Cand esti tanar, resursele tale financiare sunt limitate, deoarece principala preocupare este educatia si ocupa cea mai mare parte din timp. Care sunt problemele reale pe care le intampina tinerii, in viziunea unui tanar.
Intelegem ca, perioada pandemiei a afectat puternic finantele oamenilor, dar si serviciile oferite de creditori, ingreunand procesul de accesare al unui credit. Ne dorim ca si voi, la nivel individual, sa luati masurile necesare pentru ca aceasta perioada sa nu va afecteze finantele.
Astfel ca, pe site-ul nostru veti gasi articole cu masurile luate de Guvernul Romaniei, prin OUG 29, OUG-37 cat si articole scrise de expertii nostri despre cum pandemia de Coronavirus iti afecteaza finantele, toate informatiile sunt actualizate in mod constant.
Sa auzim de bine!
Echipa Mr.Finance
Suma Max.
3.000 lei
Dobanda0.2% pe zi
Aprobare:7 zile
Perioada:2 ani
Primul Credit:0.2% pe zi
Pentru 1.000 lei credit, pe perioada de 30 zile, dobanda va fi 60 lei, comisioane 0 lei, total de rambursat 1.060 lei. |
Suma Max.
4.500 lei
Dobanda0,199%*
Aprobare:instant
Perioada:3 luni
Primul Credit:0,199%*
Pentru 1.000 lei credit, pe o perioada de 30 zile, dobanda de 1.99 lei pe zi, total de rambursat 1.059,7 lei. |
Suma Max.
4.000 lei
Dobanda1% pe zi
Aprobare:10 min
Perioada:60 luni
Primul Credit:1% dobanda
Pentru 500 lei credit, pe o perioada de 30 zile, dobanda va fi 150 lei, comision analiza dosar 55 lei, DAE 3275.8%, total de rambursat 705 lei. |
Suma Max.
2.000 lei
Dobanda1.2% pe zi
Aprobare:2 ore
Perioada:30 de zile
Primul Credit:0% dobanda
Pentru 2.000 lei credit, pe o perioada de 30 zile, dobanda va fi 0%, DAE 0%, total de rambursat 2.000 lei. |
Suma Max.
4.000 lei
Dobanda0.99% pe zi
Aprobare:2 min
Perioada:24 luni
Primul Credit:0% dobanda
Pentru 500 lei credit, pe o perioada de 12 luni, dobanda va fi 1,079.98 lei, DAE 2193.79%, total de rambursat 1,579.98 lei
|
Suma Max.
20.000 lei
Dobandavariabila*
Aprobare:48 ore
Perioada:48-134 sapt
Primul Credit:variabila*
Pentru 1.000 lei credit, pe o perioada de 52 saptamani, rata saptamanala 25.93 lei, DAE 85.67%, comision analiza dosar 120 lei, dobanda totala 227.97 lei, total de rambursat 1.347,97 lei. |
Creditul rapid cu buletinul este un imprumut acordat de catre o institutie financiara nebancara (IFN), ce necesita un minimum de acte doveditoare.
Criteriile pe care solicitantul trebuie sa le intruneasca sunt simplu de indeplinit, din acest motiv creditele rapide cu buletinul sunt o forma de imprumut atractiva pentru consumatori.
In general, IFN-urile acorda credit in urmatoarele conditii:
Bineinteles, pot exista si alte conditii suplimentare, de aceea este important sa verifici toate informatiile direct cu institutia de creditare. Acest lucru poate fi facut foarte usor din platforma Mrfinance.ro, trebuie doar sa dai click pe “detalii credit“.
Una dintre caracteristicile creditelor rapide cu buletinul este timpul de aprobare foarte scurt.
De regula, consumatorii primesc imprumutul in aceeasi zi, in decurs de cateva ore, sau in maximum 1-2 zile, in functie de institutie.
Un alt avantaj al acestor credite este reprezentat de posibilitatile multiple de accesare si gestionare, astfel:
Daca ai nevoie de un credit rapid cu buletinul si doresti sa il accesezi de la unul din creditorii propusi de noi, acorda cateva minute parcurgerii informatiilor utile pe care Mrfinance.ro ti le ofera, in cele ce urmeaza.
Informeaza-te si asigura-te ca faci cea mai buna alegere!
Inainte sa accesezi un credit rapid fara dobanda, este important sa faci o analiza pornind de la urmatoarele criterii:
Este important sa alegi acele optiuni care iti ofera control asupra costurilor si predictibilitate. Dobanda, termenul de rambursare, suma totala a creditului pot fi factori decisivi in alegerea finantatorului.
De cele mai multe ori, solicitantul trebuie:
Poti aplica pentru un credit cu buletinul online, fara deplasari la sediul IFN-ului. Cele mai multe institutii financiare acorda aceasta facilitate.
De regula, pasii pe care trebuie sa ii parcurgi sunt urmatori:
Odata ce solicitarea ta este aprobata, imprumutul este transferat in contul bancar specificat de catre tine. Simplu, rapid, fara deplasari la sediul IFN-ului.
Institutiile financiare nebancare accepta o gama variata de surse de venituri: salarii, pensii, chirii, contracte de colaborare etc.
In cele mai multe situatii, nu este necesar sa demonstrezi ca esti angajat si ai carte de munca.
Este suficient un document (cum ar fi extras de cont), care sa ateste ca obtii in fiecare luna un venit care iti permite sa rambursezi imprumutul.
Iata si explicatia calculului de mai sus:
1.000 lei (suma Imprumutata) + [30 de zile x(1.29% dobanda pe zi sau 12.9 lei/zi)] = 1.000 lei (suma imprumutata) + 387 lei (dobanda)
Suma totala de rambursat: 1.387 lei
Intrucat ai toate info la vedere, date si exemple de calcul, nu iti mai ramane decat sa iei legatura cu firma creditoare. Astfel, te trimitem direct in platforma acestora, unde poti completa formularul sau ii poti contacta telefonic.
Sunt mai multe variante prin care poti sa rambursezi un credit cu buletinul. De regula, IFN-urile iti vor pune la dispozitie urmatoarele optiuni pentru rambursarea creditului:
Cele mai multe IFN-uri nu percep comisioane suplimentare pentru rambursarea anticipata a creditului cu buletinul. Este important sa verifici exact acest aspect impreuna cu institutia de creditare.
Spunem ca rambursarea anticipata este o idee buna intrucat costul creditului tau se reduce. IFN-ul nu mai percepe dobanda zilnica pentru suma rambursata in avans si vei datora bani mai putini.
Pentru clientii care isi dau seama ca nu pot rambursa creditul cu buletinul la termen, unele instituții financiare nebancare ofera posibilitatea de extindere a ratei creditului.
In acest caz, dobanda va continua sa fie aplicata in perioada extinsa, iar clientul va trebui sa achite si un comision unic.
Iti recomandam, totusi, sa nu extinzi perioada de rambursare decat daca aceasta este singura optiune ramasa. Consecinta este cresterea costului final al creditului. Incearca sa respecti data scadenta si asigura-te ca ai banii necesari ca sa iti platesti datoria la termen.
Iata cateva dintre IFN-urile cu cele mai bune oferte de creditare rapida de pe piata din Romania
Creditor | Suma maxima | Dobanda | Timpul de aprobare | Perioada de creditare | Dobanda primul imprumut |
Ocean Credit | 4.500 lei | 0,199% pe zi | instant | 3 luni | 0,199% |
Mobilo Credit | 4.000 lei | variabila | 30 minute | 31 zile | 0% |
Viaconto | 4.000 lei | 1% pe zi | 10 minute | 60 luni | 1% |
Hora Credit | 10.000 lei | 0.08% pe zi | 15 minute | 6 luni | 0% |
Pe langa aceste oferte, Mr. Finance a intocmit o lista cu cele mai bune IFN-uri pentru nevoile tale, astfel incat sa ai mai multa siguranta si control in alegerea creditului rapid si sa eviti situatia de supraindatorare.
Multitudinea de companii existente pe piata ofera clientului posibilitatea de a alege varianta ce se pliaza optim cerintelor si nevoilor sale.
De asemenea, cererea mare a acestor servicii a dus la o dezvoltare semnificativa, creditorii punand la dispozitia solicitantilor servicii precum: gestionarea imprumutului direct la domiciliu, acordarea imprumuturilor exclusiv online, reduceri de dobanda la multipla creditare etc.
Aceste companii creditoare se numesc IFN-uri, sau Institutii Financiare Nebancare si vin in intampinarea clientilor cu o serie de avantaje si beneficii, motiv pentru care ele sunt atat de populare in randul celor ce opteaza pentru imprumuturi.
Companiile creditoare iti ofera informatiile inca de la inceput, punandu-ti la dispozitie detaliile despre: dobanda, perioada de creditare, suma pe care o vei rambursa, varsta minima etc.
De asemenea, pe langa creditul rapid cu buletinul, aceste institutii ofera produse similare, cu mici diferente de cerinte si conditii, cum ar fi:
Citeste cu atentie. informeaza-te de fiecare data si pune intrebari atunci cand doresti sa lamuresti o problema!
Ghidurile mrfinance sunt concepute pentru a te informa si ajuta.
Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un credit online urgent, credit bancar etc.
Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”.
Pentru exemplul de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2.000 lei.
Exemplu de calcul:
Gradul de indatorare in acest exemplu este de (1.387/2000)*100 = 69.35%
*Gradul de indatorare de 69.35% a fost calculat pentru un imprumut de 1.000 lei, si un venit net lunar de 2.000 lei.
Credit doar cu buletinul este denumirea incetatenita a creditului rapid, pe care il poti accesa cu documentatie minima. Totusi, pe langa cartea de identitate, vei avea nevoie si de un document prin care sa faci dovada incasarii unui venit constant. Deci nu este un credit “doar cu buletinul”, dar a ramas cunoscut sub aceasta denumire datorita procedurii simple de aplicare.
Institutiile financiare nebancare (IFN-uri) sunt cele care acorda acest tip de credite cu buletinul. Poti sa obtii un credit rapid online, urmand procedura de aplicare de pe site-ul IFN-ului. Iti recomandam sa verifici lista IFN-urilor propusa de Mr. Finance, ca sa alegi cea mai buna optiune pentru tine.
Poate beneficia de un credit cu buletinul oricine este cetatean roman, are varsta de minimum 18 ani (unele IFN-uri solicita 21 de ani, ca varsta minima de aplicare) si poate face dovada unui venit constant. Pot exista si alte cerinte suplimentare stabilite de fiecare IFN.
Creditul rapid cu buletinul reprezinta solutia potrivita in situatii de criza, insa este necesar ca acesta sa fie gestionat cat mai responsabil. Asadar, daca ai o nevoie urgenta pe care trebuie sa o acoperi, poti sa accesezi un credit rapid, insa nu imprumuta niciodata mai mult decat poti achita.
Da. poti sa soliciti un credit rapid cu buletinul daca nu ai salariu, dar tot va fi necesar sa faci dovada unui venit (indemnizatia de somaj, venit din chirii etc.)
Creditele cu buletinul au un timp rapid de aprobare, intre 10 minute si 24 h. Ai grija ca cererea ta sa fie completa atunci cand o depui, daca doresti sa obtii imprumutul cat mai repede.
In general, costul unui credit rapid este format din dobanda. Pe langa costul imprumutului, IFN-ul poate percepe dobanda penalizatoare, daca imprumutul nu este rambursat pana la data scadenta sau diferite alte comisioane (pentru extinderea creditului, pentru prestare servicii - duplicat al contractului, eliberarea adeverinței de refinanțare, introducerea unui codebitor etc. ). Este important sa acorzi atentie acestor costuri inainte sa aplici pentru un credit. Iti recomandam sa citesti si studiul de caz MrFinance despre adevaratul cost al unui credit rapid.
Creditele cu buletinul iti permit sa imprumuti sume mici sau medii. De regula, poti obtine intre 200 lei si 10.000 lei, pe o perioada ce variaza intre 15 zile si 12 luni.
Clientii existenti, cu unul sau mai multe imprumuturi la activ, au sanse sa obtina sume mai mari.
Creditele cu buletinul sunt sigure pentru consumatori. IFN-urile sunt autorizate de BNR si isi desfasoara activitatea in mod legitim.
Poti avea mai multe posibilitati de rambursare, in functie de optiunile de plata pe care ti le pune la dispozitie IFN-ul. Cea mai accesibila este plata online, prin transfer bancar sau prin card. Unele IFN-uri ofera si optiunea de plata in numerar, la casierie.
Cand esti tanar, resursele tale financiare sunt limitate, deoarece principala preocupare este educatia si ocupa cea mai mare parte din timp. Care sunt problemele reale pe care le intampina tinerii, in viziunea unui tanar.
Cati bani castiga romanii si din ce domenii sunt acestia? Domeniul IT este in top, urmat de asigurari si fabricarea tutunului. Citeste studiul complet si afla cele mai importante detalii.
Creditarea Responsabila este si responsabilitatea ta. Inainte sa iei orice decizie ce include banii tai, documenteaza-te, cauta si pune intrebari. Citeste si despre responsabilitatea financiara si educatia financiara.
Ce diferente sunt intre banci si IFN? Cine are cea mai avantajoasa dobanda? Ce sume pot lua si pe ce perioade? MrFinance are infograficul extrem de util, cu toate datele la vedere.
Printre conturile de economii, investitii, startul unei afaceri noi, poti incerca si fondurile de investitii. Un mic ghid despre ce sunt acestea si cine ofera astfel de fonduri in Romania.
Pandemia de coronavirus ne-a pus la incercare pe mai multe paliere. In timp ce sanatatea este preocuparea principala, raman expuse si alte aspecte ale vietii noastre, iar situatia financiara este unul dintre acestea. Contextul legat de pandemia de coronavirus ne-a afectat, si cel mai probabil va continua sa ne afecteze pentru anii care vor urma, […]
Bine ați venit pe site-ul Mr.Finance! Vă informăm că acest site culege date cu caracter personal și utilizează cookies. Pentru informarea completă, vă recomandăm să citiți Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal Politica GDPR precum și Politica de utilizare a cookies-urilor