Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem afaceri.

Mr.Finance - util pentru tine, profitabil pentru noi

Cuprins
Articol scris de:
Actualizat 27/02/2020
Disclaimer publicitate

Mrfinance.ro si echipa editoriala isi propun sa asigure transparenta pentru utilizatorii sai. Din acest motiv, dorim sa impartasim modul prin care platfroma noastra functioneaza ca o afacere cu profit pentru cei implicati si numai. 

MrFinance.ro este o platforma independenta, care furnizeaza informatii din domeniul financiar si nu are legatura cu companii care desfasoara activitati de brokeraj, institutii financiare bancare sau non-bancare.  

Unele dintre institutiile financiare aflate pe site-ul nostru ne-ar putea plati un comision de referire atunci cand clientii sunt aprobati pentru anumite produse sau servicii oferite de acestea.

Cand utilizatorii aplica pentru aceste produse prin intermediul site-ului nostru, putem primi compensatii de la compania care emite acel produs. Aceasta compensatie financiara ne permite sa mentinem baza noastra de date cu produse financiare actualizata, chiar daca, pentru multe dintre acestea nu primim compensatii. 

De asemenea, ne ajuta si pe noi, echipa editoriala mrfinance.ro, sa fim la curent cu cele mai recente stiri si oferte pentru utilizatorii nostri. 

Analiza si opiniile de pe site-ul www.mrfinance.ro sunt cele ale echipei editoriale Mr.Finance. Acestea urmeaza cu strictete ghidurile noastre pentru a asigura integritate editoriala. 

Credem cu rigurozitate ca utilizatorii nostri au dreptul la informatii corecte si exacte. Una dintre valorile noastre cele mai importante este “Utilizator, Companie, Echipa, Eu” – cu alte cuvinte, pe primul loc este intotdeuna consumatorul. 

In timp ce noi incercam sa integram cat mai multe produse financiare pe site-ul nostru, recunoastem ca inca nu dispunem de toate produsele disponibile pe piata.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-ai acordat-o, prin utilizarea site-ului nostru pentru informatii si folosind link-urile noastre pentru a aplica pentru produsele si serviciile financiare. 

Ne dorim sa fim transparenti cu privire la produsele pentru care primim compensatii.

Te invitam sa vezi lista de mai jos cu institutiile financiare partenere:

  • Banca Transilvania
  • Viva Credit
  • Provident
  • Telecredit
  • Creditfix
  • Extrasimplu
  • Zaplo
  • Ferratum
  • Onnen
Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram