Credite rapide cu Zaplo Credit IFN

Imprumuturi acordate  intre 200 si 1500 RON


Dobanda zero (0)  si Comisioane zero (0%) pentru primul credit


 Transferul banilor se face in 15 min de la aprobarea creditului


 Pentru un imprumut de 1500 de lei pe 30 de zile, DAE este de 1993,5%


 Perioada de creditare este intre 5 si 30 de zile


 Zaplo.ro vine in intampinarea clientilor cu o serie de avantaje demne de luat in considerare. Imprumuturile se bucura de un grad ridicat de popularitate in randul oamenilor ce opteaza pentru astfel de imprumuturi la nevoie. Dezavantajul pe care aceasta companie il prezinta, la fel ca toate institutiile nebancare de altfel, este reprezentat de dobanzile mari practicate.

Zaplo.ro obtine 5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » zaplo

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la Zaplo.ro

 • vârsta minima de 18 ani
 • sa aiba o carte de identitare
 • un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • un cont bancar sau un card

Imprumuturi rapide de la Zaplo

Creditele rapide castiga tot mai mult teren in Romania, numarul accesarilor pentru acest tip de servicii crescand de la an la an. Pe piata de profil exista nenumarate institutii financiare nebancare, dar acest lucru nu impiedica nicidecum aparitia altora noi.

Cu gandul acesta a patruns si Zaplo Credit pe piata din Romania in 2014, in ciuda concurentei acerbe ce caracterizeaza aceasta nisa. Desigur, Zaplo Credit face parte din grupul 4finance, ce opereaza printr-un portofoliu de marci de top. Cele mai cunoscute sunt Zaplo, SmsCredit sau Vivus.

Grupul este infiintat inca din 2008 si are sediul in Riga, Letonia. Opereaza in tari precum: Danemarca, Finlanda, Letonia, Armenia, Bulgaria, Cehia, Georgia, Lituania, Polonia, Spania, Romania, Suedia, SUA si Mexic.

Conform statisticilor pe care le pune la dispozitie, grupul din care face parte compania a emis de la infiintare pana in anul 2015 aproximativ zece milioane de credite. A reusit intr-o perioada de timp relativ scurta sa creeze una din cele mai de succes companii de creditare rapida din lumea online.

 • Credite intre
 • 200 si 1500 RON
 • Dobanda Zero (0)
  Dobândă 0% la primul împrumut cu condiţia rambursării la data scadenţei
 • Fără garanţii
 • Primesti banii in 15 min
  Ai banii în 15 minute de la aprobare în contul tău bancar
 • Credit rapid, sigur şi de încredere

Cum puteti accesa un imprumut prin Zaplo Credit?

Zaplo Credit este recunoscut pentru modalitatea practica si eficienta prin care gestioneaza cererile de imprumut si simplifica intreg procedeul de aplicare. Procedura se poate descrie in 4 pasi, dupa cum urmeaza:

Pentru inceput, este necesar sa accesati platforma online a companiei, zaplocredit.ro. Aplicatia pentru imprumut se realizeaza exclusiv online. Astfel, incepeti operatiunea prin a seta cu ajutorul cursorului suma pe care vreti sa o imprumutati si perioada de timp dorita. Se pot imprumuta sume cuprinse intre 200 si 1500 RON, pentru perioade de 5-30 zile. Odata stabilite aceste criterii, apasati butonul Solicita imprumut.

Pasul 2 consta in completarea formularului de inregistrare. Aici se vor solicita informatii cu privire la datele personal, venitul mediu lunar si cheltuielile. Urmatorul pas presupune alegerea modalitatii de primire a imprumutului.

Puteti opta pentru transferul bancar, intrand astfel in posesia banilor in 15 minute de la aprobare sau in numerar, prin ridicare de la CEC Bank.

Odata stabilite aceste elemente, veti trece la pasul 4, ce consta in incarcarea documentelor. Vor fi necesare copii scanate sau fotografiate cu cartea de identitate si documentele justificative de venit.

[uCalc id=78161 name=Calculator Dobanda]

Criterii de eligibilitate pentru Zaplo IFN

Imprumuturile Zaplo IFN se diferentiaza semnificativ de imprumuturile conventionale , oferite de banci. Printr-o comparatie a acestora, putem afirma ca conditiile de eligibilitate pe care imprumuturile financiare nebancare le impune sunt simple de indeplinit. Aplicantii trebuie sa aiba o varsta minima de 18 ani impliniti si o carte de identitate.

De asemenea, este necesara o sursa stabila de venit, care sa demonstreze faptul ca imprumutatul este capabil sa achite ratele lunare si, implicit, sa achite la timp imprumutul.

Acte necesare pentru Zaplo Credit

Pentru a aplica pentru Zaplo Credit, sunt necesare urmatoarele documente: o carte de identitate si documente justificative ale venitului. Acestea trebuie sa transpuna situatia financiara aferenta ultimelor 30 de zile.

Poate fi vorba despre un talon de pensie, o adeverinta de venit pentru ultima luna, un fluturas de salariu pe ultima luna sau un extras de cont de salariu pentru ultima luna.

Daca dispuneti de venituri suplimentare, puteti sa atasati actele care sa ateste acest lucru. Poate fi vorba despre transferuri de bani, drepturi de autor, contracte de inchiriere, diurna, tichete cadou etc.

De asemenea, este necesar sa anexati un document de venit pentru anul anterior: un extras de cont al ultimei luni din anul anterior sau o fisa fiscala direct de la angajator care sa ateste veniturile anului anterior.

Rambursarea creditului Zaplo

Zaplo.ro v-a obisnuit deja cu un sistem de aplicare simplu si conditii de eligibilitate usor de implinit. Evident, la fel se intampla si cu rambursarea creditului.

Compania va va reaminti prin intermediul unui SMS sau prin e-mail cu privire la data limita de rambursare, cu 2 zile inainte.

Rambursarea se poate face prin transfer bancar, la datele pe care Zaplo le pune la dispozitie in acest sens. Desigur, pentru ca plata sa se identifice rapid, este recomandat ca in detaliile platii sa mentionati numarul contractului de imprumut.

Avantajele unui imprumut de la Zaplo.ro

Ca orice companie de profil, Zaplo.ro vine in ajutorul clientului cu o serie de avantaje. Iata care sunt acestea:

Conditii de eligibilitate simplu de indeplinit

Spre deosebire de imprumuturile financiare nebancare, Zaplo IFN impune criterii de eligibilitate simplu de indeplinit. Practic, singurele conditii sunt acelea ca persoana care solicita creditul sa aiba peste 18 ani si sa dispuna de o sursa de venit prin care sa dovedeasca posibilitatea de rambursare a acestuia.

Documentatie minima pentru aplicare

Daca un imprumut bancar necesita nenumarate drumuri de la banca la angajator si de la angajator la banca, lucrurile stau diferit in privinta aplicarii pentru un credit rapid nebancar.

Dosarul de aplicare nu este unul stufos, iar actele nu sunt greu de obtinut. Adunarea acestora se realizeaza intr-un ritm foarte scurt.

Zaplo.ro: Contul meu

Imprumuturile Zaplo Credit se realizeaza exclusiv online. Totul se gestioneaza dintr-un cont. Acesta este simplu de accesat de pe orice dispozitiv: laptop, computer, telefon, tableta etc. In cont vor fi disponibile datele importante despre imprumut: valoarea ratei ce trebuie platita, perioada de timp ramasa pana la scadenta etc.

Notificari pentru plata ratelor

Pentru a se asigura ca nu intarziati plata ratelor, cei de la Zaplo au dezvoltat un sistem de notificare a platii pentru ratele lunare. Astfel, cu cateva zile inainte de atingerea datei de scadenta, veti primi o notificare pentru plata ratelor.

Dezavantajele unui imprumut Zaplo Credit IFN

Ca orice serviciu ce permite accesarea unor sume de bani simplu si rapid, implica niste dezavantaje, transpuse in costuri. Cel mai mare dezavantaj al creditelor Zaplo IFN este reprezentat de dobanda practicata. Cu toate acestea, in momentul de fata compania ofera credite rapide fara dobanda pentru primul credit.

De asemenea, creditele rapide devin foarte costisitoare daca nu sunt platite la timp. In contextul in care se intampla acest lucru si se refuza colaborarea, compania isi rezerva urmatoarele drepturi:

 • De a percepe penalizari de 0.97% din principalul restant/zi
 • Furnizarea informatiilor referitoare la indatorare catre Biroul de Credite
 • Apelarea la o societate specializata in recuperarea datoriilor
 • Initierea procesului de recuperare si executare silita
 • Exista sansa ca debitorul sa suporturile costurile de recuperare si executare silita.

 • Credite intre
 • 200 si 1500 RON
 • Dobanda Zero (0)
  Dobândă 0% la primul împrumut cu condiţia rambursării la data scadenţei
 • Fără garanţii
 • Primesti banii in 15 min
  Ai banii în 15 minute de la aprobare în contul tău bancar
 • Credit rapid, sigur şi de încredere

Date de contact Zaplo Credit

In situatia in care sunteti in cautarea unor modalitati de a intra in contact cu Zaplo Credit, puteti sa o faceti prin intermediul unui numar de telefon sau email. Departamentul de relatii cu clientii poate fi contactat la 0312295111, de luni pana vineri intre orele 09:00 – 21:00 , iar sambata si duminica intre orele 9:30 – 18:00. De asemenea, va puteti adresa companiei prin email la [email protected].

Zaplo Credit este solutia potrivita pentru oricine necesita o suma de bani intr-un timp foarte scurt. Acestea sunt o alegere potrivita, in conditiile in care sunt gestionate responsabil. In situatia in care nu le platiti la timp, riscati sa ajungeti la o supra-achitare a creditului, ceea ce nu va recomandam.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This