Provident Pareri

 • Nu exista limita pentru primul credit, astfel incat poti imprumuta intre 200 si 3.000 lei
 • Dobanda de doar 1.2%
 • Poti accesa suma imprumutata chiar si in 48 de ore, la tine acasa

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Cerinte

 • Varsta minima de 18 ani
 • Cetatenie romana
 • Buletin
 • Venit net de minimum 300 lei

Acte

 • Buletin
 • Adeverinta de venit
 • Cererea completata pentru imprumutul rapid

Avantaje

 • Gama diversificata de credite
 • Numarul redus de acte necesare
 • Ai acces facil la finantare
 • Provident nu percepe penalitati pentru inatarzierea platii
 • Dupa completarea formularului, vei fi contactat de un reprezentant

Dezavantaje

 • Dobanzile practicate sunt mai mari fata de banci, prin prisma accesului facil si a numarului de acte redus
 • Sumele accesate sunt mai mici decat in institutiile bancare si, implicit, trebuie restituite in perioade mai scurte de timp

Oferte Speciale Provident

Inceput de an, inceput de planuri si dorinte noi, inceput cu mai mult curaj.

In perioada 15 ianuarie – 11 februarie Provident pune la dispozitia clientilor Imprumutul Promotional cu rata de 19 lei/saptamana, pentru sume intre 1.000 si 3.000 lei cu rate fixe, pe o perioada de 62 de saptamani

 •  Sume intre 1.000 si 3.000 lei
 •  Rate fixe de 19 lei pe saptamana
 •  Termenul este de 62 de saptamani
 •  Comisionul de analiza dosar: 60 de lei
 •  Serviciul de gestionare la domiciliu: 10 lei/saptamana
 • Gasesti toate detaliile promotiei pe site-ul Provident

  Cine este Provident?

  Provident Financial Romania este o Institutie Financiara Nebancara (IFN), specializata in acordarea de credite de consum de mica valoare, pe termen scurt. Este prima firma de profil care ofera clientilor optiunea de a achita ratele aferente imprumutului  prin transfer bancar sau direct de la domiciliu, contra cost.

  Compania face parte din grupul britanic International Personal Finance, ce opereaza sub compania Provident in 8 tari din continentul European si Mexic. Pe piata din Romania a patruns in anul 2006, urmarind o ascensiune continua pana in zilele noastre.

  Cu investitii ce depasesc suma de 200 de milioane de euro, Provident si-a extins operatiunea si a ajuns sa acopere aria urbana nationala, dispunand de puncte de lucru in 72 de orase in anul 2013. Compania din Romania dispune de mai mult de 850 de angajati si colaboreaza cu peste 4.200 de agenti independenti. Precum orice IFN, Provident isi desfasoara activitatea in conditiile prevazute de lege, dispunand de autorizatie din partea Bancii Nationale a Romaniei.

  Despre imprumuturi rapide cu Provident

  Tipurile de imprumuturi

  Nu exista o limita pentru primul credit, astfel incat se pot imprumuta intre 200 și 3.000 lei cu o dobanda de 1,2% pe zi, pe o durata cuprinsa intre 5 si 30 de zile.

  Imprumutul Standard

  • Pentru un imprumut de 2.000 lei, pe o durata de 58 saptamani, cu o rata a dobanzii fixa de  64,20% pe an, DAE de 172,53%, valoarea totală platibilia este de 3.350.18 lei, iar rata saptamanala 57.77 lei.
  • Pentru un imprumut de 5.000 lei, pe o durata de 20 de luni, cu o rata a dobanzii fixa de 93.00% pe an, DAE 157.82%, totalul de rambursat este de 10.346.47 lei, cu o rata lunara de 517.33 lei.
  • Pentru un imprumut de 10.000 lei, pe o durata de 24 de luni, cu o durata a dobanzii fixa de 83.00% pe an, DAE 128.22%, totalul de rambursat va fi 21.142.53 lei, iar rata lunara 94 lei.

  Imprumutul Star

  • Pentru un imprumut de 6.000 lei, pe o durata de 12 luni, cu o rata a dobanzii fixa de  54.00 % pe an, DAE de 83.31%, valoarea totala platibila este de 8.205.97 lei, iar rata lunara 683.84 lei.
  • Pentru un imprumut de 10.000 lei, pe o durata de 18 luni, cu o rata a dobanzii fixa de  47.00% pe an, DAE de 64.03%, valoarea totala platibila este de 14.462.66 lei, iar rata lunara 803.49 lei.

  Un element de diferentiere fata de pachetele altor IFN-uri este serviciul de gestionare la domiciliu. Un serviciu auxiliar oferit contra cost, prin care firma trimite un reprezentant la domiciliul clientului, care il ajuta sa completeze documentele, ii aduce banii in 48 de ore si il viziteaza, saptamanal sau lunar, pentru plata la timp a ratelor.

  Site-ul Provident nu contine informatii complete privind termenii si condițiile. Clientul poate gasi mai multe detalii privind procedurile si conditiile in contractul de credit.

  Cum pot accesa un imprumut rapid?

  Precum am mentionat si anterior, criteriile de eligibilitate pentru un astfel de imprumut nu sunt foarte greu de indeplinit.

  Este necesar un act de identitate la fel ca si la credit cu buletinul, care sa dovedeasca cetatenia romana si domiciliul stabil al solicitantului in unul din orasele unde se ofera imprumuturi.

  De asemenea, acesta va mai avea nevoie de dovada unui venit, care se poate concretiza intr-un cupon de pensie sau un fluturas de salariu.

  Compania ia in considerare toate cererile de credit rapid, indiferent daca persoana in cauza a fost ulterior refuzata de diverse alte institutii financiare.

  Desigur, scopul companiei este acela de a acorda imprumuturi ce se restituie, motiv pentru care posibilitatea solicitantului de a plati ratele este atent evaluata.

  Prin simpla contactare a unui operator Provident se poate afla exact care este suma de bani ce se poate imprumuta cu venitul minim al aplicantului.

  Cum se calculeaza dobanda?

  Dobanda fixa Provident anuala totala se situeaza in intervalul 17% – 45%, in functie de parametri, precum suma imprumutata si perioada contractului.

  De asemenea, costul total fix raportat procentual la suma imprumutata pentru varianta de imprumut prin trasfer bancar este de 30% – 48%.

  Un cost extra este generat de serviciul de acordare si gestionare al imprumutului direct de la domiciliu.

  Acesta este optional, iar costul procentual raportat la suma imprumutata este de 37%- 63%, in functie de aceiasi parametri de mai sus.

  Suma datorata de institutia financiara nebancara nu poate sa creasca pe perioada imprumutului, cum se intampla de regula la companiile de profil din Romania.

  Penalizari Provident

  Provident nu percepe penalitati pentru intarzierea platii.

  Intrucat imprumuturile oferite sunt de valoare mica, se incearca gasirea unor solutii flexibile pentru achitarea creditelor. Astfel, se permite reesalonarea imprumutului pe o perioda mai lunga de timp.

  Desigur, in situatia in care imprumutatul refuza colaborarea cu compania pentru plata ratelor, acestia sunt transferati in grija recuperatorilor de datorii. Ca orice institutie financiara, Provident nu exclude posibilitatea aplicarii legislatiei pentru recuperarea datoriilor.

  Date de contact

  Pentru informatii despre serviciile si tipurile de imprumut oferite de Provident, nu ezita sa contactezi unul dintre operatori.

  Acestia pot fi contactati telefonic: 021 9877 (apel cu tarif normal)/ 021 275 75 75 (apel cu tarif normal), sau pe adresa de mail: [email protected]

  Programul este de luni pana vineri, orele 08.00- 20.00 si sambata, 09.00- 17.00

   

  Comparatie Provident

  Pentru a va putea oferi o comparatie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

  • Suma: 2000 de lei
  • Perioada de creditare: 30 de zile
  • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
  • Costul Total al Creditului
  • Costul Total al Dobanzii 
  • Gradul de Indatorare
   Gradul de indatorare

  Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare” Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 lei.

  Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 lei cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2720 lei, din care 720 lei Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 136% 

   Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%.

  Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

  Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

  • Putem concluziona ca imprumuturile Provident prezinta avantajele si limitele sale. Totusi, ele sunt alegerea excelenta in anumite situatii de criza. Pentru a ne asigura ca vei avea parte de experiente placute pe durata imprumutului, iti oferim o serie de recomandari.
  • Pentru inceput, este foarte important ca inainte de semnarea contractului sa citesti cu atentie contractul pe care urmeaza sa il semnezi. Analizeaza cu atentie care este suma imprumutata si care este suma totala pe care o vei rambursa. Astfel, vei avea o imagine de ansamblu si vei sti exact care sunt cheltuielile la care te supui.
  • De asemenea, nu iti recomandam sa te grabesti in alegerea companiei potrivite. Analizeaza companiile de profil, dobanzile percepute de acestia, valoarea imprumuturilor si modalitatile de rambursare. Abia dupa ce realizezi aceasta cercetare premergatoare imprumutului este recomandat sa alegi compania cu care umreaza sa colaborezi.
  • Trebuie sa eviti supra-indatorarea, motiv pentru care te sfatuim sa alegi valoarea ratelor in asa fel incat sa nu depaseasca 25-30% din veniturile tale lunare.
  • Planul de achitare al imprumutului trebuie realizat cat mai realist, fara a iti seta asteptari greu de atins.
  • O ultima recomandare este sa pasteezi un fond de rezerva pe care sa nu il cheltuiesti, pentru a-l putea folosi in situatia in care nu iti permiti intr-o anumita luna plata ratei.
  • Opteaza pentru credite Provident la nevoie, insa asigura-te ca imprumutul este gestionat cat mai responsabil.

  Nu esti sigur ca Provident este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

  Oferte Speciale: January 26, 2020
  Selectia editoriala Mrfinance.ro - January 26, 2020

  Suma Max

  4.000 lei

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  10.000 lei

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  24 de luni

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  15 min

  Dobanda

  1,4% pe zi

  Perioada

  45 de zile

  Suma Max

  3.000 lei

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  24 de ore

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Suma Max

  3.000 lei

  Aprobare:

  15 min

  Dobanda

  2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  30 de min

  Dobanda

  1,15% pe zi

  Perioada

  31 de zile

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  55 de zile

  Suma Max

  10.000 lei

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1,29% pe zi

  Perioada

  45 de zile

  Suma Max

  3.000 lei

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  11 luni

  În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

  Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

  Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

   Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  20 de min

  Dobanda

  1,2% pe zi

  Perioada

  30 de zile

  Suma Max

  17.000 lei

  Aprobare:

  5 min

  Dobanda

   71.28% pe an

  Perioada:

   60 luni

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  2 ore3

  Dobanda

  1,1% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Suma Max

  3.500 lei

  Aprobare:

  30 de min

  Dobanda

  5,97% pe luna

  Perioada

  90 de zile

  Suma Max

  10.000 lei

  Aprobare:

  24 de ore

  Dobanda

  Variabila

  Perioada

  24 de luni

  Suma Max

  2.000 lei

  Aprobare:

  15 min

  Dobanda

  1,1% pe zi

  Perioada

  35 de zile

  Suma Max

  2.900 lei

  Aprobare:

  10 min

  Dobanda

  1,15% pe zi

  Perioada

  31 de zile

  Suma Max

  900.000 lei

  Aprobare:

  2 ore

  Dobanda

  3% pe luna

  Perioada

  120 de luni

  Metodologia de recenzie

  Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5.

  Acestea includ: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

  Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%. Acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

  In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%. Din acest motiv, ca experti financiari, nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare.

  Recenziile mrfinance.ro sunt independete si obiective. Mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare.

  Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

  - Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
  - Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
  - Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
  - Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
  - Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
  - Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

  Despre Autor

   

  Cristian este editorul si expertul nostru in credite rapide. A studiat in Danemarca, urmand atat cursurile universitare, cat si postuniversitare, in Business si Marketing.

  Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Provident

  Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

  Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

  Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

  Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

  În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

  Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.

  Secured By miniOrange