Credite rapide cu Viva Credit

Imprumuturi acordate  intre 100 si 1000 RON


Comisioane zero (0%)


Dobanda zero (0) pentru primul credit


Suma maxima de imprumut 1000 RON pentru primul credit


Accepta istoric negativ de credite


Compania vine in intampinarea clientilor cu o serie de avantaje demne de luat in considerare. Imprumuturile se ofera pensionarilor, salariatilor sau persoanelor fizice autorizate. Se bucura de un grad ridicat de popularitate in randul oamenilor ce opteaza pentru astfel de imprumuturi la nevoie. Dezavantajul pe care aceasta companie il prezinta, la fel ca toate institutiile nebancare de altfel, este reprezentat de dobanzile mari practicate.

credite-rapide-viva-credit

Viva Credit obtine 4,5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Viva Credit

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la Viva Credit

 • vârsta peste 21 ani
 • un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • un cont bancar sau un card

viva-credit-184x144Imprumuturi pentru nevoi personale de la Viva Credit IFN

Imprumutul nebancar este un proces de creditare a unui individ de catre o institutie financiara de profil, suma de bani asupra careia se aplica o dobanda premergator stabilita si consemnata intr-un contract realizat intre cele doua parti. Desigur, in acest contract apar mentionate toate informatiile relevante referitoare la imprumut: suma accesata, dobanda, valoarea eventualelor penalizari, data de plata a ratelor lunare etc. Organizatiile ce presteaza astfel de imprumuturi sunt cunoscute sub denumirea de institutii financiare nebancare, abreviata de regula ca IFN.

Din punct de vedere a serviciilor prestate, acestea se aseamana partial cu bancile, insa procedurile si perioada de acordare a creditelor difera semnificativ. Vorbim de un sistem mai lejer, gandit in asa maniera incat sa vina in ajutorul oamenilor ce au nevoie sa acceseze un credit exact atunci cand au nevoie. Cele mai cunoscute companii de profil de la noi din tara sunt Viva Credit, Provident, TeleCredit, Credit Fix, Extra Simplu, etc.

Despre Viva Credit

Viva Credit IFN este prima companie din Romania specializata in Creditele pana la Salariu. Face parte din categoria institutiilor financiare nebancare ce desfasoara activitati de imprumutare cu titlu profesional si functioneaza in conditiile prevazute de lege. Misiunea acesteia este sa ofere solutii convenabile si rapide de finantare. Este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, cu numarul RG-PJR-41-110267.

 • Credite intre
 • 100 si 1000 RON
 • Dobanda Zero (0)
  Dobanda zero (0) pentru primul credit
 • Comisioane zero (0%)
  Nu sunt comisioane de analiza. Nu sunt comisioane de acordare. Nu sunt comisioane de rambursare anticipată. Nu sunt comisioane de administrare.
 • Aprobare Instanta
 • Accepta istoric negativ de credit
  Viva Credit ofera credite si persoanelor cu istoric negativ inregistrate la Biroul de Credit.

fileViva Credit: Acte necesare si conditii de eligibilitate

Precum am mentionat anterior, procesul de imprumut este unul lejer si simplificat. Persoana ce solicita creditul trebuie sa prezinte copii in format electronic dupa cartea de identitate si un act ce ii dovedeste venitul.

De regula, se opteaza pentru  un fluturas de salariu sau un cupon de pensie. Nici conditiile de eligibilitate nu sunt greu de indeplinit. Este obligatoriu ca solicitantul sa aiba o varsta implinita de 21 de ani, un cont bancar sau un card si desigur, un venit stabil.

avantajeAvantajele unui imprumut Viva Credit

Avantajele pe care Viva Credit IFN le pune la dispozitia clientilor sunt diverse. In situatia in care sunteti tentati sa accesati serviciile institutiei, va prezentam principalele motive pentru care merita sa faceti acest lucru.

stopwatchTimpul de raspuns

Imprumuturile Viva Credit sunt gandite in asa maniera incat sa vina in ajutorul clientului exact atunci cand acesta are nevoie de o anumita suma de bani. Oricine a experimentat creditarea bancara stie ca intreg procesul este unul indelungat, ce necesita nenumarate drumuri de la angajator la banca si vice versa.

Acesta nu este cazul IFN-ului, intrucat documentatia necesara este una minima. Odata trimisa aplicatia, analiza dosarului se face in decurs de doar cateva ore. Daca acesta se aproba, banii vor fi virati in cont in aceeasi zi, cel tarziu in ziua urmatoare.

strongboxSumele accesate

Sumele ce se pot imprumuta sunt suficient de mari incat sa ajute in anumite situatii cand apare necesitatea unei sume de bani, dar totusi suficient de mici incat sa nu incurce foarte mult socotelile financiare ale imprumutatului. Pentru prima creditare se poate obtine un imprumut de doar 1000 de lei.

In situatia in care plata ratelor se desfasoara in concordanta cu contractul incheiar si colaborarea este una optima, suma imprumutata poate creste pentru urmatoarele imprumuturi. Desigur, recomandarea noastra este sa nu imprumutati mai mult decat aveti nevoie, chiar daca va calificati pentru o suma mai mare de bani.

diagramDobanzile practicate

Dobanzile sunt fixe, platindu-se la zi. Astfel, daca ratele se platesc la timp, vei ajunge sa platesti suma de bani prevazuta in contract. In caz contrar, la suma imprumutata se va aplica o anumita dobanda. In momentul de fata, pentru primul imprumut Viva Credit nu percepe dobanda.

approve-invoiceConditii de eligibilitate

Este de ajuns sa aveti varsta de 21 de ani implinita, sa dispuneti de un venit lunar si un card sau un cont bancar pentru virarea banilor. Dosarul de aplicare nu este la fel de stufos precum cel necesar in cazul unui imprumut de la o institutie bancara.

stopwatchRestituirea in avans a imprumutului

In situatia in care v-ati rezolvat problema ce v-a determinat sa realizati imprumutul si faceti rost de banii necesari achitarii lui in avans, puteti sa il restituiti chiar daca perioada de contractare nu s-a finalizat. Se va plati doar principalul si dobanda ce s-a adunat pana in acel moment, fara alte costuri suplimentare, sau penalitati de rambursare anticipata.

Restituirea in avans se va realiza fie prin virament bancar cu ordin de plata, fie prin card bancar online / telefonic, fie in numerar la orice casierie a bancilor UniCredit-Tiriac sau BCR. Nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii companiei pentru mai multe informatii in acest sens.

percentageComisioane suplimentare

Viva Credit IFN nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare sau rambursare anticipata. Aceasta nu are colaboratori externi sau agenti. Astfel, nu acceptati servicii de la persoane ce promit facilitarea obtinerii unor credite de la acest IFN. In situatia in care acest lucru se intampla, contactati de urgenta un operator al companiei.

locked-dataConfidentialitatea imprumutului Viva Credit

Un alt avantaj al acestor credite de nevoi personale Viva Credit este reprezentat de confidentialitatea imprumutului. Intreg procedeul de acordare si rambursare se realizeaza online. Astfel, niciun agent nu va va deranja acasa, iar nici dumneavoastra nu veti fi nevoit sa va deplasati la sediul companiei. Existenta imprumutului va ramane intre dumneavoastra si agentul ce se va ocupa de aplicatie.

historyIstoricul solicitantului

IFN-ul Viva Credit ofera imprumuturi persoanelor eligibile,chiar daca acestea dispun de un istoric negativ la Biroul de Credit.

Imprumutul bancar vs imprumutul Viva Credit

bank      VS. viva-credit-184x144    

In situatia in care aveti nevoie de o suma de bani intr-un timp cat mai scurt, consideram ca imprumutul Viva Credit este potrivit pentru dumneavoastra. Spre deosebire de cel bancar, se acorda chiar si in cateva ore. De asemenea, portofoliul de acte ce trebuie adaugate la dosar si conditiile de eligibilitate pentru creditarea de la banca sunt mult mai complexe decat cele impuse de IFN.

Daca doriti ca imprumutul rapid sa nu va dea batai de cap si sa necesite nenumarate drumuri la banca, cu siguranta imprumutul Viva Credit este alegerea optima. De asemenea, acesta se acorda chiar si in cazul in care la banca nu sunteti eligibil. Institutiile bancare impun un grad ridicat de birocratie cand vine vorba despre aceste imprumuturi.

Creditele Viva Credit nu sunt potrivite pentru dumneavoastra daca sunteti rau platnic sau nu sunteti dispus sa achitati dobanzi mai mari decat cele bancare. Intrucat creditele se acorda rapid si simplu, compania isi asuma anumite riscuri pe care le intampina cu aceste dobanzi. De asemenea, practica penalitati usturatoare, in asa fel incat plata ratelor sa se realizeze periodic, in conditiile prevazute in contractul de imprumut.

 • Credite intre
 • 100 si 1000 RON
 • Dobanda Zero (0)
  Dobanda zero (0) pentru primul credit
 • Comisioane zero (0%)
  Nu sunt comisioane de analiza. Nu sunt comisioane de acordare. Nu sunt comisioane de rambursare anticipată. Nu sunt comisioane de administrare.
 • Aprobare Instanta
 • Accepta istoric negativ de credit
  Viva Credit ofera credite si persoanelor cu istoric negativ inregistrate la Biroul de Credit.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

 • Pentru a ne asigura ca veti avea parte de o experienta calitativa, v-am pregatit o serie de sfaturi si recomandari cu privire la imprumuturile Viva Credit.
 • Pentru inceput, este important sa nu luati o decizie in conditii de stres. Luati-va timp sa analizati cu atentie toate companiile de pe piata, in asa maniera incat sa aveti o vedere de ansamblu asupra ofertelor pe care vi le pun la dispozitie. Daca rezonati cu ceea ce Viva Credit va ofera, incepeti sa va informati suplimentar cu privire la procedura de imprumut.
 • Analizati cu atentie informatiile de pe site, cititi chestiunea de intrebari frecvente si raspunsurile oferite de reprezentantii companiei, iar daca mai exista neclaritati, contactati fara ezitare un oprator. Acesta va va sta la dispozitie cu privire la orice informatii si va va indruma in alegerea variantei optime pentru dumneavoastra.
 • Odata trimisa aplicatia si primind statusul de eligibiliatate pentru imprumur veti primi contractul. Verificati daca suma dorita coincide cu cea de pe act. Procedati la fel si cu numarul de zile in care se ramburseaza, valoarea penalitatilor, dobanda etc. Pentru a avea o imagine de ansamblu referitoare la ce veti plati, asigurati-va ca stiti care este suma imprumutata si suma pe care o veti achita la finalizarea etapei de creditare.
 • Dupa ce veti intra in posesie sumei de bani imprumutate, aveti datoria de a plati ratele lunare. Este foarte important ca termenul de plata stabilit in contract sa fie respectat. In situatia in care acest lucru nu se intampla, veti fi nevoit sa platiti anumite penalizari. In momentul in care intarzierile se aduna, la fel se va intampla si cu penalizarile. Iar daca mai adaugam si valoarea dobanzii, veti realiza ca ati ajuns sa supra-achitati creditul, ceea ce nu este dorit.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This