Scurt istoric
Tipuri de asigurari
Date de contact
De ce Generali Asigurari

Generali este o companie cu o istorie indelungata pe piata. Prezent pe piata inca din 1831, Grupul Generali s-a extins intreaga lume, iar in prezent opereaza in 50 de tari, are 71.000 de angajati si peste 61 de milioane de clienti.

In Romania, Generali a aparut in anul 1835, in Braila, un oras comercial puternic la acea vreme, iar principalul sau obiect de activitate consta in asigurarea marfurilor transportate.

Cu o prezenta intrerupta in piata, din cauza contextului politic de la acea vreme, Generali a revenit in Romania in 1993 si a infiintat societatea Generala Asigurari S.A., cu un capital mixt italiano-roman. Principalul produs al companiei erau asigurarile generale.

In anul 1999, Generali Holding Vienna a preluat pachetul majoritar de actiuni, iar compania si-a schimbat denumirea in Generali Asigurari.

Intre 2002 si 2010, compania a cunoscut o crestere si o diversificare a serviciilor oferite. Anul 2011 a marcat aparitia unei noi companii, Generali Romania, prin fuziunea dintre Generali Asigurari si Ardaf.

In prezent, compania face parte din topul celor mai mari 10 asiguratori din Romania si beneficiaza de o oferta de asigurari generoasa pentru clientii retail si corporate.

 

Asigurari pentru persoane fizice

Generali Asigurari vine cu o serie de pachete de asigurari dedicate persoanelor fizice.

Asigurari auto
 • Casco Perfecto – pachetul este ideal pentru clientii care au foarte putin timp la dispozitie pentru repararea daunelor care apar in urma accidentelor rutiere. Asigurarea acopera:
 1. accidente rutiere;
 2. furt;
 3. vandalism;
 4. pierderea/furtul cheilor;
 5. acidente cu autori necunoscuti;
 6. accidente non-auto;
 7. calamitati naturale;
 8. loviri, izbiri, ciocniri;
 9. extindere teritoriala in afara spatiului Romaniei;
 10. riscuri civile.
 • Casco Completo – pachetul este avantajos, intrucat ofera beneficiarilor posibilitatea de a-si alege singuri riscurile pentru care vor sa fie asigurati si, in acelasi timp este o asigurare Casco flexibila, la care pot fi adaugate si riscuri suplimentare, in functie de nevoile personale. Banii se primesc direct in cont, in cazul spargerii lunetei/a geamurilor laterale, in baza fotografiilor si a facturilor in original catre compania  de asigurari.
 • RCA – pachetul este ideal mai ales pentru soferii care in trecut nu au avut accidente si care pot beneficia de reduceri semnificative pentru prima asigurata RCA pe care o incheie. Mai mult, daunele sunt achitate direct catre unitatile reparatoare prin intermediul sistemului informatic Generali.
 • Persoane transportate – pachetul acopera situatii precum: invaliditatea permanenta a pasagerilor, spitalizarea (se plateste indemnizatia zilnica aferenta perioadei de internare), bagajele transportate (riscul pierderii, distrugerii deteriorarii) sau decesul.
Asigurare de locuinte
 • Completa Plus – pachetul acopera pagubele provocate in urmatoarele situatii:
 1. incendii, trasnete, explozii;
 2. caderea aparatelor de zbor;
 3. lovirea de ctra autovehicule rutiere de terti ;
 4. fum, gaz, vapori;
 5. costurile pentru demolarea/indepartarea resturilor;
 6. calamitatile naturale.
 • Completa – acopera riscurile anterior mentionate, dar si o serie de riscuri aditionale (optionale) si raspunderea civila.
 • Clasic – pachetul este ideal pentru persoanele care isi doresc sa fie sigure ca in situatiile neplacute isi pot relua viata in conditii optime in cel mai scurt timp. Pentru daunele mai mici de 1.500 de lei, beneficiarii nici nu trebuie sa se deplaseze la inspectoratul constator. Este suficient ca persoanele fizice sa completeze formularul de dauna, urmand ca banii sa le fie virati in contul bancar.
 • Asigurarea obligatorie pentru locuinte PAD – sumele asigurate pot fi de 20.000 de euro, respectiv 30.000 de euro, in functie de cerintele beneficiarilor.
Asigurarea de sanatate
 • Asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala – acest pachet poate acoperi:
 1. serviciile medicale complete;
 2. interventiile chirurgicale complexe;
 3. spitalizarea;
 4. consultatiile multidisciplinare;
 5. analizele de laborator;
 6. serviciile de imagistica avansata;
 7. tratamentul dentar;
 8. tratamentul pentru cancer;
 9. consultatiile multidisciplinare;
 10. transplant de organe;
 11. transplant de maduva osoasa.
Asigurarea de viata
 • Majorat – asigurarea a fost gandita pentru parintii care au copii cu varsta de pana in 25 de ani si care vor sa finanteze un plan de economii pentru care beneficiari sunt copiii. Durata minima a contractelor este egala cu diferenta dintre 18 ani si varsta copiilor in momentul inceperii contractelor, iar durata maxima este egala cu diferenta dintre 25 de ani si varsta copiilor in momentul inceperii contractelor. Mai mult, parintii pot alege si optiuni suplimentare, asa cum sunt:
 1. cheltuielile pentru spitalizare de orice cauza;
 2. cheltuielile aferente bolilor grave;
 3. cheltuielile medicale;
 4. fracturi/arsuri.
 • Clasic – acopera riscul de deces, iar durata contractelor poate fi cuprinsa intre 1 si 30 de ani. Cat despre varsta maxima pe care o pot avea beneficiarii, ea este de 70 de ani.
 • Clasic Plus – asigurarea poate fi incheiata pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de ani si variaza, in functie de nevoile beneficiarilor.
Asigurare de calatorii
 • Turist Plus Premium – suma maxima asigurata poate ajunge la 50.000 de euro, in functie de teritorialitatea aleasa, iar cheltuielile medicale sunt preluate direct. Asigurarea are o acoperire de cel mult 120 de zile consecutive in scop turistic, respectiv 365 de zile in scop de business;
 • Turist – suma asigurata poate fi de cel mult 50.000 de euro;
 • Turist Economic – presupune asistenta 24/24 h, in timp ce cheltuielile medicale sunt preluat direct, iar optiunea economica pentru familii are o acoperire de 120 de zile pentru fiecare calatorie;
 • Extreme – suma asigurata poate fi de cel mult 50.000 de euro;
 • Turist Studii - suma asigurata poate fi de cel mult 50.000 de euro, iar acoperirea este de 365 de zile din perioada anului universitar;
 • Profesional - suma asigurata poate fi de cel mult 50.000 de euro, iar cheltuielile medicale sunt preluate direct.
Asigurari accidente

Cele 3 tipuri de pachete au fost create pentru a veni in sprijinul persoanelor fizice care sufera accidente in diferite situatii.

Asigurari pentru persoane juridice

Generali Asigurari a creat o serie de pachete de asigurari inclusiv pentru persoanele juridice.

 • Beneficii angajati – cu ajutorul acestei asigurari, angajatii din companiile private si nu numai se pot bucura de o plaja larga de servicii, care sa le faca viata mai usoara atunci cand intampina dificultati.
 • Raspundere civila – disponibila in 3 pachete diferite, asigurarea de raspundere civila are rolul de a proteja persoanele fizice de potentialele riscuri la care se expun, asa cum sunt daunele neintetionate aduse tertilor sau activitatile, productia sau prestarea de serivicii/bunuri.
 • Auto – include asigurari Casco si RCA, care sunt atat de necesare conducatorilor auto.
 • IMM – intreprinderile mici si mijlocii trebuie sa fie si ele protejate prin lege cu ajutorul unor asigurari practice si eficiente, care sa fereasca antreprenorii de dificultati.
 • Asigurari tehnice
 • Transport

 

 • Adresa sediului central: Piata Charles de Gaulle, nr. 15, sector 1, cod postal: 011857, Bucuresti;
 • Numar de telefon: (40) 021.312.36.35;
 • Fax: (40) 021.312.37.20;
 • Adresa de e-mail: [email protected];
 • Call center: 010202, numar de telefon disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 (sambata si duminica nu este disponibil);
 • Pagina Web: www.generali.ro

Call center Daune

Beneficiarii care se confrunta cu o situatie dificila si au nevoie de ajutor in privinta daunelor survenite au la dispozitie numarul de Call-center 0372.01.02.02.

In acelasi timp, in functie de tipul de dauna, persoanele fizice si cele juridice au posibilitatea de a consulta online informatiile de care au nevoie.

Printre avantajele pe care pe prezinta Generali putem sa enumeram:

 • Compania acopera o plaja extrem de larga de situatii, in care beneficiarii pot primi ajutor financiar pentru a-si rezolva problemele, indiferent daca este vorba despre persoane fizice sau juridice;
 • Beneficiarii au posibilitatea de a-si personalia asigurarile, in functie de aspectele de care sunt interesati. De exemplu, ei pot adauga servicii suplimentare unor asigurari de baza;
 • Politele de asigurare pot fi consultate oricand online si, mai mult, pot fi reinnoite extrem de usor, atunci cand este necesar.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram