Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce BCR Asigurari

BCR Asigurari de viata  este o companie membra a grupului Vienna Insurance Group, cel mai mare dintre grupurile internationale de asigurari din Europa de Est si Europa Centrala.

BCR Asigurari de viata a fost infiintata in anul 2005, ca subsidiara a companiei BCR  si a inceput activitatea operationala in anul 2006. Tot in anul 2006, Erste Group devine actionarul majoritar al BCR si astfel BCR Asigurari de viata intra in top 10 companii de asigurari din Romania.

Un an mai tarziu, in 2007, compania a fost autorizata in calitate de administrator de fonduri de pensii facultative, lansand primul sau fond si devenind lider pe piata fondurilor de pensii facultative.

In anul 2008, VIG devine actionar majoritar al companiei. Un an mai tarziu, BCR Asigurari de viata devine liderul pietei bancassurance in zona asigurarilor de viata.

 

BCR Asigurari de viata se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorindu-si sa vina in intampinarea unui public cat mai larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Asigurarea pentru creditul de nevoi personale

Aceasta asigurare este un plan de protectie pentru ratele beneficiarilor si le ofera acestora mai mult timp pentru plata ratelor in cazul unui concediu medical prelungit sau al spitalizarii, precum si protectie in cazul aparitiei riscurilor de invaliditate permanenta, temporara sau deces.

Asigurare de viata pentru creditul pentru locuinte

 • Asigurare de viata – alegerea perfecta pentru a nu lasa mostenire celor dragi datoriile in cazul producerii unor riscuri;
 • Protectia veniturilor pentru clientii cu credite garantate – ideala pentru protejarea familiei si a beneficiarilor atunci cand apar evenimente neplacute in viata lor, cu un impact semnificativ asupra bugetului familiei;
 • Asigurarea pentru afectiuni grave si invaliditate partiala si permanenta – un produs pentru clientii care sufera de afectiuni grave cum ar fi cancer, accident vascular cerebral, infarct miocardic, invaliditate.

Asigurarea pentru descoperitul de cont

De acest produs poate beneficia orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 67 de ani, impliniti la data semnarii certificatului de asigurare, pe o perioada de doi ani, cu posibilitatea reinnoirii automate, pentru deces din orice cauza.

Investitii cu asigurare (CIA)

 • Contul de investitii cu asigurare este o asigurare de viata care imbina investitia si protectia. Programele investitionale sunt fonduri in care se acumuleaza bani de la mai multe persoane ce detin asigurari cu componenta de investitii.
 • ACTIV+ – asigurarea care ii protejeaza pe beneficiari in cazul producerii unor evenimente neplacute, precum riscul de invaliditate sau deces, boli grave sau spitalizare;
 • BCR Protect+ – acesta este un plan de economisire a unei sume unice in LEI sau in EURO, o asigurare de viata ce imbina protectia in caz de deces cu beneficiile unui randament garantat.

Asigurarea accidente persoane

Acest tip de asigurare este conceput special pentru protectie in cazul unor evenimente neprevazute ca urmare a unui accident, invaliditate permanenta sau partiala, spitalizare sau interventie chirurgicala.

Asigurarea de viata senior

Aceasta asigurare de viata este dedicata clientilor care doresc protectie pentru familie in caz de deces sau doresc sa lase mostenire celor dragi o suma de bani pentru a-si indeplini planurile de viitor.

Asigurare de sanatate

Asigurarea privata de sanatate este o optiune eficienta pentru servicii disponibile in sistem privat si pentru protejarea sanatatii in orice moment. Aceasta asigurare ofera garantia sigurantei si a calitatii actului medical.

Asigurari pentru persoane juridice

Asigurari pentru angajati

Aceasta este una din cele mai eficiente solutii de loializare a angajatilor. Asigura protectie permanenta pentru angajati, oriunde in tara sau in afara tarii si acopera deces din orice cauza si accident, invaliditate partiala sau totala, incapacitate temporara de munca, spitalizare, interventii chirurgcale si imbolnaviri grave.

 • Adresa sediulu central: Adresa: Strada Rabat nr. 21, sector 1, Bucuresti, cod 011835;
 • Numar de telefon: 021.206.90.40 (apel cu tarif normal), disponibil de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:30, la numarul de telefon;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.bcrasigviata.ro

Call center daune

Beneficiarii de asigurari care au optat pentru serviciile BCR Asigurari au la dispozitie numarul de telefon 021.206.90.40.

Pentru detalii referitoare la contractele de asigurare, cereri de incasare a indemnizatiilor de asigurare sau alte cereri, clientii pot contacta reprezentantii companiei la adresa de e-mail [email protected].

Pentru a notifica o dauna, clientii sunt incurajati sa scrie la adresa [email protected].

BCR Asigurari le ofera clientilor o gama variata de servicii, sprijin legal si financiar pentru situatiile neprevazute.

Cateva dintre avantajele pe care le ofera produsele si serviciile BCR Asigurari sunt:

 • Atentie acordata analizei nevoilor, atitudinii fata de economisire, profilului financiar unic al fiecarui client;
 • Solutii individualizate oferite atat pentru clientii persoane fizice, cat si juridice;
 • Gama larga de servicii;
 • Respectarea termenelor si conditiilor contractelor;
 • Un site usor de utilizat, mereu la indemana beneficiarilor;
 • Posibilitatea de a calcula si de a beneficia de asigurare online;
 • Raspuns prompt la orice solicitare online sau telefonica a beneficiarilor.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram