Reglementat
Recenzionat la nivel inalt
Sigur si de incredere
Informatii transparente

Asigurare de sanatate

Pentru sanatatea ta si a familiei tale merita sa faci o investitie buna.

Opteaza pentru o asigurare de sanatate privata!
Citeste recenziile MrFinance si ia cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si a familiei tale.
Informatii despre costuri si alte detalii pe care trebuie sa le cunosti.
Arata mai mult

[product_table id="4860"]

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem afaceri.

Asigurare de sanatate

Cuprins
Articol scris de:
Actualizat 17/04/2023
Disclaimer publicitate

Ce este Asigurarea de sanatate?

Asigurarea de sanatate iti ofera acces la servicii medicale de calitate, in spitalele de stat sau cele private, in functie de preferintele tale si particularitatile pe care fiecare situatie in parte le impune.

Atunci cand spunem servicii medicale, facem referire atat la partea de preventie, reprezentata de analize si investigatii, cat si la cea de combatere a unor afectiuni, reprezentata de spitalizare, interventii chirurgicale si eventuale forme de tratament.


Ce acopera o asigurare de sanatate?

Fiecare firma de asigurari acopera riscuri ce intra in asigurarea de sanatate diferite de la o institutie la alta. Te putem ajuta in aceasta privinta oferindu-ti date orientative in ceea ce priveste riscurile acoperite de politele de asigurari de sanatate. 

Iata care sunt cele mai comune riscuri ce intra in asigurare:

 • Analizele de laborator
 • Diverse investigatii medicale de specialitate
 • Diverse servicii stomatologice
 • Servicii de spitalizare
 • Tratamente necesare ulterior externarii
 • Eventuale interventii chirurgicale
 • Analize de radiologie si imagistica


Alte detalii importante despre asigurarea de sanatate

Am enumerat cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti despre polita de asigurare de sanatate. 

 • Polita de asigurare de sanatate se acorda in functie de indici, precum:  istoricul medical, varsta, istoricul medical al familiei, stilul de viata, riscul pe care locul de munca il implica etc
 • Exista firme de asigurari ce iti pun la dispozitie pachete fixe, din care poti alege varianta ce se pliaza optim nevoilor tale. 
 • Cele mai multe firme de asigurari incheie contracte pentru perioade de minimum 1 an, cu posibilitatea de reinnoire de pana la 10 ani. 
 • asigurare privata de sanatate dispune de o acoperire teritoriala semnificativ mai mare decat cea pe care un abonament de sanatate o implica.
 • Asigurarile de sanatate includ si spitalizarea, care, de cele mai multe ori, poate impune anumite costuri mai ridicate. Abonamentele de sanatate pot acoperi doar o parte din costurile aferente spitalizarii, traduse adesea in anumite discounturi.


Ce avantaje aduce o asigurare de sanatate?

Unul dintre beneficiile majore ale asigurarii de sanatate este ca acopera sumele de bani in cazul unor accidente, tratamente pe termen lung sau alte interventii.

Putem enumeram cateva dintre avantajele pe care o asigurare de sanatate le poate aduce, precum: 

 • Serviciile medicale se vor accesa pe baza unui card de la firma de asigurari
 • Accesul la o gama larga de clinici incluse in reteaua firmei de asigurari 
 • Anumite servicii dispun de acoperire nelimitata 

Pagina de consultanti Asigurari

Daca vrei sa inchei o polita de Asigurare de Sanatate sau poate ai intrebari sau nelamuriri, te poti adresa consultantilor in asigurari.

Oana Urse - Consultant Generali Romania

Andreea Chivu Popescu - Consultant Allianz Tiriac

Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.
Te-ar mai putea interesa

S-ar putea să vă placă și

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram