Mr.Finance - util pentru tine, profitabil pentru noi

Cum facem ca aceasta platforma sa fie atat utila pentru utilizatori, cat si profitabila pentru noi

Mrfinance.ro si echipa editoriala isi propun sa asigure transparenta pentru utilizatorii sai. Din acest motiv, dorim sa impartasim modul prin care platfroma noastra functioneaza ca o afacere cu profit pentru cei implicati si numai. 

MrFinance.ro este o platforma independenta, care furnizeaza informatii din domeniul financiar si nu are legatura cu companii care desfasoara activitati de brokeraj, institutii financiare bancare sau non-bancare.  

Unele dintre institutiile financiare aflate pe site-ul nostru ne-ar putea plati un comision de referire atunci cand clientii sunt aprobati pentru anumite produse sau servicii oferite de acestea.

Cand utilizatorii aplica pentru aceste produse prin intermediul site-ului nostru, putem primi compensatii de la compania care emite acel produs. Aceasta compensatie financiara ne permite sa mentinem baza noastra de date cu produse financiare actualizata, chiar daca, pentru multe dintre acestea nu primim compensatii. 

De asemenea, ne ajuta si pe noi, echipa editoriala mrfinance.ro, sa fim la curent cu cele mai recente stiri si oferte pentru utilizatorii nostri. 

Analiza si opiniile de pe site-ul www.mrfinance.ro sunt cele ale echipei editoriale Mr.Finance. Acestea urmeaza cu strictete ghidurile noastre pentru a asigura integritate editoriala. 

Credem cu rigurozitate ca utilizatorii nostri au dreptul la informatii corecte si exacte. Una dintre valorile noastre cele mai importante este “Utilizator, Companie, Echipa, Eu” – cu alte cuvinte, pe primul loc este intotdeuna consumatorul. 

In timp ce noi incercam sa integram cat mai multe produse financiare pe site-ul nostru, recunoastem ca inca nu dispunem de toate produsele disponibile pe piata.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-ai acordat-o, prin utilizarea site-ului nostru pentru informatii si folosind link-urile noastre pentru a aplica pentru produsele si serviciile financiare. 

Ne dorim sa fim transparenti cu privire la produsele pentru care primim compensatii.

Te invitam sa vezi lista de mai jos cu institutiile financiare partenere:

  • Banca Transilvania
  • Viva Credit
  • Provident
  • Telecredit
  • Creditfix
  • Extrasimplu
  • Zaplo
  • Ferratum
  • Onnen
modul prin care facem afaceri

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.