Credit de nevoi personale Libra Internet Bank

4.8
Scorul nostru:
Bun
13/03/2024
Pe scurt

Cu creditul de nevoi personale ai pana la 70.000 RON, direct pe card, pe care ii folosesti asa cum vrei.

 • Creditul de nevoi personale De la Libra Bank este destinat acoperirii unor cheltuieli neplanificate fara justificarea utilizarii banilor.
 • Poate fi accesat foarte rapid, in maxim o zi.
 • Poti imprumuta intre 2000 si 70.000 lei
 • Dobanda este variabila pe toata perioada de creditare

Introducere

Creditul de nevoi personale este un produs bancar menit sa acopere niste cheltuieli neprevazute sau planificate, indiferent de natura lor: achizitie de bunuri, renovare, vacanta etc. Este un produs solicitat de catre consumatori pentru ca nu este solicitata justificarea utilizarii banilor imprumutati.

In continuare vom analiza oferta de credit de nevoi personale de la Libra Bank: care sunt conditiile de creditare, costurile unui asemnea imprumut si care sunt avantajele si dezavantajele acestuia


Detalii Credit

Suma
intre 2000 si 70.000 lei
Perioada creditare
intre 6 si 60 luni
Incasare salariu
Nu
Moneda
RON
Asigurare de viata

Nu


Refinantare

Nu


Dobanda

Variabila, incepand de la 8.72%/an


Comisioane
0
Taxe si comisioane percepute de terti
0
Conditii
 • Varsta minima 18 ani
 • Venit net lunar minim egal cu salariul minim pe economie
 • Minimum un an vechime in munca si 6 luni la actualul angajator
 • Banca isi rezerva dreptul de a respinge cererea de credit, fara a prezenta motivele respingerii.

Acte necesare
 • Carte de identitate
 • Documente suplimentare (in cazul in care veniturile nu sunt inscrise in baza de date ANAF)

Scorul Mr.Finance
4.8
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
5/5

MrFinance atribuie creditului de nevoi personale de la Libra Bank un scor de 4.8/5. Pentru dobanda scorul este de 4/5 din cauza faptului ca dobanda este mai mare decat la alte banci.. Timpul de aprobare este rapid, suma maxima care poate fi imprumutata fiind calculata automat in functie de venituri, perioada de creditare este buna, pana la 5 ani si conditiile de creditare nu sunt aspre. Banca nu percepe comisioane de analiza dosar, administrare cont, rambursare anticipata etc.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Este important sa retii ca dobanda pe care o afiseaza banca nu este singurul cost pe care il vei plati pentru credit, la aceasta se adauga si alte taxe si comisioane bancare. Din acest motiv trebuie sa vezi care este DAE (dobanda anuala efectiva) a creditului, acesta fiind un indicator care include toate costurile aferente unui imprumut. 

In cazul unui imprumut in valoare de 50000 lei pe o perioada de 5 ani, DAE ar fi 15.17%, rata lunara de 1168 lei iar valoarea totala de rambursat ar fi 70131 lei.


Avantaje

Avantajele creditului de nevoi personale de la Libra Bank sunt:

 • Banca, totusi, nu te obliga sa inchei o asigurare de viata si somaj
 • Aprobare rapida, in maxim 24 de ore.
 • Banca nu solicita multe documente
 • Conditii de acordare lejere
Dezavantaje
 • Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila.
 • Suma care poate fi accesata este relativ mica in comparatie cu alte banci.
 • Creditul poate fi accesat doar in RON
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de la Libra Bank

Creditul de nevoi personale de la Libra Bank poate fi accesat pentru diferite scopuri, fara a justifica utilizarea banilor. Dobanda este variabila pe toata perioada de creditare.

Poate fi accesat destul de rapid, in maxim 24 de ore cu un numar minim de documente. Conditiile de creditare sunt foarte lejere si ai nevoie de un pachet minim de documente.

Lucruri importante la care sa fii atent

 • Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila, calculata in functie de evolutia IRCC. Cu alte cuvinte, daca IRCC va creste, si rata lunara va creste.
 • Conditiile de eligibilitate sunt destul de lejere. Sa faci un calcul pentru tine, sa vezi daca poti sustine un asemenea imprumut chiar si in situatii financiare mai complicate.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram