Imprumuturi rapide urgente

piggy-bankTotul despre creditul online urgent

Conceptul de credit urgent mai este cunoscut sub denumirile de credit cu buletinul, credit rapid sau credit pana la salariu si defineste un imprumut acordat de o institutie financiara nebancara (diferita de banci) catre o persoana fizica sau juridica pentru o perioada scurta de timp. Imprumutul se acorda pe baza unui contract de credit in care sunt prevazute toate datele importante referitoare la acesta: suma acordata, dobanda, valoarea ratelor lunare, data scadentei, valoarea penalizarilor etc.

Am testat majoritatea creditelor rapide urgente de pe piata din Romania. Scopul nostru este de a va oferi o imagine de ansamblu a celor mai bune oferte de creditare rapida, acest lucru va face ajuta sa alegeti imprumuturile cele mai avantajoase si care corespund nevoilor dvs. Cititi mai multe despre fiecare oferta de mai jos sau dati clic pe butonul “aplica” pentru a merge direct la procesul de aplicare. Mai mult despre cum testam produsele aici . 

Compara Imprumuturi rapide urgente 

CompanieTimpul de aprobare0% DobandaSuma max. primul creditSuma max. imprumutPerioada de creditareAplica
zaplo credit
Zaplo Credit
15 min
Primul credit fara Dobanda
150 - 600 RON
1500 RON
30 de zile
Aplica Acum
viva credit
Viva Credit
24 de ore
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
telecredit
Telecredit
20 de min
Primul credit fara Dobanda
100 - 500 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
credius
Credius
1 ora
Primul credit fara Dobanda
600 - 1800 RON
1800 RON
5 luni
Aplica Acum
extrasimplu
Extrasimplu
2 ore
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 200 - 2000 RON
2000 RON
30 de zile
Aplica Acum
mobilo credit
Mobilo Credit
30 de min
Dobanda fixa de 1,2 % pe zi 175 - 500 RON
2000 RON
31 de zile
Aplica Acum
mogo credit
Mogo Credit
15 min
Nu 2500 - 66000 RON
66000 RON
60 de luni
Aplica Acum
creditfix
Creditfix
20 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1500 RON
1500 RON
35 de zile
Aplica Acum
onnen credit
Onnen Credit
24 de ore
Nu
1000 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum
onnen credit
Mindi Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
100 - 1200 RON
1200 RON
30 de zile
Aplica Acum
hora credit
Hora Credit
15 min
Nu 100 - 3000 RON
3000 RON
30 de zile
Aplica Acum
ferratum credit
Ferratum Credit
10 min
Primul credit fara Dobanda
200 - 1400 RON
5000 RON
45 de zile
Aplica Acum
smile credit
Smile Credit
2 ore
Primul credit fara Dobanda
500 - 2000 RON
2000 RON
35 de zile
Aplica Acum
provident credit
Provident Credit
2 ore
Nu
100 - 10000 RON
10000 RON
24 de luni
Aplica Acum

Compara Imprumuturi rapide urgente 

CompanieSuma max. imprumutAplica
zaplo credit 1500 RON
Aplica
viva credit 1500 RON
Aplica
telecredit 2000 RON
Aplica
credius 1800 RON
Aplica
extrasimplu 2000 RON
Aplica
mobilo credit 2000 RON
Aplica
mogo credit 66000 RON
Aplica
creditfix 1500 RON
Aplica
onnen credit 10000 RON
Aplica
onnen credit 1200 RON
Aplica
hora credit 3000 RON
Aplica
ferratum credit 5000 RON
Aplica
smile credit 2000 RON
Aplica
provident credit 10000 RON
Aplica

Cum sa aplici pentru in credit in doar 3 pasi 

 Alege creditorul potrivit pentru tine si apasa butonul APLICA

  Odata ajuns pe pagina creditorului, trebuie sa completezi formularul si sa urmezi procesul de aplicare

Gata! Un agent te va contacta pentru a-ti confirma primirea imprumutului online

 

 

 

 Checklist pentru un imprumut rapid

Pentru a aplica pentru un imprumut rapid, vei avea nevoie de urmatoarele:

Varsta minima de 18 ani

Copie dupa cartea de identitate

Un cont bancar sau card bancar

Se poate sa aveti nevoie si de o adeverinta de salariu, pensie sau o sursa de venit

 

Credit urgent: atunci cand viata te ia pe nepregatite

Un credit urgent nebancar este solutia ideala de imprumut pentru acele situatii cand hazardul ne pune la incercare. Cu totii ne-am lovit la un moment dat de momente in care a aparut necesitatea unor sume de bani, de care in mod firesc nu am dispus. Daca imprumutul de la prieteni nu a fost o varianta demna de luat in considerare, probabil ai avut de ales intre un imprumut bancar si unul nebancar.

Avantajul unui credit nebancar vine tocmai din modalitatea in care a fost conceput, si anume de a veni in intampinarea clientului nu peste o anumita perioada de timp, ci exact cand acesta are nevoie. In mod firesc, un credit bancar se acorda pe baza unui dosar care este atent analizat perioade indelungate de timp si include o documentatie stufoasa. De regula, creditele urgente se acorda pe baza buletinului si a dovezii unui venit, in termen de 1-2 zile, uneori chiar si in ziua in care se solicita.

Ce sunt creditele rapide urgente ?

Dupa cum probabil ai intuit deja din explicatiile oferite pana acum, creditele rapide sunt imprumuturi acordate pe termen scurt de companii diferite de cele bancare – se numesc institutii financiare nebancare (IFN). Spre deosebire de creditele conventionale, se acorda intr-un ritm mult mai rapid, iar criteriile de eligibilitate sunt mai permisive. Sumele de bani acordate sunt semnificativ mai mici decat in cazul imprumuturilor bancare.

Activitatea cu titlu profesional practicata de aceste IFN-uri se desfasoara in parametrii stabiliti de lege. La noi in tara, ele sunt reglementate de legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare. Companiile de profil vin in intampinarea persoanelor care au cea mai mare nevoie de anumite sume de bani. Astfel, acorda imprumuturi rapide chiar si in anumite cazuri in care solicitantul dispune de istoric negativ la biroul de credite.

Posibilitatile de aplicare pentru aceste credite sunt diverse. Institutiile financiare existente pe piata ofera publicului tinta posibilitatea de a aplica fizic la sediul companiei, online prin intermediul unor formulare, printr-un email si chiar SMS. Iar pentru un comision suplimentar, este posibil ca un consultant al companiei sa se deplaseze direct la domiciliu.

Conditii de acordare a unui credit online urgent

Accesarea unui credit urgent nebancar se face relativ simplu, de cele mai multe ori cu documentatie minima si criterii de eligibilitate simplu de indeplinit de oricine. Cu cat este mai mica valoarea imprumutului ce se doreste a fi accesat, cu atat mai simplificat este procesul. Lucrurile se schimba considerabil in cazul creditelor urgente cu garantii, unde documentatia este usor mai stufoasa, iar conditiile de eligibilitate mai greu de indeplinit, datorita riscurilor la care institutiile se supun prin acordarea unor astfel de credite.

In principiu, este necesar ca solicitantul unui credit sa dispuna de o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Acest aspect poate varia usor in functie de institutia financiara nebancara cu care se colaboreaza. Anumite companii impun o limita de varsta de 21-69 ani, altele de 24-69 etc. Pentru informatii mult mai precise, este necesar sa soliciti aceste informatii direct de la institutia cu care doresti sa colaborezi.

Un alt criteriu de eligibilitate la fel de simplu de indeplinit este ca solicitantul creditului sa dispuna de resedinta pe teritoriul Romaniei. Din nou, in functie de particularitatile fiecarei institutii in parte, este posibil sa se solicite resedinta in orasul de unde se acceseaza creditul. In final, ultimul criteriu de eligibilitate este reprezentat de sursa de venit, plafonul minim variind iar de la un caz la altul.

In ceea ce priveste documentatia necesara pentru dosar, solicitantul creditului trebuie sa prezinte un act de identitate (in original sau copie, dupa caz), un cont bancar si dovada unui venit lunar. Contul bancar nu este necesar in acele situatii in care se opteaza pentru incasarea si returnarea cash a imprumutului catre institutia financiara.
Dovada de venit e reprezentata de un fluturas de salariu din luna antecedenta, un cupon de pensie, dividende etc. In functie de conditiile impuse de IFN-uri, se solicita un venit minim. Acesta este cuprins intre 300 si 700 de RON, valoarea lui dictand sumele maxime de bani ce se pot accesa.

Firme ce ofera credite urgente

Piata de profil este una caracterizata de un grad mare de competitivitate, fiind foarte bogata in oferte cat mai diverse: cuprinde de la companii ce permit solicitarea creditului fizic, pana la companii ce permit solicitarea creditului prin sms.
Acest lucru este imbucurator pentru clienti, care au posibilitatea de a analiza cu mare atentie pachetele de oferte existente si de a realiza alegerea rationala, reprezentata de cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere a raportului-calitate pret. Iti aducem la cunostinta in cele ce urmeaza care sunt 3 cele mai cunoscute astfel de companii din Romania:

Provident

Provident este cea dintai companie de la noi din tara care a pus la dispozitia clientilor posibilitatea de a gestiona creditele direct de acasa, prin deplasarea unui agent la domiciliu. In ciuda faptului ca vorbim despre un serviciu care se plateste, acesta a ajutat compania sa gaseasca o nisa de piata neexploatata pana la acel moment. Persoana care gestioneaza creditul se deplaseaza la domiciliu atat pentru acordarea imprumutului si semnarea actelor, cat si pentru plata ratelor periodice.

Daca ai nevoie de un credit urgent doar cu buletinul, Provident este o optiune demna de luat in considerare. Nu necesita carte de munca, giranti sau garantii. Permite clientilor sa acceseze sume de bani de pana la 10.000 RON, acestia intrand in posesia creditelor in maxim 1-2 zile lucratoare. Compania practica o dobanda fixa anuala, cuprinsa intre 17% si 45%. Costul creditului variaza in functie de suma de bani imprumutata, dar si perioada de rambursare.

Ferratum

Ferattum Romania face parte dintr-un grup initiator, ce desfasoara activitati de creditare mobila pe teritoriul mai multor tari. Compania a fost infiintata in anul 2005, urmarind de atunci o ascensiune continua. Solicitantul unui credit Ferratum trebuie sa dispuna de venituri lunare indiferent de sursa, o poza, buletin si dovada veniturilor (poate fi reprezentata de o adeverinta de salariu, un extras de cont, un talon de pensie etc).

Conditiile de eligibilitate impuse de aceasta companie este ca solicitantii sa aiba 21 de ani impliniti, sa dispuna de un numar de telefon mobil si o adresa de email valida. Primul credit ce se acceseaza variaza intre 200 RON si 1400 RON. Ulterior, se pot accesa credite intre 1500 RON si 5000 RON. Totodata, incepand cu al doilea credit, cererea se poate face direct prin SMS. Acordarea si plata ratelor se realizeaza exclusiv online, compania oferind clientilor multiple posibilitati de restituire.

Credit Fix

A aparut pe piata mai tarziu, in urma cu doar 2 ani. S-a bucurat de o crestere rapida, fiind in zilele noastre una din cele mai cunoscute solutii de creditare urgenta. Compania solicita ca imprumutatul sa indeplineasca 3 conditii de eligibilitate: sa incaseze un venit lunar pe un card bancar, sa dispuna de un venit lunar de minim 500 lei si o varsta de peste 18 ani.

Se pot accesa sume cuprinse 100 si 2000 lei, perioada de restituire este de la 5 la 55 de zile, in functie de parametrii alesi. Compania practica dobanzi fixe, de 1.20% / zi.

Durata de analiza a dosarului si acordare a creditului este de 1-2 zile lucratoare, iar clientul poate gestiona imprumutul exclusiv online, prin anexarea unui cont bancar cu card atasat in dosarul de aplicare.

Pe piata de profil vei gasi nenumarate alternative pentru accesarea unor astfel de imprumuturi, precum: Viva Credit, Creditfix, Ferratum, Zaplo, Extrasimplu, TeleCredit, etc.

Avantajele unui credit online urgent

Aceste imprumuturi se bucura de o mare popularitate in randul utilizatorilor multumita multiplelor avantaje pe care le ofera.

In contextul in care ai posibilitatea de a accesa un credit rapid fara acte multiple, ci doar cu buletinul si dovada venitului, se faciliteaza intreg procesul de acordare. Astfel, in calitate de solicitant, nu va mai fi necesar sa realizezi nenumarate drumuri de la angajator la banca si de la banca la angajator, ca in cazul imprumuturilor conventionale. Totul se realizeaza simplu si rapid, printr-o documentatie minima si cu criterii de eligibilitate simplu de indeplinit.

Totodata, companiile existente pe piata ofera utilizatorilor multiple posibilitati de gestionare a imprumuturilor. Ai de ales intre acordarea si plata ratelor online prin transfer bancar, prin retragerea automata din cont, prin deplasarea unui consultant la domiciliu sau printr-o vizita la sediul fizic a companiei cu care colaborezi in acest sens.

Datele imprumutului pot ramane doar intre tine si institutia financiara nebancara daca iti doresti un plus de discretie in ceea ce priveste existenta acestuia. Toate platile se pot realiza exclusiv online, ceea ce iti ofera confidentialitatea mult dorita.

Dezavantajele unui imprumut online urgent

Ca orice produs bancar, un credit rapid fara acte prezinta dezavantajele sale. In cazul nostru, ele sunt traduse in costuri si penalitati. Toate avantajele creditului sunt platite prin dobanzi, mult mai mari decat in cazul imprumuturilor conventionale de la banca. De aceea, este foarte important sa calculezi cu grija costul creditului inainte de a-l accesa, pentru a nu avea surprize neplacute.

Totodata, un credit urgent nebancar nu este un produs avantajos pentru persoanele rau platnice. Institutiile financiare nebancare practica penalitati usturatoare pentru platile trecute de termen, ce in final nu fac decat sa duca la supra-achitarea creditelor.

Sfaturi si recomandari de la echipa mrfinance.ro

  • Recomandarea noastra este sa apelezi la acest credit doar daca nevoile tale sunt justificate si situatia de criza in care te afli impune o astfel de masura.
  • Analizeaza cu mare atentie toate optiunile pe care le ai la dispozitie si compara-le prin prisma costurilor si a beneficiilor oferite.
  • Alege varianta care se pliaza optim nevoilor tale si citeste cu atentie datele contractului realizat cu institutia financiara nebancara.
  • Totodata, este important sa nu imprumuti sume foarte mari si sa nu setezi rate lunare alese irealist, ce depasesc mai mult de 25%-30% din veniturile tale.
  • Odata accesat un credit urgent cu buletinul, este important sa respecti toate termenele limita impuse de institutia de la care te-ai imprumutat.
  • In caz contrar, vei plati penalizari usturatoare, ceea ce nu este recomandat.
  • Consideram ca un credit urgent este solutia ideala pentru situatii neprevazute in care ai nevoie de bani, cu conditia ca el sa fie gestionat responsabil.

Articole utile

Cum sa iti platesti datoriile

Ghid complet, pentru ati plati datoriile la timp.

Dobanda Anuala Efectiva (DAE)

De ce este importanta DAE, cum se calculeaza si cum sa o intelegi.

Biroul de credit

Ce este biroul de credit, ce sa faci daca esti inscris si multe alte informatii utile.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This