Viva Credit Pareri

 • Primul credit GRATIS cu dobanda 0%, sume intre 100 si 2000 lei
 • Perioada de rambursare 1 si 35 zile si valoare DAE 0%
 • Al doilea imprumut cu dobanda 1,2%, sume intre 100 si 2000 lei

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Conditii

 • Varsta peste 20 ani
 • Venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • Cont bancar sau card

Acte

Copii in format electronic:

 • Carte de identitate
 • Alte documente care pot dovedi solvabilitatea ta

Avantaje

 • Timpul de obtinere: maximum 2h pentru primul credit.
 • Pentru persoanele care au mai avut credit, banii sunt virati in cont intr-o ora.
 • Imprumutul se acorda online, din contul de client, si telefonic sau prin SMS (pentru clientii deja existenti).

Dezavantaje

 • Dezavantajul pe care aceasta companie il prezinta, la fel ca toate institutiile nebancare de altfel, este reprezentat de dobanzile mari practicate.

Citeste in continuare detalii importante despre Viva Credit

Viva Credit si Imprumuturile Rapide

Viva Credit IFN este prima companie din Romania specializata in Creditele pana la Salariu. Face parte din categoria institutiilor financiare nebancare, ce desfasoara activitati de imprumutare cu titlu profesional si functioneaza in conditiile prevazute de lege. Misiunea acesteia este sa ofere solutii convenabile si rapide de finantare.

Este inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, cu numarul RG-PJR-41-110267.

Imprumutul nebancar este un proces de creditare a unui individ de catre o institutie financiara de profil, suma de bani asupra careia se aplica o dobanda premergator stabilita si consemnata intr-un contract realizat intre cele doua parti.

Desigur, in acest contract apar mentionate toate informatiile relevante referitoare la imprumut: suma accesata, dobanda, valoarea eventualelor penalizari, data de plata a ratelor lunare etc.

Organizatiile ce presteaza astfel de imprumuturi sunt cunoscute sub denumirea de institutii financiare nebancare, abreviata de regula ca IFN.

Din punct de vedere a serviciilor prestate, acestea se aseamana partial cu bancile, insa procedurile si perioada de acordare a creditelor difera semnificativ.

Vorbim de un sistem mai lejer, gandit in asa maniera incat sa vina in ajutorul oamenilor ce au nevoie sa acceseze un credit exact atunci cand au nevoie. Cele mai cunoscute companii de profil de la noi din tara sunt: Viva Credit, Provident, TeleCredit, Credit Fix, Extra Simplu, Ocean Credit .

Detalii importante ale Creditului Viva Credit

Precum am mentionat anterior, procesul de imprumut este unul lejer si simplificat. Persoana ce solicita creditul trebuie sa prezinte copii in format electronic dupa:

 1. Cartea de identitate
 2. Fluturas de salariu sau un cupon de pensie.

Platforma Mrfinance.ro iti pune la dispozitie informatii utile cu privire la timpul de aprobare, dobanzile practicate si alte lucruri pe care trebuie sa le stii despre creditul rapid la Viva Credit.

Timpul de aprobare

Intrucat documentatia pentru un imprumut rapid este minima si drumurile de la angajator la banca sunt reduse, odata trimis aplicatia, analiza dosarului se face in decurs de cateva ore. Daca iti este aprobata cererea pentru un imprumut rapid, banii vor fi virati in cont in aceeasi zi, cel tarziu ziua urmatoare.

Cat de mare este imprumutul tau?

Sumele ce se pot imprumuta sunt suficient de mari incat sa ajute in anumite situatii cand apare necesitatea unei sume de bani, dar totusi suficient de mici incat sa nu incurce foarte mult socotelile financiare ale imprumutatului.

Pentru prima creditare se poate obtine un imprumut de doar 1000 de lei.

In situatia in care plata ratelor se desfasoara in concordanta cu contractul incheiat si colaborarea este una optima, suma imprumutata poate creste pentru urmatoarele imprumuturi.

Desigur, recomandarea noastra este sa nu imprumuti mai mult decat ai nevoie, chiar daca te califici pentru o suma mai mare de bani.

Dobanzile practicate

Dobanzile sunt fixe, platindu-se la zi. Astfel, daca ratele se platesc la timp, vei ajunge sa platesti suma de bani prevazuta in contract. In caz contrar, la suma imprumutata se va aplica o anumita dobanda. In momentul de fata, pentru primul imprumut Viva Credit nu percepe dobanda.

De la primul credit se poate accesa suma totala cu dobândă 0%. Incepand de la cel de-al doilea imprumut in valoare de 2.000 lei, pe o durata de 35 zile, rata dobanzii calculata este 1,2% pe zi, ceea ce inseamna un total de rambursat de 2.840 lei, din care dobanda este 840 lei.

Refinantare si penalitati Viva Credit

Clientul poate solicita refinantarea creditului cu cel putin 5 zile inainte de scadenta numai dupa plata integrala a dobanzii datorate pentru creditul initial.
Intarzierea platii atrage penalizari de 1.25%/zi dobanda.

Conditii de eligibilitate

 • Varsta minima: 20 de ani
 • Venit lunar
 • Card sau cont bancar pentru virarea banilor

Dosarul de aplicare nu este la fel de consistent, precum cel necesar in cazul unui imprumut de la o institutie bancara.

Rambursare in avans

In situatia in care ti-ai rezolvat problema ce te-a determinat sa faci imprumutul si faci rost de banii necesari achitarii in avans, poti sa il restitui chiar daca perioada de contractare nu s-a finalizat.

Se va plati doar principalul si dobanda ce s-a adunat pana in acel moment, fara alte costuri suplimentare, sau penalitati de rambursare anticipata.

Restituirea in avans se va realiza fie prin virament bancar cu ordin de plata, fie prin card bancar online / telefonic, fie in numerar la orice casierie a bancilor Uni Credit Tiriac sau BCR.

Nu ezita sa iei legatura cu reprezentantii companiei pentru mai multe informatii in acest sens.

Lipsa comisioanelor

Viva Credit IFN nu percepe comisioane de analiza, acordare, administrare sau rambursare anticipata. Aceasta nu are colaboratori externi sau agenti. Astfel, nu accepta servicii de la persoane ce promit facilitarea obtinerii unor credite de la acest IFN. In situatia in care acest lucru se intampla, contacteaza de urgenta un operator al companiei.

Confidentialitatea imprumutului Viva Credit

Un alt avantaj al acestor credite de nevoi personale Viva Credit este reprezentat de confidentialitatea imprumutului. Intreg procedeul de acordare si rambursare se realizeaza online. Astfel, niciun agent nu va va deranja acasa si nici tu nu vei fi nevoit sa te deplasezi la sediul companiei. Existenta imprumutului va ramane intre tine si agentul ce se va ocupa de aplicatie.

Accepta istoric negativ

IFN-ul Viva Credit ofera imprumuturi persoanelor eligibile, chiar daca acestea dispun de un istoric negativ la Biroul de Credit.

Comparatie Viva Credit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 RON, din care 720 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 133% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Pentru a ne asigura ca vei avea parte de o experienta calitativa, ti-am pregatit o serie de sfaturi si recomandari cu privire la imprumuturile rapide Viva Credit.

Pentru inceput, este important sa nu iei o decizie in conditii de stres. Ia-ti timp sa analizati cu atentie toate companiile de pe piata, in asa maniera incat sa ai o vedere de ansamblu asupra ofertelor pe care ti le pun la dispozitie. Daca rezonezi cu ceea ce Viva Credit iti ofera, incepe sa te informezi suplimentar cu privire la procedura de imprumut.

Analizeaza cu atentie informatiile de pe site, citeste sectiunea de intrebari frecvente si raspunsurile oferite de reprezentantii companiei, iar daca mai exista neclaritati, contacteaza fara ezitare un operator. Acesta iti va sta la dispozitie cu privire la orice informatii si te va indruma in alegerea variantei optime pentru tine.

Odata trimisa aplicatia si primind statusul de eligibiliatate pentru imprumut, vei primi contractul. Verifica daca suma dorita coincide cu cea de pe act. Procedeaza la fel si cu numarul de zile in care se ramburseaza, valoarea penalitatilor, dobanda etc. Pentru a avea o imagine de ansamblu referitoare la ce vei plati, asigura-te ca stii care este suma imprumutata si suma pe care o vei achita la finalizarea etapei de creditare.

Dupa ce vei intra in posesia sumei de bani imprumutate, ai datoria de a plati ratele lunare. Este foarte important ca termenul de plata stabilit in contract sa fie respectat. In situatia in care acest lucru nu se intampla, vei fi nevoit sa platesti anumite penalizari. In momentul in care intarzierile se aduna, la fel se va intampla si cu penalizarile. Iar daca mai adaugam si valoarea dobanzii, vei realiza ca ai ajuns sa supra-achitati creditul, ceea ce nu este dorit.

Dupa ce veti intra in posesie sumei de bani imprumutate, aveti datoria de a plati ratele lunare. Este foarte important ca termenul de plata stabilit in contract sa fie respectat. In situatia in care acest lucru nu se intampla, veti fi nevoit sa platiti anumite penalizari. In momentul in care intarzierile se aduna, la fel se va intampla si cu penalizarile. Iar daca mai adaugam si valoarea dobanzii, veti realiza ca ati ajuns sa supra-achitati creditul, ceea ce nu este dorit.

Nu esti sigur ca VivaCredit este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Oferte Speciale: January 26, 2020
Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 26, 2020

Suma Max

4.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

17.000 lei

Aprobare:

5 min

Dobanda

 71.28% pe an

Perioada:

 60 luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

2 ore3

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

3.500 lei

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 lei

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2.000 lei

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2.900 lei

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 lei

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5, acestea include: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%, acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%, din acest motiv ca experti financiari nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare. Recenziile mrfinance.ro sunt
independete si obiective, mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare. Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

– Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
– Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
– Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
– Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Viva Credit

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

Secured By miniOrange