Credite Nebancare

Iti punem la dispozitie o lista cu companiile care ofera Credite Nebancare pentru a-l putea alege pe cel de care ai nevoie!
Gaseste cel mai bun credit pentru tine!
Accesarea unui credit nebancar este foarte simpla, astfel:

 • Completeaza cererea de imprumut cu informatiile de contact valide (numar de telefon sau e-mail).
 • Aceste informatii de contact vor fi utilizate de catre companiile creditoare in cazul in care este nevoie sa te contacteze.
Oferte Speciale: January 21, 2020
Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 21, 2020

Suma Max

4.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

17.000 lei

Aprobare:

5 min

Dobanda

 71.28% pe an

Perioada:

 60 luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

2 ore3

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.500 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2.900 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Calculator Dobanda Credite rapide

Citeste mai mult despre ce sunt Creditele Nebancare, dobanzi si perioadele de timp pentru creditare, documente necesare si avantajele unui astfel de credit.

Ce sunt Creditele Nebancare si cine poate beneficia de acestea?

Creditele nebancare sunt imprumuturi de valori mici, acordate de firme creditoare, IFN-uri, pentru perioade scurte de timp.

Acestea se pot realiza atat de catre persoane fizice, cat si de persoane juridice catre institutiile financiare nebancare, pe baza unui contract.

In acest contract sunt consemnate detalii, precum: suma accesata, dobanda aferenta, perioada de rambursare, clauze pentru neplata si alte detalii importante cu privire la activitatea de creditare.

Printe cele mai populare tipuri de credite nebancare, enumaram urmatoarele: Credite Rapide Fara Acte, Credit “doar cu buletinul”, Imprumuturi Rapide, Credite Rapide Fara Dobanda, Credite Online Urgente.

Inainte de a aplica pentru credite nebancare, va recomandam sa consultati detaliile imprumuturilor, iar acest lucru se poate face direct din platforma mrfinance.ro, trebuie doar sa:

 • Dati click pe “detalii credit
 • Pentru a afla mai multe detalii despre dobanda, dati click pe “dobanda”

Pentru a va asigura ca imprumutul nebancar va fi aprobat, trebuie sa:

 • Completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail).

Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.

Pe piata de profil exista o gama variata de companii ce ofera acest tip de creditari, cunoscute sub denumirea de Institutii Financiare Nebancare (IFN).

Ce sunt IFN-urile?

IFN-urile sunt Institutii Financiare Nebancare, care isi desfasoare activitatea cu titlu profesional, in parametri stabiliti de lege. In Romania, aceste instituti functioneaza legal, reglementate prin legea 93/2009 privind institutille financiare nebancare. IFN-urile sunt inscrise in registrele BNR, in functie de natura activitatii.

Conditii de eligibilitate

Pentru ca persoana ce solicita credite nebancare sa fie considerata ca fiind eligibila, trebuie sa indeplineasca criterii mult mai lejere decat cele impuse de sistemul bancar.

 • Sa locuiasca pe teritoriul Romaniei
 • Sa aiba varsta peste 18 ani
 • Sa dispuna de o sursa de venit

Desigur, aceste criterii difera de la o companie la alta, intrucat sunt IFN-uri care ofera credite nebancare persoanelor cu varste peste 18, in vreme ce altele au ridicat limita la 21, chiar 24.

Venitul minim de care solicitantul trebuie sa dispuna pentru a fi eligibil difera tot in functie de institutia aleasa. Exista companii ce ofera credite nebancare rapide si cu venituri de doar 300 de lei.

De asemenea, acesta nu se calculeaza pentru ultimele 3-6 luni, precum in sistemul bancar. Este suficienta dovada sursei de venit pentru luna precedenta, ce se poate concretiza intr-un fluturas de salariu sau cupon de pensie.

Spre deosebire de banci, institutiile nebancare practica dobanzi mai mari. Acestea fie se stabilesc in functie de valoarea imprumutului si perioada de rambursare, fie sunt fixe, reprezentand un procentaj din rata lunara.

Dobanzile mai mari sunt justificate de rapiditatea cu care se ofera creditele, criteriile de eligibilitate usor de indeplinit si implicit, riscul la care compania in cauza se supune acordandu-le.

Avantajele unui Credit Nebancar

Pentru a rezuma toate ideile exprimate anterior, iata de ce este avantajos sa optati pentru un credit rapid de la o institutie financiara nebancara:

Timpul de acordare

Spre deosebire de imprumuturile bancare, acestea se acorda intr-un ritm mult mai rapid.

De regula, solicitantii sunt contactati in doar cateva ore de la aplicare, iar analiza si acordarea dosarului se acorda in maxim 1-2 zile, in functie de suma imprumutata si varianta de gestionare.

Anumite companii acorda creditul chiar in aceeasi zi, dovedindu-se astfel extrem de utile in situatii cand ai nevoie de o suma de bani pe care nu o detii la momentul respectiv.

Gestionarea

IFN-urile ce ofera credite ofera nenumarate posibilitati de gestionare a imprumutului, in asa maniera incat clientul sa poata alege varianta cea mai confortabila.

Exista astfel posibilitatea de a alege credite nebancare, un credit cu gestionare la domiciliu sau gestionare la reprezentanta companiei.

Confidentialitate

Datele imprumutului si alte detalii personale vor ramane intre tine, in calitate de client, si reprezentantul companiei in cauza.

Gradul de confidentialitate al imprumutului este asigurat prin gestionarea online a acestuia, dar si prin metodele alternative de gestionare.

credite nebancareSfaturi utile de la echipa Mr. Finance

 • In situatia in care doresti sa realizezi credite nebancare de la o institutie financiara nebancara, ne permitem sa iti oferim o serie de sfaturi utile, intrucat vrem sa ai parte de o experienta calitativa, lipsita de situatii nepravazute.
 • Pentru inceput, incearca sa nu imprumutati mai mult decat stii ca poti achita.
 • Stabileste valoarea ratelor in asa maniera incat sa nu depaseasca un 25% din venitul tau.
 • Daca nu achiti ratele la timp, risti penalizarea!.
 • De cele mai multe ori, penalizarile practicate de aceste companii sunt usturatoare.
 • Citeste cu atentie contractul inainte de a-l semna. Verifica care este suma de bani pe care o imprumuti, si care este suma ce va fi rambursata la finalul contractarii. Astfel, veti avea o imagine de ansamblu asupra costurilor la care te supui.
 • Sub nicio forma nu intarzia plata ratelor lunare, intrucat vei fi penalizat.
 • Chiar daca pe moment nu pare a fi o suma de bani semnificativa, acestea se vor aduna. La final, cand vei calcula suma imprumutata, dobanda si penalizarile, vei realiza ca ai ajuns la o supra-achitare a creditului, ceea ce nu este de dorit.
 • Credite nebancare sunt solutii la indemana pentru problemele financiare de moment. Se aproba rapid si sunt usor de accesat. Cu toate acestea, va recomandam sa le gestionati cat mai responsabil, pentru a nu ajunge sa cheltuiti mult mai mult decat ai planificat pentru acestea.
Mrfinance.ro » Credit Nebancar

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

Secured By miniOrange