REIT

REIT este prescurtarea de la Real Estate Investment Trust si se refera la companii care detin, opereaza sau finanteaza proprietati imobiliare generatoare de profit. Prin aceste tipuri de investitii, ele creeaza o sursa continua de venituri. REIT ofera oportunitati de investitii, asemenea fondurilor mutuale, astfel incat oricine poate beneficia de pe urma investitiilor imobiliare, prin […]

REIT este prescurtarea de la Real Estate Investment Trust si se refera la companii care detin, opereaza sau finanteaza proprietati imobiliare generatoare de profit. Prin aceste tipuri de investitii, ele creeaza o sursa continua de venituri.

REIT ofera oportunitati de investitii, asemenea fondurilor mutuale, astfel incat oricine poate beneficia de pe urma investitiilor imobiliare, prin accesul la venituri din dividende. 

Un REIT poate detine diferite tipuri de proprietati imobiliare generatoare de profit: hoteluri, cladiri de birouri, mall-uri, apartamente etc. 

Modelul de afaceri dupa care functioneaza un REIT este destul de simplu: inchiriaza proprietatile pe care le detine ori le finanteaza, colecteaza chiriile si genereaza venituri care sunt apoi platite actionarilor sub forma de dividende.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram