Creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara de la Vista Bank

4.6
Scorul nostru:
Bun
13/03/2024
Pe scurt

Creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara de la Vista Bank iti ofera posibilitatea sa accesezi pana la 160.000 euro sau echivalent in lei pentru acoperirea unor cheltuieli sau pentru refinantarea altor credite.

 • Creditul de nevoi personale de la Vista Bank cu garantie imobiliara este destinat finantarii unor cheltuieli fara a justifica utilizarea banilor
 • Dobanda este variabila pe toata perioada de creditare
 • Suma maxima care poate fi imprumutata este de 160.000 euro sau 800.000 lei.
 • Poate fi acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii.
 • Solicitantul poate aduce un imobil drept garantie pentru credit.
 • Poate fi folosit pentru refinantare

Introducere

Creditul de nevoi personale sau creditul de consum este un imprumut destinat finantarii unor cheltuieli neprevazute sau planificate. Este cel mai solicitat credit de catre consumatori pentru ca se acorda foarte rapid, in cateva ore direct din aplicatie sau in cateva zile, in dependenta de banca si suma solicitata. De asemnea nu este necesara justificarea utilizarii banilor respectivi.

In continuare vom analiza oferta de credit de consum cu garantie imobiliara de la Vista Bank, care sunt conditiile de creditare si care sunt costurile unui asemnea imprumut.


Detalii Credit

Suma
160.000 euro sau 800.000 lei
Perioada creditare
Intre 6 si 60 luni
Incasare salariu
Reducere de cel putin 0.3% la dobanda
Moneda
EUR sau RON
Asigurare de viata

Nu


Refinantare

Poate fi folosit si pentru refinantare


Dobanda
 • Variabila, incepand de la 10.21% pentru credite in RON
 • si 8.93% pentru creditele in EUR

Comisioane
 • Comision de analiza dosar - 500 lei pentru credite in RON si 150 euro pentru credite in EUR
 • Comision anual de administrare credit - 0.1% aplicabil la soldul creditului

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Ipoteca imobiliara asupra unui imobil
 • Ipoteca mobiliara asupra politei de asigurare a imobilului
 • Ipoteca mobiliara asupra contului curent deschis la Vista Bank

Conditii
 • Persoane fizice rezidente si nerezidente
 • Minim 21 ani (la data depunerii cererii de credit);
 • Pentru venituri din salarii sau asimilate: maxim varsta de pensionare pentru femei/barbati, la sfarsitul perioadei de creditare;
 • Pentru alte venituri (inclusiv pensii): maxim 70 ani, la sfarsitul perioadei de creditare.

Acte necesare
 • Act de identitate
 • Adeverința de venit (de folosit daca veniturile nu pot fi verificate in baza ANAF)
 • Declaratie angajator privind veniturile realizate pe anul anterior 
 • Documente imobil ipotecat: titlul de proprietate al imobilului adus ca garantie, copie după actele de identitate ale proprietarului si alte documente ce vor fi solicitate de banca

Scorul Mr.Finance
4.6
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
4/5

MrFinance atribuie creditului de nevoi personale cu garantie imobiliara de la Vista Bank un scor bun de 4,6 din 5. Pentru dobanda scorul este de 4 din 5 pentru ca dobanda poate fi doar variabila pe toata perioada de creditare. De asemenea la conditiile de creditare scorul este de 4 din 5 din cauza garantiilor suplimentare solicitate de banca in comparatie cu alte banci. In schimb suma maxima care poate fi solicitata este mare, aici are un scor de 5 din 5, aprobarea este rapida, perioada de creditare poate fi de maxim 5 ani si poate fi folosit si pentru refinantare


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Dobanda pe care urmeaza sa o platesti pentru un credit nu este singurul cost. La aceasta dobanda se pot adauga si comisioane de administrare, taxa de acordare credit, taxa de analizare dosar etc. Din acest motiv este important sa vedem care este DAE a creditului. DAE este o prescurtare de la Dobanda Anuala Efectiva si este un indice prin intermediul caruia toate costurile aferente imprumutului sunt transformate in procente si anualizate. Scopul pentru care a fost creat DAE este pentru a facilita compararea ofertelor de credit intr-un mod mai simplu si la indemana oricui.

Pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca de la Vista Bank in valoare de 210.000 RON, pe o perioada de 5 ani, cu incasarea veniturilor la Vista Bank, DAE ar fi 11.24%, rata lunara 4.483 RON, iar valoarea totala de rambursat ar fi 271.710 RON.


Avantaje
 • Poti accesa o suma de pana la 160.000 EUR sau echivalent in RON.
 • Ai dobanda mai mica datorita garantiilor imobiliare aduse bancii.
 • Creditul poate fi folosit si pentru refinantarea altor imprumuturi.
 • Creditul poate fi accesat atat in RON cat si in EUR
Dezavantaje
 • Garantiile imobiliare pe care trebuie sa le aduci bancii.
 • Nu poti opta pentru dobanda fixa.
 • Creditul acordat poate fi in valoare de maxim 70% din pretul imobilului adus drept garantie.
 • Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila.
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale de la Vista Bank

Creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara Vista Bank poate fi accesat pentru diferite scopuri fara a justifica utilizarea banilor.

Acest imprumut poate fi accesat destul de rapid, cu o dobanda variabila pe toata perioada de creditare. Banca nu solicita incheierea unei asigurari de viata, lucru care te poate scuti de cheltuieli suplimentare.

Perioada de creditare este un favorabila, intre 6 si 60 de luni, iar creditul poate fi folosit si pentru refinantarea altor imprumuturi. Suma maxima care poate fi accesata este 160.000 euro sau echivalent in lei. Pentru a accesa creditul trebuie sa aduci drept garantie un imobil (apartament, casa).

Creditul de nevoi personale de la Vista Bank poate fi accesat la sucursalele bancii sau completand un formular pe site-ul bancii. Astfel, in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al banii care iti va cere mai multe informatii. 

Cele mai importante detalii de luat in vedere

 1. Sa fii atent la ce nivel se afla indicii EURIBOR si IRCC. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila, in felul acesta poti fi vulnerabil la schimbarile valorii indicilor.
 2. Ai reducere la dobanda daca virezi veniturile la Vista Bank.
 3. Sa iti faci un calcul pentru tine daca poti face unui astfel de imprumut, altfel te supui riscului de a pierde bunurile aduse drept garantie.
 4. Valoarea creditului poate fi de maxim 70% din valoarea imobilului adus drept garantie.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram