Credite rapide fara acte

Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credit Rapid Fara Acte

piggy-bankCreditul rapid fara acte: solutia pentru probleme neprevazute

Nu putine sunt situatiile cand imprevizibilul ne-a dat peste cap planurile financiare pe care le-am creat la un moment dat. Solutiile sunt simple: imprumuturile bancare, imprumuturile de la prieteni sau de ce nu, creditele rapide fara acte. Daca nu dorim sa implicam prietenii in problemele noastre financiare, institutiile bancare sau nebancare raman posibilitatile noastre de salvare. Cu toate acestea, este posibil ca creditele bancare sa nu se aprobe in timpul scurt pe care il avem la dispozitie.

Compara Credite Rapide Fara Acte

CompanieTimpul de aprobare0% DobandaSuma max. primul creditSuma max. imprumutPerioada de creditareAplica
zaplo credit
Zaplo Credit
15 min
Primul credit fara Dobanda
150 - 600 RON
1500 RON
30 de zile
Aplica Acum
viva credit
Viva Credit
24 de ore
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
telecredit
Telecredit
20 de min
Primul credit fara Dobanda
100 - 500 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
credius
Credius
1 ora
Primul credit fara Dobanda
600 - 1800 RON
1800 RON
5 luni
Aplica Acum
extrasimplu
Extrasimplu
2 ore
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 200 - 2000 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
mobilo credit
Mobilo Credit
30 de min
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 175 - 500 RON
2000 RON
31 de zile
Aplica Acum
mogo credit
Mogo Credit
15 min
Nu 2500 - 66000 RON
66000 RON
60 de luni
Aplica Acum
creditfix
Creditfix
20 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
onnen credit
Onnen Credit
24 de ore
Nu
1000 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum
onnen credit
Mindi Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1200 RON
1200 RON
30 de zile
Aplica Acum
hora credit
Hora Credit
15 min
Nu 100 - 3000 RON
3000 RON
30 de zile
Aplica Acum
ferratum credit
Ferratum Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
200 - 1400 RON
5000 RON
45 de zile
Aplica Acum
smile credit
Smile Credit
2 ore
Primul credit fara Dobanda
500 - 2000 RON
2000 RON
35 de zile
Aplica Acum
provident credit
Provident Credit
2 ore
Nu
100 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum

Compara Credite Rapide Fara Acte

CompanieSuma max. imprumutAplica
zaplo credit 1500 RON
Aplica
viva credit 1500 RON
Aplica
telecredit 2000 RON
Aplica
credius 1800 RON
Aplica
extrasimplu 2000 RON
Aplica
mobilo credit 2000 RON
Aplica
mogo credit 66000 RON
Aplica
creditfix 1500 RON
Aplica
onnen credit 10000 RON
Aplica
onnen credit 1200 RON
Aplica
hora credit 3000 RON
Aplica
ferratum credit 5000 RON
Aplica
smile credit 2000 RON
Aplica
provident credit 10000 RON
Aplica

Oricine a experimentat aplicarea pentru un imprumut bancar stie ca procesul este unul indelungat, caracterizat de birocratie. In situatii neprevazute, cand apare necesitatea urgenta a unei sume de bani, este posibil ca banca sa nu fie cea mai inteleapta alegere, intrucat exista riscul ca acesta sa nu se aprobe in timp util. Si chiar daca acest lucru se intampla intr-un interval de timp acceptabil, urmeaza etapa de aordare a creditului, care se poate prelungi la cateva zile.

Am testat majoritatea creditelor rapide fara acte de pe piata din Romania. Scopul nostru este de a va oferi o imagine de ansamblu a celor mai bune oferte de creditare rapida, acest lucru va face ajuta sa alegeti imprumuturile cele mai avantajoase si care corespund nevoilor dvs. Cititi mai multe despre fiecare oferta de mai jos sau dati clic pe butonul “aplica” pentru a merge direct la procesul de aplicare. Mai mult despre cum testam produsele aici . 

Cum sa aplici pentru in credit in doar 3 pasi 

 Alege creditorul potrivit pentru tine si apasa butonul APLICA

  Odata ajuns pe pagina creditorului, trebuie sa completezi formularul si sa urmezi procesul de aplicare

Gata! Un agent te va contacta pentru a-ti confirma primirea imprumutului online

 

 

 

 Checklist pentru un imprumut rapid

Pentru a aplica pentru un imprumut rapid, vei avea nevoie de urmatoarele:

Varsta minima de 18 ani

Copie dupa cartea de identitate

Un cont bancar sau card bancar

Se poate sa aveti nevoie si de o adeverinta de salariu, pensie sau o sursa de venit

 

Creditele rapide fara acte si creditele nebancare sunt cunoscute ca fiind solutii rapide si la indemana, la nevoie. In functie de companie, acestea se aproba in 1-2 zile, virarea sumei de bani realizandu-se imediat dupa aprobare. De regula, se acorda pe baza a unui numar minim de acte, iar conditiile de egibilitate sunt foarte simplu de indeplinit. Birocratia redusa si intrarea rapida in posesia imprumutului au crescut gradul de popularitate al companiilor de profil si implicit, a imprumuturilor accesate prin intermediul lor. Aceste companii sunt cunoscute sub denumirea de Institutii Financiare Nebancare (IFN).

piggy-bankCe este o Institutie Financiara Nebancara?

IFN-urile sunt institutii ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. Ele nu sunt institutii bancare, insa functioneaza in parametri stabiliti de lege, sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei. Pe piata exista o gama variata de companii ce ofera aceste imprumuturi, procesul de creditare diferentiindu-se in functie de profilul companiei, suma imprumutata, perioada de timp pentru care se acceseaza si alti parametri.

Cel mai apreciat tip de imprumut este reprezentat de creditul rapid fara garantii. Se acorda cu precadere pentru sume mai mici de bani si se achita intr-o perioada relativ scurta de timp. De regula, garantiile sunt percepute pentru imprumuturile mari si se concretizeaza in automobile sau apartamente. Tot pentru aceste imprumuturi poate exista conditia de girare a unei terte parti. Desigur, acestea sunt situatii exceptionale, valabile pentru sumele mari de bani. Se percep girnati sau garantii pentru minimizarea riscului la care companiile in cauza se supun prin acordarea lor.

fileConditii de acordare a unui credit rapid fara adeverinta

Creditele rapide fara acte se acorda de cele mai multe ori cu un minimum de documentatie in acest sens, iar conditiile de eligibilitate sunt simplu de indeplinit, insa ele difera de la o companie la alta. Un lucru este cert: daca imprumutul nu este foarte mare, acesta se acceseaza extrem de rapid.

Pentru acordarea unui credit, solicitantul trebuie sa aiba o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Exista companii ce prefera ca solicitantul sa aiba o varsta de peste 21 sau 24 de ani. O alta conditie pe care acesta trebuie sa o indeplineasca este sa aiba resedinta pe teritoriul Romaniei, iar pentru unele companii, in orasul de unde se solicita imprumutul.

Actele necesare sunt o carte de identitate, dovada unui venit minim lunar si un cont bancar unde sa se vireze banii, daca se opteaza pentru administrarea online a imprumutului. Dovada de venit se poate concretiza intr-un cupon de pensie sau un fluturas de salariu. In functie de companie, se percepe ca venitul minim sa fie in jur de 300 – 700 de lei.

Odata trimise actele la evaluare, procesul se realizeaza in maxim 1-2 zile. Daca acesta se aproba, solicitantul imprumutului poate intra in posesia banilor in aceaași zi. In cazul creditelor cu ipoteca, procesul se poate prelungi pana la 7 zile, iar dosarul de aplicare este mai stufos.

Firme ce ofera credite rapide fara acte

Intrucat pe piata exista atat de multe companii ce ofera credite rapide fara garantii sau acte, clientii au posibilitatea de a analiza pachetele pe care fiecare le pun la dispozitie, in asa maniera incat sa aleaga oferta cea mai avantajoasa din punctul lor de vedere. Aspecte relevante in acest sens sunt: suma maxima ce se poate imprumuta, perioada de timp in care se ramburseaza, dobanda, posibilitatea de gestionare de acasa, reducerile pentru clienti vechi etc.

Pentru a va veni in ajutor, v-am pregatit o lista cu cele mai importante Institutii Financiare Nebancare din Romania si principalele informatii referitoare la ceea ce ofera.

provident-184x144Provident

Provident este primul IFN de la noi din tara care a oferit clientilor sai posibilitatea de a-si gestiona de acasa imprumutul. Cum se intampla acest lucru? Ei bine, un consilier presteaza regulat vizite acasa pentru acordarea imprumutului si ulterior, pentru ridicarea ratelor aferente. Acest serviciu este unul contra-cost, dar care a adus totusi companiei un plus de popularitate. Provident ofera credite rapide fara carte de munca, garantii sau giranti.

Se pot imprumuta sume de pana la 10.000 de lei, aprobarea realizandu-se in maxim 2 zile lucratoare. Perioada de rambursare se calculeaza in functie de suma de bani ce se solicita. Tot in functie de acest criteriu se stabileste si dobanda fixa anuala, ce poate fi cuprinsa intre 17% si 45%. Pentru intarzierea platii ratelor nu se percepe dobanda, insa compania trebuie contactata pentru solutionarea amiabila a intarzierii platilor. In caz contrar, cazul este predat departamentului de recuperari a datoriilor, care vor lua toate masurile legale in acest sens.

credit-fix-184x144Credit Fix

Este o Institutie Financiara Nebancara ce si-a facut aparitia pe piata abia in 2015. De la Credit Fix se pot imprumuta sume de pana la 1500 de lei, iar restituirea acestora se realizeaza in termen de 5 si 35 de zile. Solicitantul unui credit de la aceasta companie trebuie sa indeplineaza 3 conditii: sa dispuna de cetatenie romana, sa aiba o varsta de 18 ani impliniti si sa aiba un venit minim de 500 de lei.

Creditul se acorda in maxim 1-2 zile lucratoare, iar dobanda este fixa, de 1.20%/zi. In situatia in care solicitantul doreste ca gestionarea imprumutului si plata ratelor sa se realizeze online, trebuie sa anexeze dosarului un cont bancar care sa aiba un card atasat. Credit Fix ofera credite rapide fara acte online, in asa maniera incat sa nu fie necesara deplasarea clientului la sediul companiei.

extra-simplu-184x144Extra Simplu

Compania ofera credite de nevoi personale pentru persoane fizice si factoring si scontare pentru persoane juridice. Functioneaza cu capital 100% romanesc si este prezenta pe piata din 2009. De la Extra Simplu se pot accesa sume de bani de pana la 2000 de lei. Perioada de rambursare este de pana la 30 de zile.

Dobanda practicata este una fixa, de 1.2%/zi. Spre exemplu, daca se imprumuta o suma de bani de 500 de lei pentru 21 de zile, suma totala ce se va rambursa va fi de 626 de lei. Desigur, aceasta se va imparti in rate lunare. Pentru intarzierea ratelor se practica penalizari de 2% din sold.

tele-credit-184x144TeleCredit

O alta companie apreciata pe piata de profil este TeleCredit. Aceasta ofera credite rapide fara garantii de pana la 2000 de lei. Actele necesare sunt cartea de identitate si dovada venitului. Imprumutul se ofera in maximum 2 zile. Nu se percep taxe de analiza pentru dosar, taxe de administrare sau taxe de acordare a imprumutului. Solicitantul imprumutului va plati doar rata premergator stabilita si dobanda aferenta.

Avantajele unui credit rapid fara acte

Creditele rapide fara acte de la IFN-uri sunt alese in favoarea celor oferite de institutiile bancare multumita unor avantaje:

stopwatchSe acorda rapid

Spre deosebire de imprumuturile conventionale, acestea se acorda in maxim 1-2 zile. Astfel, sunt extrem de utile in situatiile neprevazute cand efectiv apare necesitatea unei sume de bani. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti aplicatia si sa asteptati sa fiti contactati de reprezentantii companiei pentru continuarea procesului de imprumutare.

approve-invoiceCriterii de eligibilitate permisive

Precum se observa din informatiile prezentate pentru fiecare companie in parte, criteriile de eligibilitate sunt foarte permisive. Practic, trebuie sa fiti major, sa dispuneti de un venit stabil si de resedinta in Romania.

meetingMultiple modalitati de gestionare

Companiile pun la dispozitia clientilor diverse modalitati de gestionare a imprumutului. Ratele pot fi platite prin vizita regulata a unui reprezentant la domiciliu, prin transfer bancar, prin retragerea automata a ratei lunare din cont sau prin deplasarea la companie.

locked-dataConfidentialitatea

Datele imprumutului raman intre solicitant si persoana responsabila de client. In situatia in care se opteaza pentru gestionarea online a imprumutului, confidentialitatea este asigurata. Astfel, nu veti fi nevoit sa va deplasati la sediul companiei si nici agentii nu va vor deranja la domiciliu.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 

 

  • In contextul in care creditele rapide fara acte si creditele rapide fara dobanda sunt aproape la indemana oricui, apare necesitatea de informare a publicului tinta cu privire la conceptul de creditare responsabila. Iata care sunt recomandarile noastre referitoare la aceste imprumuturi:
  • Nu imprumutati mai mult decat puteti achita
  • Incercati sa stabiliti o rata lunara pentru imprumutul dumneavoastra care sa nu depaseasca un procent de 25% din venitul lunar. In situatia in care nu achitati ratele la timp, riscati sa fiti penalizat.
  • Cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna
  • Inainte de a semna contractul, cititi cu atentie datele importante. Suma, perioada de rambursare si dobanda trebuie sa coincida cu ce ati discutat dumneavoastra cu agentul, premergator imprumutului. In caz contrar, aveti dreptul sa cereti explicatii in acest sens.
  • Nu intarziati plata
  • In cazul in care intarziati plata ratelor, veti fi penalizat. In momentul in care veti calcula dobanda si penalitatile, veti realiza ca ajungeti sa supra-achitati imprumutul, ceea ce nu este recomandat.
  • Creditul rapid fara acte reprezinta solutia ideala in situatii de criza, insa este necesar ca acesta sa fie gestionat cat mai responsabil.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This