Creditul de nevoi personale de la UniCredit Bank

5.0
Scorul nostru:
Foarte bun
13/03/2024
Pe scurt

Cu creditul de nevoi personale de la UniCredit Bank poti accesa o suma de pana la 150.000 RON pentru acoperirea unor nevoi fara a justifica utilizarea banilor.

 • Creditul de nevoi personale de la UniCredit este destinat finantarii unor cheltuieli fara a justifica utilizarea banilor.
 • Suma maxima care poate fi imprumutata este de 150.000 lei.
 • Poate fi acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii.
 • Cu cat suma accesata este mai mare, cu atat dobanda este mai mica.
 • Poate fi folosit si pentru refinantare.
 • Dobanda poate fi atat fixa, cat si variabila.

Introducere

Creditul de nevoi personale sau creditul de consum este un imprumut destinat finantarii unor cheltuieli neprevazute sau planificate.

Este cel mai solicitat credit de catre consumatori pentru ca se acorda foarte rapid, in cateva ore direct din aplicatie sau in cateva zile, in dependenta de banca si suma solicitata. De asemnea nu este necesara justificarea utilizarii banilor respectivi.

In continuare vom analiza oferta de credit de consum de la UniCredit Bank, un produs numit Creditul de realizari personale: care sunt conditiile de creditare si care sunt costurile unui asemnea imprumut.


Detalii Credit

Suma
200.000 RON
Perioada creditare
intre 6 si 60 luni
Incasare salariu
Reducere de cel putin 2% la dobanda
Moneda
RON
Asigurare de viata
 • Nu este obligatorie, dar ai reducere de 2% la dobanda daca o faci

Refinantare

Dobanda

Pentru refinantare

 • Fixa, incepand de la 6.99%
 • Variabila, incepand de la 9.96% 

Pentru nevoi personale

 • Fixa, incepand de la 6.99%
 • Variabila, incepand cu 9,96%

Comisioane
 • 10 RON comision lunar de administrare cont
 • 420 lei comision analiza dosar

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Fara taxe si comisioane catre terti

Conditii
 • cetatean roman, varsta minima de 22 ani si maxima de 70de ani la data ultimei scadente a creditului
 • minim un an vechime in munca si minim 3 luni la locul actual de munca
 • gama larga de venituri pentru care pot fi aduse documente justificative (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.)

Acte necesare
 • Act de identitate;
 • Documente justificative pentru venit (salariu, drepturi de autor, pensie, profesii liberale etc);
 • Cererea de credit

Scorul Mr.Finance
5.0
Suma Max.
5/5
Dobanda
5/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
5/5

MrFinance atribuie creditului de nevoi personale de la UniCredit un scor foarte bun de 5 din 5. Pentru dobanda scorul este de 5 din 5 pentru ca dobanda este mai mica, in comparatie cu alte banci, mai ales daca beneficiezi de reduceri pentru incasarea veniturilor sau incheierea uneri asigurari de viata.

De asemenea la conditiile de creditare scorul este de 5 din 5 datorita numarului redus de documente solicitate de catre banca.

In schimb suma maxima care poate fi solicitata este mare, aici are un scor de 5 din 5, perioada de aprobare este rapida si perioada de creditare poate fi de maxim 5 ani. De asemenea, creditul poate fi folosit si pentru refinantare.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Dobanda pe care urmeaza sa o platesti pentru un credit nu este singurul cost. La aceasta dobanda se pot adauga si comisioane de administrare, taxa de acordare credit, taxa de analizare dosar etc. Din acest motiv este important sa vedem care este DAE a creditului. DAE este o prescurtare de la Dobanda Anuala Efectiva si este un indice prin intermediul caruia toate costurile aferente imprumutului sunt transformate in procente si anualizate. Scopul pentru care a fost creat DAE este pentru a facilita compararea ofertelor de credit intr-un mod mai simplu si la indemana oricui.

In cazul unui credit in valoare de 120.000 RON, cu dobanda fixa, pe o perioada de 5 ani, cu incasarea veniturilor intr-un cont UniCredit si incheierea unei asigurari de viata, DAE ar fi 13.39, rata lunara 2696 iar valoarea totala de rambursat ar fi 161.784 RON.


Avantaje
 • Ai posibilitatea de a obtine o dobanda mai mica daca incasezi salariul la UniCredit Bank.
 • Reducere considerabila daca inchei o asigurare de viata.
 • Poti accesa o suma de pana la 150.000 lei.
 • Poti accesa si sume mici, incepand de la 1500 RON.
 • Poate fi folosit si pentru refinantarea altor credite.
 • Poti opta atat pentru dobanda fixa, cat si variabila.
Dezavantaje
 • Diferenta mare a dobanzii pentru persoanele care incaseaza salariul la UniCredit Bank si cei care aleg sa nu faca asta.
 • Nu poate fi accesat online.
 • Creditul poate fi accesat doar in RON.
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale de la UniCredit

Creditul de nevoi personale de la UniCredit poate fi accesat pentru diferite scopuri fara a justifica utilizarea banilor. Acest imprumut poate fi accesat destul de rapid, la o dobanda avantajoasa, mai ales daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont UniCredit.

Banca nu solicita incheierea unei asigurari de viata, lucru care te poate scuti de cheltuieli suplimentare, dar ai reducere la dobanda daca alegi sa o faci. Perioada de creditare este un favorabila, intre 6 si 60 de luni si pot fi accesate sume mici de minim 1500 si maxim 200000 RON, in functie de nevoile solicitantului. Creditul de nevoi personale de la UniCredit poate fi accesat la sucursalele bancii sau completand un formular pe site-ul bancii. Astfel, in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al bancii care iti va cere mai multe informatii. 

Cele mai importante detalii de luat in vedere

 1. Sa fii atent la ce nivel se afla indicele IRCC si in functie de asta sa alegi pentru ce dobanda sa optezi: fixa sau variabila
 2. Cu cat suma accesata este mai mare, cu atat mai redusa va fi dobanda.
 3. Daca alegi sa incasezi salariul la UniCredit Bank. ai reducere considerabila la dobanda
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram