Viva Credit Pareri

Viva Credit Ofera:

Primul credit gratis sau cu dobândă 0 %, pentru sume cuprinse între 100 lei și 2.000 lei, cu o perioadă de rambursare între 1 și 35 de zile și valoare DAE de 0 %

De la al doilea împrumut, dobânda zilnică este de 1,2%, însă limita minimă și maximă a împrumutului rămâne aceeași, între 100 și 2.000 lei.3

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Cerintele de creditare Viva Credit

 • vârsta peste 21 ani
 • un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • un cont bancar sau un card

Avantaje

 • Timpul de obținere este de maxim 2 h pentru primul credit. Pentru persoanele care au mai avut credit, banii sunt virați în cont într-o oră.

 • Unul dintre beneficii este acela că împrumutul se poate acorda nu numai online, din contul de client, ci și telefonic sau prin SMS (pentru clienții deja existenți).

Dezavantaje

 • Dezavantajul pe care aceasta companie il prezinta, la fel ca toate institutiile nebancare de altfel, este reprezentat de dobanzile mari practicate.

Tipurile de credit Viva Credit

Primul credit gratis sau cu dobândă 0 %, pentru sume cuprinse între 100 lei și 2.000 lei, cu o perioadă de rambursare între 1 și 35 de zile și valoare DAE de 0 %

De la al doilea împrumut, dobânda zilnică este de 1,2%, însă limita minimă și maximă a împrumutului rămâne aceeași, între 100 și 2.000 lei

Calculul dobânzii Viva Credit

De la primul credit se poate accesa suma totală cu dobândă 0 %

Incepând de la cel de-al doilea împrumut în valoare de 2.000 lei, pe o durată de 35 zile, rata dobânzii calculată este 1,2% pe zi, ceea ce înseamnă un total de rambursat de 2.840 lei, din care dobânda este 840 lei.

Refinantare si Penalitati Hora Credit

Clientul poate solicita refinanțarea creditului cu cel puțin 5 zile înainte de scadență numai după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul inițial.
Întârzierea plății atrage penalizări de 1.25%/zi dobândă.

Comparatie Viva Credit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 133% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Imprumturile rapide de la Viva Credit

 • Imprumutul nebancar este un proces de creditare a unui individ de catre o institutie financiara de profil, suma de bani asupra careia se aplica o dobanda premergator stabilita si consemnata intr-un contract realizat intre cele doua parti.

 • Desigur, in acest contract apar mentionate toate informatiile relevante referitoare la imprumut: suma accesata, dobanda, valoarea eventualelor penalizari, data de plata a ratelor lunare etc.

 • Organizatiile ce presteaza astfel de imprumuturi sunt cunoscute sub denumirea de institutii financiare nebancare, abreviata de regula ca IFN.

 • Din punct de vedere a serviciilor prestate, acestea se aseamana partial cu bancile, insa procedurile si perioada de acordare a creditelor difera semnificativ.

 • Vorbim de un sistem mai lejer, gandit in asa maniera incat sa vina in ajutorul oamenilor ce au nevoie sa acceseze un credit exact atunci cand au nevoie. Cele mai cunoscute companii de profil de la noi din tara sunt Viva Credit, Provident, TeleCredit, Credit Fix, Extra Simplu, Ocean Credit .

Despre Viva Credit

 • Viva Credit IFN este prima companie din Romania specializata in Creditele pana la Salariu. Face parte din categoria institutiilor financiare nebancare ce desfasoara activitati de imprumutare cu titlu profesional si functioneaza in conditiile prevazute de lege. Misiunea acesteia este sa ofere solutii convenabile si rapide de finantare.

 • Este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, cu numarul RG-PJR-41-110267.

Cum puteți accesa un împrumut prin Viva Credit ?

 • Precum am mentionat anterior, procesul de imprumut este unul lejer si simplificat. Persoana ce solicita creditul trebuie sa prezinte copii in format electronic dupa:

  1. cartea de identitate si un act ce ii dovedeste venitul.
  2. fluturas de salariu sau un cupon de pensie.

  Nici conditiile de eligibilitate nu sunt greu de indeplinit. Este obligatoriu ca solicitantul sa aiba:

  • o varsta implinita de 21 de ani
  • un cont bancar sau un card 
  • un venit stabil.

Avantajele unui credit Viva Credit

Avantajele pe care Viva Credit IFN le pune la dispozitia clientilor sunt diverse. In situatia in care sunteti tentati sa accesati serviciile institutiei, va prezentam principalele motive pentru care merita sa faceti acest lucru.

Timpul de aprobare

stopwatchTimpul de raspuns

Imprumuturile Viva Credit sunt gandite in asa maniera incat sa vina in ajutorul clientului exact atunci cand acesta are nevoie de o anumita suma de bani. Oricine a experimentat creditarea bancara stie ca intreg procesul este unul indelungat, ce necesita nenumarate drumuri de la angajator la banca si vice versa.

Acesta nu este cazul IFN-ului, intrucat documentatia necesara este una minima. Odata trimisa aplicatia, analiza dosarului se face in decurs de doar cateva ore. Daca acesta se aproba, banii vor fi virati in cont in aceeasi zi, cel tarziu in ziua urmatoare.

Sumele accesate

strongboxSumele accesate

Sumele ce se pot imprumuta sunt suficient de mari incat sa ajute in anumite situatii cand apare necesitatea unei sume de bani, dar totusi suficient de mici incat sa nu incurce foarte mult socotelile financiare ale imprumutatului. Pentru prima creditare se poate obtine un imprumut de doar 1000 de lei.

In situatia in care plata ratelor se desfasoara in concordanta cu contractul incheiar si colaborarea este una optima, suma imprumutata poate creste pentru urmatoarele imprumuturi. Desigur, recomandarea noastra este sa nu imprumutati mai mult decat aveti nevoie, chiar daca va calificati pentru o suma mai mare de bani.

Dobanzile practicate

diagramDobanzile practicate

Dobanzile sunt fixe, platindu-se la zi. Astfel, daca ratele se platesc la timp, vei ajunge sa platesti suma de bani prevazuta in contract. In caz contrar, la suma imprumutata se va aplica o anumita dobanda. In momentul de fata, pentru primul imprumut Viva Credit nu percepe dobanda.

Conditii de Eligibilitate

approve-invoiceConditii de eligibilitate

Este de ajuns sa aveti varsta de 21 de ani implinita, sa dispuneti de un venit lunar si un card sau un cont bancar pentru virarea banilor. Dosarul de aplicare nu este la fel de stufos precum cel necesar in cazul unui imprumut de la o institutie bancara.

Rambursarea in avans
stopwatch

Restituirea in avans a imprumutului

In situatia in care v-ati rezolvat problema ce v-a determinat sa realizati imprumutul si faceti rost de banii necesari achitarii lui in avans, puteti sa il restituiti chiar daca perioada de contractare nu s-a finalizat. Se va plati doar principalul si dobanda ce s-a adunat pana in acel moment, fara alte costuri suplimentare, sau penalitati de rambursare anticipata.

Restituirea in avans se va realiza fie prin virament bancar cu ordin de plata, fie prin card bancar online / telefonic, fie in numerar la orice casierie a bancilor UniCredit-Tiriac sau BCR. Nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii companiei pentru mai multe informatii in acest sens.

Lipsa Comsioanelor

percentageComisioane suplimentare

Viva Credit IFN nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare sau rambursare anticipata. Aceasta nu are colaboratori externi sau agenti. Astfel, nu acceptati servicii de la persoane ce promit facilitarea obtinerii unor credite de la acest IFN. In situatia in care acest lucru se intampla, contactati de urgenta un operator al companiei.

Confidentialitate

locked-dataConfidentialitatea imprumutului Viva Credit

Un alt avantaj al acestor credite de nevoi personale Viva Credit este reprezentat de confidentialitatea imprumutului. Intreg procedeul de acordare si rambursare se realizeaza online. Astfel, niciun agent nu va va deranja acasa, iar nici dumneavoastra nu veti fi nevoit sa va deplasati la sediul companiei. Existenta imprumutului va ramane intre dumneavoastra si agentul ce se va ocupa de aplicatie

Accepta Istoric Negativ
history

Istoricul solicitantului

IFN-ul Viva Credit ofera imprumuturi persoanelor eligibile,chiar daca acestea dispun de un istoric negativ la Biroul de Credit.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Pentru a ne asigura ca veti avea parte de o experienta calitativa, v-am pregatit o serie de sfaturi si recomandari cu privire la imprumuturile rapide Viva Credit.

Pentru inceput, este important sa nu luati o decizie in conditii de stres. Luati-va timp sa analizati cu atentie toate companiile de pe piata, in asa maniera incat sa aveti o vedere de ansamblu asupra ofertelor pe care vi le pun la dispozitie. Daca rezonati cu ceea ce Viva Credit va ofera, incepeti sa va informati suplimentar cu privire la procedura de imprumut.

Analizati cu atentie informatiile de pe site, cititi chestiunea de intrebari frecvente si raspunsurile oferite de reprezentantii companiei, iar daca mai exista neclaritati, contactati fara ezitare un oprator. Acesta va va sta la dispozitie cu privire la orice informatii si va va indruma in alegerea variantei optime pentru dumneavoastra.

Odata trimisa aplicatia si primind statusul de eligibiliatate pentru imprumur veti primi contractul. Verificati daca suma dorita coincide cu cea de pe act. Procedati la fel si cu numarul de zile in care se ramburseaza, valoarea penalitatilor, dobanda etc. Pentru a avea o imagine de ansamblu referitoare la ce veti plati, asigurati-va ca stiti care este suma imprumutata si suma pe care o veti achita la finalizarea etapei de creditare.

Dupa ce veti intra in posesie sumei de bani imprumutate, aveti datoria de a plati ratele lunare. Este foarte important ca termenul de plata stabilit in contract sa fie respectat. In situatia in care acest lucru nu se intampla, veti fi nevoit sa platiti anumite penalizari. In momentul in care intarzierile se aduna, la fel se va intampla si cu penalizarile. Iar daca mai adaugam si valoarea dobanzii, veti realiza ca ati ajuns sa supra-achitati creditul, ceea ce nu este dorit.

Nu esti sigur ca VivaCredit este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5, acestea include: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%, acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%, din acest motiv ca experti financiari nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare. Recenziile mrfinance.ro sunt
independete si obiective, mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare. Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

– Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
– Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
– Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
– Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian, este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Viva Credit

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.