Credite Nebancare

Echipa mrfinace.ro va pune la dispozitie toate datele de care aveti nevoie pentru a lua cea mai avantajoasa decizie, plus informații despre cerintele de creditare, ratele dobânzilor și cum puteți aplica – toate într-un singur loc.

Nu uita! Pentru a te informa corespunzator despre dobanda si cerintele de creditare trebuie doar sa dai click pe Dobanda

 • Creditori alesi ofera sume curprinse intre: 600 si 3000 lei
 • Timpul de aprobare intre: 15 min si 24 de ore
 • 0% Dobanda pentru primul credit
 • Dobanzi cuprinse intre 1,2% si 2% pe zi pentru cel de al doilea credit
 • Pentru a vedea ofertele dati click aici: Vezi oferte.

Ce trebuie sa stii?

Credite nebancare sunt imprumuturi de valori mici, acordate pentru perioade scurte de timp. se pot Acestea se pot realiza de persoane fizice sau juridice catre o institutie financiara nebancara, pe baza unui contract.

Printe cele mai populare tipuri de credite nebancare, enumaram urmatoarele: Credite Rapide Fara Acte, Credit “doar cu buletinul”, Imprumuturi Rapide, Credite Rapide Fara Dobanda.

Inainte de a aplica pentru credite nebancare, va recomandam sa consultati detaliile imprumuturilor, iar acest lucru se poate face direct din platforma mrfinance.ro, trebuie doar sa:

 • Dati click pe “detalii credit”
 • Pentru a afla mai multe detalii despre dobanda, dati click pe “dobanda”

Pentru a va asigura ca imprumutul nebancar va fi aprobat, trebuie sa:

 • Completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail).
 • Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.
 •  Pentru a vedea ofertele dati click aici: oferte.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Calculator Dobanda Credite rapide

Credite Nebancare

O noțiune tot mai intalnita în contextul imprumuturilor este aceea de credit rapid nebancar. Acestea sunt accesate cu precadere in momentele in care apar situatii neprevazute ce implica necesitatea urgenta a unei sume de bani.

Pe piata de profil exista o gama variata de companii ce ofera acest tip de creditari, cunoscute sub denumirea de Institutii Financiare Nebancare (IFN).

Aceste credite nebancare se realizeaza de catre o persoana fizica sau juridica de la institutia in cauza, pe baza unui contract, in conformitate cu cadrul legal existent in acest sens. In acest contract sunt consemnate detalii precum suma accesata, dobanda aferenta, perioada de rambursare, clauze pentru neplata si alte detalii importante cu privire la activitatea de creditare.

Institutii Financiare Nebancare

Precum am exprimat anterior, institutiile financiare nebancare sunt altele decat cele de credit (banci). Ele desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional, in parametri stabiliti de lege. La noi in tara, aceste institutii functioneaza si sunt reglementate prin legea 93/2009 privind instututiile financiare nebancare. In functie de natura activitatii, IFN-urile sunt inscrise in unul dintre registrele BNR.

Pentru ca persoana ce solicita credite nebancare sa fie considerata ca fiind eligibila, trebuie sa indeplineasca niste criterii mult mai lejere decat cele impuse de sistemul bancar.

De regula, acestea trebuie sa locuiasca pe teritoriul Romaniei, sa aiba o varsta de peste 18 de ani si sa dispuna de o sursa de venit. Desigur, aceste criterii difera de la o companie la alta. Spre exemplu, cele mai multe companii ofera credite nebancare persoanelor ce au varste de peste 18 ani, in vreme ce altele au ridicat limita minima la 21 sau chiar 24 de ani.

Venitul minim de care solicitantul trebuie sa dispuna pentru a fi eligibil difera tot in functie de institutia aleasa. Exista companii ce ofera credite nebancare rapide si cu venituri de doar 300 de lei. De asemenea, acesta nu se calculeaza pentru ultimele 3-6 luni, precum in sistemul bancar. Este suficienta dovada sursei de venit pentru luna precedenta, ce se poate concretiza intr-un fluturas de salariu sau cupon de pensie.

Spre deosebire de banci, institutiile nebancare practica dobanzi mai mari. Acestea fie se stabilesc in functie de valoarea imprumutului si perioada de rambursare, fie sunt fixe, reprezentand un procentaj din rata lunara. Dobanzile mai mari sunt justificate de rapiditatea cu care se ofera creditele, criteriile de eligibilitate usor de indeplinit si implicit, riscul la care compania in cauza se supune acordandu-le.

Avantajele unui credit nebancar rapid

Pentru a rezuma toate ideile exprimate anterior, iata de ce este avantajos sa optati pentru un credit rapid de la o institutie financiara nebancara:

Timpul de acordare

Spre deosebire de imprumuturile bancare, acestea se acorda intr-un ritm mult mai rapid.

De regula, solicitantii sunt contactati in doar cateva ore de la aplicare, iar analiza si acordarea dosarului se acorda in maxim 1-2 zile, in functie de suma imprumutata si varianta de gestionare.

Anumite companii acorda creditul chiar in aceeasi zi, dovedindu-se astfel extrem de utile in situatii cand aveti nevoie de o suma de bani pe care nu o detineti la momentul respectiv.

Eligibilitatea

Criteriile de eligibilitate sunt mult mai permisive decat cele pe care imprumuturile conventionale le impun. Exista companii ce ofera imprumuturi pe baza cartii de identitate si a unei dovezi de venit de minimum 300 de lei, cu conditia ca varsta sa fie de peste 18 ani.

Gestionare

IFN-urile ce ofera credite ofera nenumarate posibilitati de gestionare a imprumutului, in asa maniera incat clientul sa poata alege varianta cea mai confortabila. Exista astfel posibilitatea de a alege credite nebancare, un credit cu gestionare la domiciliu sau gestionare la reprezentanta companiei.Criteriile de eligibilitate sunt mult mai permisive decat cele pe care imprumuturile conventionale le impun. Exista companii ce ofera imprumuturi pe baza cartii de identitate si a unei dovezi de venit de minimum 300 de lei, cu conditia ca varsta sa fie de peste 18 ani.

Confidentialitatea

Se poate ca dumneavoastra in calitate de client, sa doriti ca datele imprumutului sa ramana intre dumneavoastra si reprezentantul companiei in cauza. Gradul de confidentialitate al imprumutului este asigurat prin gestionarea online a acestuia, dar si prin metodele alternative de gestionare.

Companii ce ofera imprumuturi nebancare rapide

Piata de profil cuprinde un numar mare de companii, ce pun la dispozitia clientilor diverse pachete, in asa maniera incat acestia sa aleaga varianta cea mai optima. Acestea se diferentiaza intre ele prin prisma sumelor ce se pot imprumuta, a perioadelor de rambursare, a criteriior de eligibilitate, modalitatilor de plata si a dobanzilor practicate. Iata care sunt cele mai cunoscute IFN-uri ce ofera credite nebancare rapide din Romania:

provident-184x144Provident

Aceasta companie este specializata in acordarea de credite nebancare de valoare mica, pe o perioada de timp relativ scurta. Desigur, aceasta variaza in functie de valoarea imprumutului. Provident dispune de peste 700 de angajati si peste 3500 de colaboratori independenti. Acopera 80% din populatia Romaniei, fiind prezent in 45 de orase.

viva-credit-184x144Viva Credit

Viva Credit Este cunoscuta ca fiind prima firma din Romania specializata pe creditele pana la salariu. Ofera credite nebancare online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Astfel, compania este extrem de apreciata de oamenii ocupati, ce prefera ca intreg procesul de aplicare si acordare sa se realizeze cat mai rapid, fara drumuri pana la sediul companiei.

Credit Fix

Credit Fix functioneaza cu capital romanesc si a aparut pe piata in anul 2015. In ciuda perioadei scurte de existenta, a reusit sa se pozitioneze pe piata alaturi de nume importante, cu vechime mult mai mare. De la aceasta companie se pot accesa credite nebancare online, cu perioada de rambursare de pana la 35 de zile.

extra-simplu-184x144

Extra Simplu

Este o alta companie ce functioneaza cu capital romanesc, ce ofera servicii de creditare nebancare pentru nevoi personale, factoring si scontare. Extrasimplu este prezenta pe piata din anul 2009 si ofera solicitantilor credite de pana la 2000 de lei cu perioade de rambursare de pana la 35 de zile, cu dobanda fixa.

credite nebancareSfaturi utile de la echipa Mr. Finance

 • In situatia in care doriti sa realizati credite nebancare de la o institutie financiara nebancara, ne permitem sa va oferim o serie de sfaturi utile, intrucat vrem sa avet parte de o experienta calitativa, lipsita de situatii neplacute.
 • Pentru inceput, incercati sa nu imprumutati mai mult decat stiti ca puteti achita. Stabiliti valoarea ratelor in asa maniera incat sa nu depaseasca un 25% din venitul dumneavoastra. Daca nu achitati ratele la timp, riscati penalizarea. De cele mai multe ori, penalizarile practicate de aceste companii sunt usturatoare.
 • Cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna. Verificati care este suma de bani pe care o imprumutati, si care este suma ce va fi rambursata la finalul contractarii. Astfel, veti avea o imagine de ansamblu asupra costurilor la care va supuneti.
 • Sub nici o forma nu intarziati plata ratelor lunare intrucat veti fi penalizat. Chiar daca pe moment nu pare a fi o suma de bani semnificativa, acestea se vor aduna. La final, cand veti calcula suma imprumutata, dobanda si penalizarile, veti realiza ca ati ajuns la o supra-achitare a creditului, ceea ce nu este de dorit.
 • Credite nebancare sunt solutii la indemana pentru problemele financiare de moment. Se aproba rapid si sunt usor de accesat. Cu toate acestea, va recomandam sa le gestionati cat mai responsabil, pentru a nu ajunge sa cheltuiti mult mai mult decat ati planificat pentru acestea.
Mrfinance.ro » Credit Nebancar

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.