Cash flow

Cash flow sau fluxul de numerar este, in termeni simplu de inteles, suma de bani de care dispune afacerea ta. Cash flow-ul este unul dintre cei mai importanti factori pentru bunastarea unei afaceri intrucat el iti arata cum functioneaza procesul de plati si incasari din firma ta si ce anume trebuie sa optimizezi.  Ca definitie […]

Cash flow sau fluxul de numerar este, in termeni simplu de inteles, suma de bani de care dispune afacerea ta. Cash flow-ul este unul dintre cei mai importanti factori pentru bunastarea unei afaceri intrucat el iti arata cum functioneaza procesul de plati si incasari din firma ta si ce anume trebuie sa optimizezi. 

Ca definitie standard, cash flow-ul este diferenta dintre iesirile de numerar (platile pe care le efectuezi) si intrarile de numerar (platile pe care le incasezi) intr-o anumita perioada. 

Cash flow-ul poate fi pozitiv, atunci cand intrarile de numerar sunt mai mari decat iesirile de numerar (incasari>plati) sau negativ, atunci cand intrarile de numerar sunt mai mici decat iesirile de numerar (incasari<plati). In mod evident, pentru ca o afacere sa functioneze, este important sa aiba un cash flow pozitiv, adica banii care intra in firma sa fie mai multi decat banii care ies. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram