Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Euroins

Euroins Romania este parte integranta din Euroins Insurance Group, una dintre cele mai cunoscute companii in domeniul asigurarilor.

Istoria Euroins incepe in anul 1994, de atunci fiind o prezenta notabila pe piata, combinand dimensiunea sociala a actului de vanzare a asigurarilor cu dimensiunea umana.

Compania s-a dezvoltat de-a lungul timpului gratie promptitudinii cu care a raspuns solicitarilor clientilor, strategiei de vanzare si serviciilor.

Euroins a avut numele de Asitrans pana in anul 2008 si a inregistrat in anul 2007 o valoare a primelor brute subscrise de 29 de milioane de euro.

La momentul actual, agentia are peste 4.500 de agenti teritoriali in intreaga tara si isi propune sa creasca in urmatorii ani prin dezvoltarea retelei nationala de colaboratori, pregatirea profesionala a angajatilor si incheierea unor parteneriate strategice.

Euroins Romania se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, dorindu-si  sa vina in intampinarea nevoilor unui public foarte larg.

Asigurari pentru persoane fizice

Accidente / asigurare de viata

 • Asigurarea de accidente a persoanelor – acest tip de asigurare face referire la integritatea corporala si la viata asiguratului prin acordarea unor indemnizatii pana la limita sumei asigurate in cazul producerii unui accident ce are drept consecinta decesul sau invaliditatea permanenta;
 • Asigurarea de accidente a persoanelor din autoturisme acopera cheltuielile medicale, pagubele materiale, riscurile de invaliditate permanenta si deces.

Sanatate

Asigurarea de sanatate Europrotect – este produsul ideal pentru cei care vor sa se puna la adapost si sa investeasca in sanatatea lor. Acest produs acopera consultatii de medicina generala pentru imbolnaviri acute, EKG, analize de laborator si investigatii medicale detaliate.

Casco

Asigurarea Casco a vehiculelor se adreseaza persoanelor fizice care detin un vehicul inmatriculat si inregistrat in Romania. Acest produs este ideal pentru categoriile de autoturisme A1, A2, B1, B2, B3, C1, C2, C3, C4. CASCO asigura vehiculele impotriva catastrofelor naturale, ciocnirilor, izbirilor, pagubelor produse de anmale, fenomenelor atmosferice, furt, vandalism, iar lista poate continua.

Raspundere civila autovehcule

 • Polita de asigurare de raspundere civila auto acopera persoanele fizice si juridice ce detin vehicule inmatriculate si inregistrate in Romania, fata de terte persoane prejudiciate de accidentele de vehicule, accidente produse pe teritoriul statelor membre ale sistemului international Carte Verde.
 • RCA – asigurarea de raspundere civila delictuala a utilizatorului unui autovehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti prin intermediul autovehiculului inmatriculat si inregistrat in Romania.

Asigurare de locuinta

 • Asigurarea complexa a locuintei si a bunurilor casnice se adreseaza persoanelor fizice care detin mobile si imobile situate in perimetrul declarat de localizare a riscului. Asigurarea de locuinta se adreseaza proprietarilor de apartamente in blocuri, in vile, de case, vile, cabane si constructii destinate locuirii permanente.
 • PAD – asigurare de casa obligatorie, acopera pagube determinate de cutremur, inundatii si alunecari de teren.

Asigurari pentru alte bunuri

Asigurarea echipamentelor electronice este destinata persoanelor care cauta un astfel de produs pentru a recupera pagubele materiale produse la echipamentul electronic, pentru pierderile de date si suporturile de date, dar si pentru cheltuielile suplimentare de operare.

Acest produs acopera furtul, incendiul, cutremurele de pamant, apa si alte lucruri care duc la pierderea de date.

Asigurarea de raspundere civila fata de terti

Aceasta asigurare presupune acordarea de despagubiri pentru prejudicii comise neintentionat de catre asigurat. Asigurarea incheiata de persoanele fizice acopera raspunderea civila pentru care asiguratul raspunde conform legii.

Asigurarea pentru riscul de anulare al calatoriei

Se adreseaza turistilor ce vor sa previna penalitatile catre agentia de turism in cazul in care renunta la calatorie.

Asigurarea standard de asistenta si asigurare medicala

Aceasta asigurare se adreseaza persoanelor fizice cu varsta de pana la 80 de ani, cu domiciliu stabil sau rezidenta in Romania, care calatoresc in strainatate.

Asigurari pentru persoane juridice

Accidente

 • Asigurarea de accidente a angajatilor se incheie de angajator pentru persoanele cu contract de munca si acopera riscuri precum invaliditate permanenta si deces, boli profesionale, spitalizare sau alte situatii speciale.
 • Asigurarea de accidente a sportivilor – se adreseaza sportivilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani.
 • Asigurarea de accidente a persoanelor din autoturisme – se adreseaza persoanelor juridice care isi desfasoara activitatea intr-o companie ce se ocupa cu transportul de persoane.

CASCO 

Asigurarea Casco pentru masinile din flota auto a companiei.

Asigurarea materialului rulant pentru riscuri de avarie si furt

Este un produs destinat locomotivelor, locotractoarelor, automotoarelor, vagoaneor de calatori si echipamentelor suplimentare.

Asigurarea de raspundere civila autovehicule

 • Asigurarea fata de calatorii transportati;
 • Asigurarea de raspundere a operatorilor de transport rutier;
 • Asigurarea transportatorului in calitate de caraus pentru marfa transportata cu vehicule.

Asigurari maritime

 • Asigurarea facultativa pentru corp nava si masini;
 • Asigurarea navelor de agrement.

CARGO

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului – in caz de incendiu, explozie, distrugere, avariere a bunurilor, rasturnare, deraiere, cutremur, eruptie vulcanica, etc.

Locuinte

Asigurarea bunurilor apartiand persoanelor juridice; face referire la cladiri si alte constructii, utilaje, instalatii si echipamente.

Raspundere civila generala

 • Asigurarea de raspundere civila profesionala decurgand din practica medicala;
 • Asigurarea de raspundere civila a avocatilor;
 • Asigurara de raspundere civila profesionala a administratorilor si directorilor societatilor comerciale;
 • Asigurarea de raspundere civla profesionala a brokerilor de asigurare si reasigurare;
 • Asigurarea de raspundere civila a societatilor de paza si monitorizare;
 • Asigurarea raspunderii civile profesionale a contabililor autorizati, expertilor contabili;
 • Asigurarea de raspundere civila profesionala pentru cei care au activitatea in constructii;
 • Asigurarea de raspundere civila pentru medicii veterinari si tehnicieni veterinari.
 • Adresa sediului central: Soseaua Bucuresti Nord, nr. 10, Global City Business Park, Cladirea O23, etaj 4, Comuna Voluntari, jud. Ilfov, 077190, CP. 63, OP. 42;
 • Numere de telefon: 021.3170711; 021.3170712;
 • Fax: 021 317 07 14;
 • Numere urgente (sesizari si reclamatii): 031.9483 sau 031.9002;
 • E-mail: [email protected];
 • Pagina web: www.euroins.ro

Call center daune

Pentru notificare daune, programare sau informatii despre dosarul de dauna, clientii pot suna la oricare dintre numerele de telefon 031 9483 sau 031 9002

Program: L-V 8.00-20.00 iar S-D 10.00-18.00.

Printre avantajele pe care le prezinta Euroins Romania enumeram:

 • Ofera consultanta pentru servicii de calitate;
 • Produsele acopera o gama variata si completa de riscuri;
 • Se bazeaza pe simplitate si transparenta;
 • Au un site usor de accesat si brokeri la dispozitia clientilor;
 • Dezvolta constant noi pachetele de servicii pentru beneficiari.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram