Despre
Credite
Carduri
Servicii
ATM

Despre Intesa Sanpaolo Bank

Istoria Intesa Sanpaolo Bank Romania incepe in anul 2008, reprezentand insa un mare grup financiar din Italia, pozitionat intre primele 10 in lume. Inca din 1996 la Arad, aceasta banca functiona ca si o institutie financiara dedicata IMM-urilor, cu produse si servicii specifice, insa fuziunea cu grupurile Intesa si Sanpaolo IMI a determinat dezvoltarea deplina a institutiei.

In anul 2012, Intesa Sanpaolo Romania si Banca Firenze Romania au fuzionat devenind Intesa Sanpaolo Bank, institutie bancara ce ofera clientilor interesati servicii si produse inovatoare care raspund tuturor cerintelor. Actionariatul Intesa Sanpaolo Bank apartine in proportie de 91% grupului Intesa Sanpaolo, 8% Cassa di Risparmio di Firenze si 0.35% Intensa Sanpaolo Holding International.

Informatii de contact Intesa Sanpaolo Bank

Persoanele interesate de produsele si serviciile acestei banci au la dispozitie urmatoarele date Intesa Sanpaolo Bank contact:

 • Numarul Telverde: 0800 800 888;
 • Numarul info card: 0372 712 194.

Intesa Sanpaolo Bank opinii/ pareri

Intesa Sanpaolo Bank este una dintre bancile cu potential de dezvoltare pe teritoriul Romaniei, cu oferte avantajoase atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companiile mici, mijlocii si mari. Atat actualii cat si fostii utilizatori ai produselor si serviciilor Intesa Sanpaolo Bank isi pot exprima opiniile si experienta aici pentru a veni in sprijinul altor persoane interesate.

Credite destinate agriculturii

Intesa Sanpaolo Bank se va dovedi un partener ideal pentru solutii de finantare destinat exclusiv agricultorilor:

 • Linia Intesa Sanpaolo Bank credit Recolta – un credit destinat activitatilor curente (spre exemplu insamantare, ingrasaminte, erbicidare, lucrari agricole, irigatii, plati salarii, intretinere utilaje, etc), in RON, cu o perioada maxima de 12 luni de creditare, cu posibilitate de prelungire;
 • Creditul agricol – un credit in RON pe termen scurt, ideal pentru finantarea activitatilor legate de activitatea curenta cu o perioada de creditare de maxim 12 luni;
 • Credit APIA – un credit in RON pe termen scurt, cu o valoare de 80 pana la 90% din suma calculata conform adeverintei, cu o perioada de creditare pana la incasarea subventiilor APIA;
 • Credit Bunul Fermier – un credit pe termen scurt in RON cu o suma minima de 15 000 de lei, pentru finantarea cheltuielilor legate de activitatea curenta, cu o perioada de gratie pana la momentul incasarii sumelor din SAPS;
 • Credit de investitii in echipamente agricole – pentru ca orice fermier trebuie sa fie in pas cu tehnologia si sa munceasca pamantul are nevoie de echipamente moderne, masini si utilaje noi, precum combine, tractoare si accesorii. Creditul de investitii in echipamente agricole are o perioada maxima de creditare de 5 ani, o perioada de gratie de 12 luni iar banca ofera maxim 80% din valoarea fara TVA a echipamentelor achizitionate;
 • Credit pentru achizitia de teren agricol – un credit in RON, pe termen lung, cu o perioada de pana la 15 ani, Intesa Sanpaolo Bank ofera maxim 90% din valoarea terenului agricol;
 • Credit de investitii co-finantare PNDR – un credit pe o perioada maxima de 5/ 7 ani, cu o perioada de gratie de 16 luni, in RON, pentru finantarea proiectelor eligibile pe PNDR.

Intesa Sanpaolo Bank carduri Persoane fizice

 • Visa Inspire Debit Card – o solutie de plata ideala la nivel international care ofera posibilitatea de a face plati sau de a retrage numerar, fara comisioane de administrare. Cardul de debit beneficiaza de tehnologia contactless si ofera multiple avantaje inclusiv retrageri de numerar gratuite de la peste 10000 de ATM-uri din 12 tari.
 • Incasarea pensiei. Intesa Sanpaolo Bank ofera posibilitatea de a incasa pensia cu 0 comision, inca din data de 14 a fiecarei luni, fata de data de 24 prin mandat postal, cu acces permanent la fondurile disponibile prin card sau la ghiseu.

Intesa Sanpaolo Bank carduri Business

 • Cardul Visa Business Intesa Sanpaolo Bank este destinat persoanelor juridice, poate fi folosit oriunde este afisata sigla VISA pentru retrageri de numerar si cumparaturi de la comercianti. Este un card emis in RON cu o perioada de 4 ani de valabilitate, ideal pentru companii si PFA, cu utilizare internationala si securitate sporita.

Intesa Sanpaolo Bank produse adresate persoanelor fizice

Printre produsele cu care Intesa Sanpaolo Bank se adreseaza persoanelor fizice, se numara:

Intesa Sanpaolo Bank conturi

 • Pachetul de baza – un cont disponibil in LEI, EUR, USD, CHD, HUF si CAD, potrivit pentru persoanele care folosesc servicii de baza ce implica un cont curent, un card de debit si Internet Banking. Acest pachet implica un cost foarte mic de administrare, de pana in 2 RON;
 • Pachetul Econom – un cont disponibil, de asemenea, in LEI, USDM EUR, CAD, HUF si CHF, ideal pentru persoanele putin vulnerabile din punct de vedere financiar si care urmaresc utilizarea unui cont cu servicii de plati si o serie intreaga de gratuitati;
 • Pachetul Lider – un cont disponibil in LEI si EUR, perfect pentru persoanele care folosesc servicii bancare, un cont ce nu implica niciun fel de comision pentru incasari in lei si valuta dar nici pentru depuneri de numerar. Acest pachet include un cont curent si un card de debit, ce necesita un cost de administrare de 6 lei pe luna.
 • Pachet Salariul Meu – un cont disponibil in LEI si valuta, fara comision de deschidere si de administrare, cu acces permanent la sumele existente, un cont curent si un card de debit, perfecte pentru tranzactii si plati pe internet.
 • Incasarea alocatiei. Intesa Sanpaolo Bank ofera posibilitatea incasarii alocatiei pentru cresterea copilului, pentru copiii prescolari, pentru copiii din plasament, alocatiile familiale complementare si de sustinere pentru familia monoparentala dar si alocatiile pentru copii scolari pana la implinirea varstei de 18 ani. Contul pentru incasarea alocatiei are comision zero si permite acces permanent la fonduri prin card bancar sau la ghiseu.

 Intesa Sanpaolo Bank carduri

 • Visa Inspire Debit Card – o solutie de plata ideala la nivel international care ofera posibilitatea de a face plati sau de a retrage numerar, fara comisioane de administrare. Cardul de debit beneficiaza de tehnologia contactless si ofera multiple avantaje inclusiv retrageri de numerar gratuite de la peste 10000 de ATM-uri din 12 tari.
 • Incasarea pensiei. Intesa Sanpaolo Bank ofera posibilitatea de a incasa pensia cu 0 comision, inca din data de 14 a fiecarei luni, fata de data de 24 prin mandat postal, cu acces permanent la fondurile disponibile prin card sau la ghiseu.

 Intesa Sanpaolo Bank economisire

 • Plan de acumulare – un produs perfect pentru acumularea de capital si economisirea unei sume de bani perfecta pentru necesitatile si puterea financiara a fiecarui utilizator. Acesta poate fi deschis de persoanele fizice, este disponibil in LEI si EUR, nu costa nimic la deschidere, administrare si extrasul de cont lunar este gratuit, in plus aceasta este o optiune foarte sigura;
 • Intesa Sanpaolo Bank Depozite la termen – produsul de economisire ideal pentru situatiile neprevazute cu care oamenii se confrunta de multe ori si pentru care nu sunt pregatiti din punct de vedere financiar. Depozitul are o dobanda fixa avantajoasa, este disponibil in LEI, USD sau EUR, insa depozitele ulterioare nu sunt posibile.

Banca nu ofera clientilor persoane fizice posibilitatea de a lua un credit Intesa Sanpaolo Bank Prima Casa!

Servicii Intesa Sanpaolo Bank persoane fizice

 • Direct Debit intra si inter-bancar – un serviciu cu ajutorul caruia clientii vor face economie de timp si de bani, nu vor astepta la ghisee si nu vor plati taxe de administrare lunare, iar facturile vor fi platite la scadenta!
 • Calculator venituri dobanzi – un serviciu online, gratuit si rapid, prin completarea unor campuri precum tipul depozitului, valoarea acestuia la scadenta, moneda si rata anuala a dobanzii.
 • ATM Locator – un serviciu adresat persoanelor care au un cont sau un card Intesa Sanpaolo Bank si un telefon mobil performant si doresc sa caute cel mai apropiat ATM.
 • Internet banking Intesa Sanpaolo Bank – un serviciu oferit clientilor 24/ 24, 7 zile din 7, care implica verificarea soldului si tranzactiilor efectuate in timp real, plata utilitatilor, platile inter si intrabancare, plati intre conturile proprii, transfer de bani in strainatate sau din strainatate, deschidere depozite la termen sau desfiintarea acestora, etc.
 • Intesa Sanpaolo Bank curs valutar – cu cele mai avantajoase rate Intesa Sanpaolo Bank schimb valutar pe cont si Internet Banking.

Mai multe informatii cu privire la produse si servicii persoane fizice Intesa Sanpaolo Bank pot fi consultate aici https://www.intesasanpaolobank.ro/persoane-fizice

Produse destinate persoanelor juridice

Intesa Sanpaolo Bank considera intreprinderile mici si mijlocii a fi motivul principal al cresterii economice. Cu un rol important in economie, IMM-urile sunt foarte bine reprezentate si sustinute printr-o oferta generoasa de produse si servicii competitive.

Intesa Sanpaolo Bank carduri

 • Cardul Visa Business Intesa Sanpaolo Bank este destinat persoanelor juridice, poate fi folosit oriunde este afisata sigla VISA pentru retrageri de numerar si cumparaturi de la comercianti. Este un card emis in RON cu o perioada de 4 ani de valabilitate, ideal pentru companii si PFA, cu utilizare internationala si securitate sporita.

Intesa Sanpaolo Bank produse de comert international

 • Incasso Documentar – o modalitate de plata perfecta pentru companiile care au un istoric comercial cu partenerii;
 • Plati conditionate – acestea ofera siguranta ca plata se va efectua exclusiv dupa indeplinirea cerintelor sau conditiilor documentare stipulate;
 • Cecuri in valuta - Intesa Sanpaolo Bank ofera posibilitatea folosirii cecurilor in calitate de instrumente de plata negociabile;
 • Acreditive – un produs perfect in comertul international, care ofera siguranta platii.

Produse de creditare non-cash

 • Acreditive- instrumente ale comertului international ideale atat pentru exportatori cat si pentru importatori;
 • Scrisori de garantie – angajamentele de plata in forma scrisa, irevocbile, asumate de catre banca, pentru a plati o suma de bani in conformitate cu termenii si conditiile stabilite;

Produse de creditare cash

 • Credite pentru capital Circulant – un produs flexibil, un credit pe termen scurt pentru finantarea capitalului de lucru, ori pentru finantarea contractelor comerciale, avansuri pe termen scurt sau facilitati de descoperire de cont.
 • Credite pentru investitii – orice companie mica sau mijlocie trebuie sa faca in permanenta investitii pentru a avea profit, de aceea Intesa Sanpaolo Bank ajuta la finantarea proiectelor de investitii, finantarea entitatilor publice locale, finantarea achizitiei de companii sau fuziunea cu o alta firma, precum si refinantarea proiectelor de investitii.
 • Tranzactii imobiliare - Intesa Sanpaolo ofera companiilor aflate in plina dezvoltare imprumuturi initiale precum si imprumuturi de dezvoltare pe termen mediu si lung.
 • Credite din surse BEI – institutia bancara a incheiat un acord cu Banca Europeana de Investitii (BEI) si ofera clientilor solutii de finantare in conditii avantajoase pentru turism, agricultura si servicii;
 • Leasing financiar – banca pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii un instrument financiar pe o perioada determinata cu pachet de servicii integrate asigurat.

Credite destinate agriculturii  - Intesa Sanpaolo Bank se va dovedi un partener ideal pentru solutii de finantare destinat exclusiv agricultorilor:

  • Linia Intesa Sanpaolo Bank credit Recolta – un credit destinat activitatilor curente (spre exemplu insamantare, ingrasaminte, erbicidare, lucrari agricole, irigatii, plati salarii, intretinere utilaje, etc), in RON, cu o perioada maxima de 12 luni de creditare, cu posibilitate de prelungire;
  • Creditul agricol – un credit in RON pe termen scurt, ideal pentru finantarea activitatilor legate de activitatea curenta cu o perioada de creditare de maxim 12 luni;
  • Credit APIA – un credit in RON pe termen scurt, cu o valoare de 80 pana la 90% din suma calculata conform adeverintei, cu o perioada de creditare pana la incasarea subventiilor APIA;
  • Credit Bunul Fermier – un credit pe termen scurt in RON cu o suma minima de 15 000 de lei, pentru finantarea cheltuielilor legate de activitatea curenta, cu o perioada de gratie pana la momentul incasarii sumelor din SAPS;
  • Credit de investitii in echipamente agricole – pentru ca orice fermier trebuie sa fie in pas cu tehnologia si sa munceasca pamantul are nevoie de echipamente moderne, masini si utilaje noi, precum combine, tractoare si accesorii. Creditul de investitii in echipamente agricole are o perioada maxima de creditare de 5 ani, o perioada de gratie de 12 luni iar banca ofera maxim 80% din valoarea fara TVA a echipamentelor achizitionate;
  • Credit pentru achizitia de teren agricol – un credit in RON, pe termen lung, cu o perioada de pana la 15 ani, Intesa Sanpaolo Bank ofera maxim 90% din valoarea terenului agricol;
  • Credit de investitii co-finantare PNDR – un credit pe o perioada maxima de 5/ 7 ani, cu o perioada de gratie de 16 luni, in RON, pentru finantarea proiectelor eligibile pe PNDR.

Servicii destinate persoanelor juridice

Cash Management:

 • Servicii de cont curent – pentru afacerile la inceput de drum, dar si pentru afacerile deja de succes, deschiderea unui cont curent ofera numeroase avantaje si beneficii, precum efectuarea unei game largi de operatiuni bancare curente si beneficierea de o gama variata de depozite la termen si la vedere cu dobanzi foarte atractive;
 • Servicii de incasari si plati - Intesa Sanpaolo Bank ofera servicii eficiente de incasari si plati si servicii de colectare in lei si in valuta;
 • Internet Banking – unul din cele mai populare servicii ale bancii este cel de care permite clientilor stabilirea unui canal de comunicare online pentru a vedea exact informatiile financiare in conditii de inalta securitate. Acest serviciu asigura clientilor flexibilitate prin accesarea 24/24, 7 zile din 7 a serviciilor si produselor bancii;
 • Serviciul U Turn Tax Refund- clientul are posibilitatea de a economisi din cheltuielile facute in calatoriile de afaceri gratie acestui serviciu ce include Account Manager, servicii de consiliere si consultanta gratuite, iar rambursarea Taxei pe Valoare Adaugata se va face imediat dupa intoarcerea din calatoriile de afaceri.

Mai multe informatii cu privire la produse si servicii persoane juridice Intesa Sanpaolo Bank pot fi consultate aici. https://www.intesasanpaolobank.ro/imm

Intesa Sanpaolo Bank Sucursale si ATM-uri

La momentul actual, exista Intesa Sanpaolo Bank sucursale si ATM-uri in judetele: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timis.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabaseenvelopegraduation-hatstorephone-handsetpie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram