Credite Online Urgente

Echipa mrfinace.ro va pune la dispozitie toate datele de care aveti nevoie pentru a lua cea mai avantajoasa decizie, plus informații despre cerintele de creditare, ratele dobânzilor și cum puteți aplica – toate într-un singur loc.

Nu uita! Pentru a te informa corespunzator despre dobanda si cerintele de creditare trebuie doar sa dai click pe    Dobanda  

 • Creditori alesi ofera sume curprinse intre: 600 si 3000 lei
 • Timpul de aprobare intre: 15 min si 24 de ore
 •  0% Dobanda pentru primul credit
 •  Dobanzi cuprinse intre 1,2% si 2% pe zi  pentru cel de al doilea credit
 •  Pentru a vedea ofertele dati click aici: Vezi oferte.

Ce trebuie sa stii inainte?

Conceptul de credit online urgent mai este cunoscut sub denumirile de credit cu buletinul, credit rapid sau credit pana la salariu si defineste un imprumut acordat de o institutie financiara nebancara (diferita de banci) catre o persoana fizica sau juridica pentru o perioada scurta de timp.
Imprumutul se acorda pe baza unui contract de credit in care sunt prevazute toate datele importante referitoare la acesta: suma acordata, dobanda, valoarea ratelor lunare, data scadentei, valoarea penalizarilor etc.

Pentru a va asigura ca creditul online va fi aprobat, trebuie sa: 

 • Completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail).
 • Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.
 •  Pentru a vedea ofertele dati click aici: oferte.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Ce este un credit online urgent?

Un credit urgent nebancar este solutia ideala de imprumut pentru acele situatii cand hazardul ne pune la incercare. Cu totii ne-am lovit la un moment dat de momente in care a aparut necesitatea unor sume de bani, de care in mod firesc nu am dispus. Daca imprumutul de la prieteni nu a fost o varianta demna de luat in considerare, probabil ai avut de ales intre un imprumut bancar si unul nebancar.

Avantajul unui credit nebancar vine tocmai din modalitatea in care a fost conceput, si anume de a veni in intampinarea clientului nu peste o anumita perioada de timp, ci exact cand acesta are nevoie. In mod firesc, un credit bancar se acorda pe baza unui dosar care este atent analizat perioade indelungate de timp si include o documentatie stufoasa. De regula, creditele urgente se acorda pe baza buletinului si a dovezii unui venit, in termen de 1-2 zile, uneori chiar si in ziua in care se solicita.

Conditii de acordare a unui credit urgent

Accesarea unui credit urgent nebancar se face relativ simplu, de cele mai multe ori cu documentatie minima si criterii de eligibilitate simplu de indeplinit de oricine.

Cu cat este mai mica valoarea imprumutului ce se doreste a fi accesat, cu atat mai simplificat este procesul.

Lucrurile se schimba considerabil in cazul creditelor urgente cu garantii, unde documentatia este usor mai stufoasa, iar conditiile de eligibilitate mai greu de indeplinit, datorita riscurilor la care institutiile se supun prin acordarea unor astfel de credite.

 

Varsta: 18-69 de ani

In principiu, este necesar ca solicitantul unui credit sa dispuna de o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

Acest aspect poate varia usor in functie de institutia financiara nebancara cu care se colaboreaza. Anumite companii impun o limita de varsta de 21-69 ani, altele de 24-69 etc. Pentru informatii mult mai precise, este necesar sa soliciti aceste informatii direct de la institutia cu care doresti sa colaborezi.

 

Resedita in Romania

Un alt criteriu de eligibilitate la fel de simplu de indeplinit este ca solicitantul creditului sa dispuna de resedinta pe teritoriul Romaniei. Din nou, in functie de particularitatile fiecarei institutii in parte, este posibil sa se solicite resedinta in orasul de unde se acceseaza creditul. In final, ultimul criteriu de eligibilitate este reprezentat de sursa de venit, plafonul minim variind iar de la un caz la altul.

 

Documente Necesare

In ceea ce priveste documentatia necesara pentru dosar, solicitantul creditului trebuie sa prezinte un:

 • act de identitate (in original sau copie, dupa caz),
 • un cont bancar si dovada unui venit lunar.

Contul bancar nu este necesar in acele situatii in care se opteaza pentru incasarea si returnarea cash a imprumutului catre institutia financiara.

Dovada de venit

Dovada de venit e reprezentata de un:

 • fluturas de salariu din luna antecedenta
 • un cupon de pensie, dividende etc.

In functie de conditiile impuse de IFN-uri, se solicita un venit minim. Acesta este cuprins intre 300 si 700 de RON, valoarea lui dictand sumele maxime de bani ce se pot accesa.

Firme ce ofera credite urgente

Piata de profil este una caracterizata de un grad mare de competitivitate, fiind foarte bogata in oferte cat mai diverse: cuprinde de la companii ce permit solicitarea creditului fizic, pana la companii ce permit solicitarea creditului prin sms.
Acest lucru este imbucurator pentru clienti, care au posibilitatea de a analiza cu mare atentie pachetele de oferte existente si de a realiza alegerea rationala, reprezentata de cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere a raportului-calitate pret. Iti aducem la cunostinta in cele ce urmeaza care sunt 3 cele mai cunoscute astfel de companii din Romania:

Provident

Provident este cea dintai companie de la noi din tara care a pus la dispozitia clientilor posibilitatea de a gestiona creditele direct de acasa, prin deplasarea unui agent la domiciliu.

In ciuda faptului ca vorbim despre un serviciu care se plateste, acesta a ajutat compania sa gaseasca o nisa de piata neexploatata pana la acel moment.

Persoana care gestioneaza creditul se deplaseaza la domiciliu atat pentru acordarea imprumutului si semnarea actelor, cat si pentru plata ratelor periodice.

Daca ai nevoie de un credit rapid cu buletinul, Provident este o optiune demna de luat in considerare.

 • Nu necesita carte de munca, giranti sau garantii.
 • Permite clientilor sa acceseze sume de bani de pana la 10.000 RON, acestia intrand in posesia creditelor in maxim 1-2 zile lucratoare.
 • Compania practica o dobanda fixa anuala, cuprinsa intre 17% si 45%.
 • Costul creditului variaza in functie de suma de bani imprumutata, dar si perioada de rambursare.

Ferratum

Ferattum Romania face parte dintr-un grup initiator, ce desfasoara activitati de creditare mobila pe teritoriul mai multor tari.

Compania a fost infiintata in anul 2005, urmarind de atunci o ascensiune continua. Solicitantul unui credit Ferratum trebuie sa dispuna de venituri lunare indiferent de sursa, o poza, buletin si dovada veniturilor (poate fi reprezentata de o adeverinta de salariu, un extras de cont, un talon de pensie etc).

Conditiile de eligibilitate impuse de aceasta companie este ca:

 • solicitantii sa aiba 21 de ani impliniti
 • sa dispuna de un numar de telefon mobil si o adresa de email valida.

Primul credit ce se acceseaza variaza intre 200 RON si 1400 RON. Ulterior, se pot accesa credite intre 1500 RON si 5000 RON.

Totodata, incepand cu al doilea credit, cererea se poate face direct prin SMS. Acordarea si plata ratelor se realizeaza exclusiv online, compania oferind clientilor multiple posibilitati de restituire.

Credit Fix

A aparut pe piata mai tarziu, in urma cu doar 2 ani. S-a bucurat de o crestere rapida, fiind in zilele noastre una din cele mai cunoscute solutii de creditare urgenta.

Compania solicita ca imprumutatul sa indeplineasca 3 conditii de eligibilitate:

 • sa incaseze un venit lunar pe un card bancar
 • sa dispuna de un venit lunar de minim 500 lei
 • si o varsta de peste 18 ani.

Se pot accesa:

 • sume cuprinse 100 si 2000 lei,
 • perioada de restituire este de la 5 la 55 de zile, in functie de parametrii alesi.
 • Compania practica dobanzi fixe, de 1.20% / zi.

Durata de analiza a dosarului si acordare a creditului este de:

 • 1-2 zile lucratoare, iar clientul poate gestiona imprumutul exclusiv online, prin anexarea unui cont bancar cu card atasat in dosarul de aplicare.

Pe piata de profil vei gasi nenumarate alternative pentru accesarea unor astfel de imprumuturi, precum: Viva Credit, Creditfix, Ferratum, Zaplo, Extrasimplu, TeleCredit, etc.

 Avantajele unui imprumut urgent

Aceste imprumuturi se bucura de o mare popularitate in randul utilizatorilor multumita multiplelor avantaje pe care le ofera.

Timpul de aprobare

In contextul in care ai posibilitatea de a accesa un credit rapid fara acte multiple, ci doar cu buletinul si dovada venitului, se faciliteaza intreg procesul de acordare.

Astfel, in calitate de solicitant, nu va mai fi necesar sa realizezi nenumarate drumuri de la angajator la banca si de la banca la angajator, ca in cazul imprumuturilor conventionale.

Totul se realizeaza simplu si rapid, printr-o documentatie minima si cu criterii de eligibilitate simplu de indeplinit.

 

Gestionarea Creditului

Totodata, companiile existente pe piata ofera utilizatorilor multiple posibilitati de gestionare a imprumuturilor.

Ai de ales intre:

 • acordarea si plata ratelor online prin transfer bancar
 • prin retragerea automata din cont, prin deplasarea unui consultant la domiciliu
 • printr-o vizita la sediul fizic a companiei cu care colaborezi in acest sens.

Confidentialitatea Imprumutului

 • Datele imprumutului pot ramane doar intre tine si institutia financiara nebancara daca iti doresti un plus de discretie in ceea ce priveste existenta acestuia.
 • Toate platile se pot realiza exclusiv online, ceea ce iti ofera confidentialitatea mult dorita.

 Dezavantajele unui imprumut urgent

Ca orice produs bancar, un credit rapid fara acte prezinta dezavantajele sale. In cazul nostru, ele sunt traduse in costuri si penalitati.

Toate avantajele creditului sunt platite prin dobanzi, mult mai mari decat in cazul imprumuturilor conventionale de la banca.

De aceea, este foarte important sa calculezi cu grija costul creditului inainte de a-l accesa, pentru a nu avea surprize neplacute.

Totodata, un credit urgent nebancar nu este un produs avantajos pentru persoanele rau platnice. Institutiile financiare nebancare practica penalitati usturatoare pentru platile trecute de termen, ce in final nu fac decat sa duca la supra-achitarea creditelor.

mrfinance-ro-logoSfaturi si recomandari de la echipa Mrfinance.ro

Ne dorim ca dumneavoastra sa aveti parte de experiente calitative atunci cand realizati imprumuturi de la institutii financiare nebancare, motiv pentru care ne permitem sa va oferim cateva sfaturi utile in acest sens:

 • Recomandarea noastra este sa apelezi la acest credit doar daca nevoile tale sunt justificate si situatia de criza in care te afli impune o astfel de masura.
 • Analizeaza cu mare atentie toate optiunile pe care le ai la dispozitie si compara-le prin prisma costurilor si a beneficiilor oferite.
 • Alege varianta care se pliaza optim nevoilor tale si citeste cu atentie datele contractului realizat cu institutia financiara nebancara.
 • Totodata, este important sa nu imprumuti sume foarte mari si sa nu setezi rate lunare alese irealist, ce depasesc mai mult de 25%-30% din veniturile tale.
 • Odata accesat un credit rapid cu buletinul, este important sa respecti toate termenele limita impuse de institutia de la care te-ai imprumutat.
 • In caz contrar, vei plati penalizari usturatoare, ceea ce nu este recomandat.
 • Consideram ca un credit urgent este solutia ideala pentru situatii neprevazute in care ai nevoie de bani, cu conditia ca el sa fie gestionat responsabil.
Mrfinance.ro » Credit Nebancar » Credit Online Urgent

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.