Private Equity 

Private equity sau capital privat este o forma de finantare in care banii sunt investiti intr-o companie privata, care nu este listata la bursa. Cea mai mare parte a fondurilor de private equity provin din parteneriate cu investitori institutionali precum corporatii, companii de asigurari, banci. Acestea pot oferi sume lichiditati pe o perioada indelungata, ajutand […]

Private equity sau capital privat este o forma de finantare in care banii sunt investiti intr-o companie privata, care nu este listata la bursa. Cea mai mare parte a fondurilor de private equity provin din parteneriate cu investitori institutionali precum corporatii, companii de asigurari, banci.

Acestea pot oferi sume lichiditati pe o perioada indelungata, ajutand companiile sa isi accelereze cresterea si, in general, sa aiba performante mai bune. Anumite forme de private equity, cum ar fi venture capital, finanteaza de asemenea, idei de afaceri si companii aflate in primele faze ale dezvoltarii. 

Sunt, bineinteles, si anumite dezavantaje asociate activitatii de private equity. Spre exemplu, pretul actiunilor unei companii care primeste investitii de tipul private equity este determinat prin negocierile dintre vanzator si cumparator, mai degraba decat prin fortele pietei. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram