Creditul de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank

4.6
Scorul nostru:
Bun
13/03/2024
Pe scurt

Cu creditul de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank poti optine pana la 120.000 RON pentru acoperirea unor cheltuieli sau refinantarea altor credite.

 • Creditul de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank este destinat finantarii unor cheltuieli fara a justifica utilizarea banilor
 • Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare.
 • Suma maxima care poate fi imprumutata este de 100.000 lei pentru nevoi personale sau 120.000 lei pentru refinantarea altor credite
 • Poate fi acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii.

Introducere

Creditul de nevoi personale sau creditul de consum este un imprumut destinat finantarii unor cheltuieli neprevazute sau planificate. Este cel mai solicitat credit de catre consumatori pentru ca se acorda foarte rapid, in cateva ore direct din aplicatie sau in cateva zile, in dependenta de banca si suma solicitata. De asemnea nu este necesara justificarea utilizarii banilor respectivi.

In continuare vom analiza oferta de credit de consum de la Intesa Sanpaolo Bank, care sunt conditiile de creditare si care sunt costurile unui asemnea imprumut.


Detalii Credit

Suma
100.000 lei si 120.000 pentru refinantare
Perioada creditare
intre 6 si 60 luni
Incasare salariu
Reducere de cel putin 0.5% la dobanda
Moneda
RON
Asigurare de viata
 • inclusa

Refinantare

Dobanda
 • Fixa, incepand de la 7.77%

 


Comisioane
 • 200 lei comision analiza dosar daca nu refinantezi alt credit
 • Rambursare anticipata: 0.5% daca scadenta creditului <1 an. 1% daca este >1 an

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Fara taxe si comisioane

Conditii
 • varsta minima de 18 ani si maxima de 70 de ani la data ultimei scadente a creditului
 • minim 3 luni la locul actual de munca
 • gama larga de venituri pentru care pot fi aduse documente justificative (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.)

Acte necesare
 • Document de identitate – carte de identitate sau buletin, în cazul rezidentilor;
 • Cerere de credit;
 • Informare prelucrare date cu caracter personal în procesul de creditare;
 • Acord de interogare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale ANAF;
 • Informare referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit.

Scorul Mr.Finance
4.6
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
4/5

MrFinance atribuie creditului de nevoi personale un scor bun de 4,6 din 5. Pentru dobanda scorul este de 4 din 5 pentru ca dobanda este un pic mai mare decat la alte banci, de asemenea la conditiile de creditare scorul este de 4 din 5 din cauza documentelor suplimentare solicitate de banca in comparatie cu alte banci. In schimb, creditul poate fi folosit si cu scopul de a refinanta alte credite, beneficiind astfel de o suma de pana la 120.000 RON.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Dobanda pe care urmeaza sa o platesti pentru un credit nu este singurul cost. La aceasta dobanda se pot adauga si comisioane de administrare, taxa de acordare credit, taxa de analizare dosar etc. Din acest motiv este important sa vedem care este DAE a creditului. DAE este o prescurtare de la Dobanda Anuala Efectiva si este un indice prin intermediul caruia toate costurile aferente imprumutului sunt transformate in procente si anualizate. Scopul pentru care a fost creat DAE este pentru a facilita compararea ofertelor de credit intr-un mod mai simplu si la indemana oricui.

In cazul unui credit in valoare de 50.000 RON, accesat cu dobanda fixa si cu incasarea veniturilor la Intesa Sanpaolo Bank, DAE ar fi 12.27%, rata lunara ar fi 1098 RON, iar suma totala de rambursat ar fi 66.102 RON.


Avantaje

Avantajele creditului de nevoi personale de la Garanti Bank sunt:

 • Ai posibilitatea de a obtine o dobanda mai mica daca incasezi salariul la Intesa Sanpaolo Bank
 • Poti accesa o suma de pana la 100.000 lei
 • Poate fi folosit si pentru refinantare si sa optezi pentru o suma de pana la 120.000 RON.
 • Ai asigurare gratuita inclusa la credit.
Dezavantaje
 • Dobanda mai mare decat la alte banci
 • Un numar mai mare de documente solicitate, in comparatie cu alte banci
 • Diferenta mare a dobanzii pentru persoanele care incaseaza salariul la Intesa Sanpaolo Bank.
 • Creditul poate fi accesat doar in RON. 
 • Creditul poate fi accesat doar cu dobanda fixa.
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank

Creditul de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank poate fi accesat pentru diferite scopuri fara a justifica utilizarea banilor. Acest imprumut poate fi accesat destul de rapid, la o dobanda avantajoasa, mai ales daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont Intesa Sanpaolo Bank.

Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare si poate fi obtinuta o suma mai mare daca creditul este accesat cu scopul de refinantare.

Creditul de nevoi personale de la Intesa Sanpaolo Bank poate fi accesat la sucursalele bancii sau completand un formular pe site-ul bancii. Astfel, in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al bancii care iti va cere mai multe informatii. 

Cele mai importante detalii de luat in vedere

 1. Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare, astfel, chiar daca dobanzile de pe piata scad, rata va ramane neschimbata.
 2. Daca alegi sa incasezi salariul la Intesa Sanpaolo Bank ai reducere considerabila la dobanda
 3. Daca refinantezi un alt credit, poti opta pentru suma mai mare, de pana la 120.000 RON.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram