Hedge Fund

Hedge fund sau fond de hedging reprezinta parteneriate financiare care aduc laolalta bani de la investitori, pe care ii tranzactioneaza cu scopul de a obtine profit. Fondurile de hedging sunt de regula gestionate de investitori institutionali care utilizeaza o gama larga de strategii de investitii alternative pentru atenuarea si gestionarea riscului. Fondurile de hedging seamana […]

Hedge fund sau fond de hedging reprezinta parteneriate financiare care aduc laolalta bani de la investitori, pe care ii tranzactioneaza cu scopul de a obtine profit.

Fondurile de hedging sunt de regula gestionate de investitori institutionali care utilizeaza o gama larga de strategii de investitii alternative pentru atenuarea si gestionarea riscului.

Fondurile de hedging seamana cu fondurile mutuale, dar, spre deosebire de acestea, implica de regula strategii mai agresive de investitii cum ar fi utilizarea levierului sau short selling. Prin urmare, ele vin cu un nivel mai ridicat de risc intrucat aplica strategii pentru obtinerea profitului indiferent de conditiile din piata. 

In plus, daca in fonduri mutuale poate sa investeasca oricine, hedge fund-urile sunt rezervate doar persoanelor calificate. O alta diferenta este ca fondurile de hedging sunt mai putin reglementate si urmeaza strategii mai flexibile. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram