Cost de oportunitate

Costul de oportunitate se refera la valoarea pe care o pierzi atunci cand trebuie sa alegi intre doua sau mai multe optiuni.  Atunci cand te lovesti de o decizie financiara, vei incerca sa determini care sunt beneficiile sau castigurile pe care le poti obtine din fiecare situatie. Costul de oportunitate este, practic, valoarea potentiala a […]

Costul de oportunitate se refera la valoarea pe care o pierzi atunci cand trebuie sa alegi intre doua sau mai multe optiuni. 

Atunci cand te lovesti de o decizie financiara, vei incerca sa determini care sunt beneficiile sau castigurile pe care le poti obtine din fiecare situatie. Costul de oportunitate este, practic, valoarea potentiala a optiunii pe care ai sacrificat-o, ca sa alegi o alta optiune. 

Costul de oportunitate este un concept economic important, care ghideaza investitorii sa ia decizii financiare mai bune.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram