NASDAQ

NASDAQ este una dintre cele mai mari si mai vechi burse de valori din lume, cu sediul in Statele Unite. NASDAQ nu are un spatiu fizic pentru trazactii; toate tranzactiile se desfasoara electronic.  NASDAQ listeaza peste 3.000 de companii din intreaga lume, majoritatea din domeniul tehnologiei informatiei. Actiunile tranzactionate pe NASDAQ includ Apple, Microsoft, Facebook, […]

NASDAQ este una dintre cele mai mari si mai vechi burse de valori din lume, cu sediul in Statele Unite.

NASDAQ nu are un spatiu fizic pentru trazactii; toate tranzactiile se desfasoara electronic. 

NASDAQ listeaza peste 3.000 de companii din intreaga lume, majoritatea din domeniul tehnologiei informatiei. Actiunile tranzactionate pe NASDAQ includ Apple, Microsoft, Facebook, Tesla, Intel, Amazon si multe alte companii influente la nivel global. 

In zilele noastre, NASDAQ joaca in rol important in economia Statelor Unite si in economia globala, cu cei doi indici folositi foarte mult in investitii: NASDAQ Composite si NASDAQ 100. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram