Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem afaceri.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro

Cuprins
Articol scris de:
Actualizat 14/05/2023
Disclaimer publicitate

Site-ul Mr. Finance are ca scop primordial informarea și educarea financiară a publicului din România. Legătura dintre Mr. Finance și cititori este bazată pe anumite principii care se reflectă în conținutul editorial pe care îl generează.

Audiența noastră are rolul cel mai important în modul în care oferim informațiile și setează contextul pentru valorile în care credem:

  • Adevăr
  • Transparență
  • Imparțialitate.

Acestea stau constant la baza activității noastre, pentru ca cititorii să parcurgă articolele cu încredere și interes.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro 1
Obiectivitate și acuratețe

Site-ul Mr. Finance are ca scop primordial informarea și educarea financiară a publicului din România. Legătura dintre Mr. Finance și cititori este bazată pe anumite principii care se reflectă în conținutul editorial pe care îl generează.

Audiența noastră are rolul cel mai important în modul în care oferim informațiile și setează contextul pentru valorile în care credem: adevăr, transparență, imparțialitate. Acestea stau constant la baza activității noastre, pentru ca cititorii să parcurgă articolele cu încredere și interes.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro 2

Imparțialitate

În recenziile noastre eliminăm preferințele subiective ori părtinitoare. Ne străduim să includem mai multe opinii și perspective asupra produselor și serviciilor financiare pe care le descriem.  Cititorul are, astfel, libertatea să analizeze și să tragă propriile concluzii.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro 3

Servirea interesului public

Întreaga noastră activitate este direcționată către servirea interesului cititorilor. Ținem cont în permanență de ceea ce audiența vrea sau are nevoie să cunoască. Suntem de părere că orice cititor are dreptul la informații obiective și clare.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro 4
Integritate și independență editorială

Munca noastră editorială este independentă de orice interes comercial, politic sau de altă natură. Editorii sunt responsabili de crearea conținutului și au libertatea să ia decizii fără să fie influențați de o entitate externă.

Valorile Editoriale Mrfinance.ro 5
Transparență

Diferența dintre conținutul editorial și orice posibil mesaj de marketing este clară și comunicată în mod transparent.

Responsabilitate

Mr. Finance își asumă responsabilitatea pentru informațiile prezentate și pentru orice eroare sau neconcordanță cu realitatea. Încurajăm o comunicare deschisă cu cititorii noștri, astfel că orice problemă semnalată va fi abordată în mod deschis.

Aceste valori sunt nucleul activității noastre editoriale și reprezintă un etalon de comportament etic pentru toți cei care au o contribuție la această publicație. Pentru informații referitoare la setul de bune practici sau conținutul site-ului Mr. Finance ne puteți contacta la adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram