Analist financiar 

Analistul financiar este persoana care face recomandari de business unei organizatii, pe baza rapoartelor pe care le intocmeste.  Analistii financiari interpreteaza o cantitate mare de date financiare si iau in calcul evolutia pietei cu scopul de a anticipa rezultatul unei anumite decizii de business.  Analistii financiari joaca un rol foarte important intrucat ei ajuta companiile […]

Analistul financiar este persoana care face recomandari de business unei organizatii, pe baza rapoartelor pe care le intocmeste. 

Analistii financiari interpreteaza o cantitate mare de date financiare si iau in calcul evolutia pietei cu scopul de a anticipa rezultatul unei anumite decizii de business. 

Analistii financiari joaca un rol foarte important intrucat ei ajuta companiile sa isi creasca profitul, dar si sa isi gestioneze bunurile cu succes. 

Un analist financiar are abilitati de comunicare, este capabil sa conceapa strategii, sa culeaga date si sa creeze modele financiare de succes. El este, de regula, absolvent al unei facultati economice, precum si al altor cursuri de specializare. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram