bani pentru acele momente in care va veti afla in imposibilitatea de a plati o rata. Chiar daca aveti impresia ca acest lucru nu se va intampla, este mereu de preferat sa fiti prudenti.
 • Imprumuturile rapide doar cu buletinul sunt alegerea ideala pentru situatii de criza. Cu toate acestea, este foarte important ca ele sa fie gestionate responsabil, in asa maniera incat sa nu pierdeti mult mai multi bani decat primiti.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This