Crowdfunding

Crowdfunding este metoda prin care poti obtine fonduri printr-un efort colectiv, fie ca vorbim de actiuni din partea prietenilor, familiei sau a investitorilor individuali. Un numar mare de persoane participa prin mici investitii individuale, astfel incat sa asigure capitalul de care o companie sau un proiect au nevoie ca sa porneasca.  Pentru obtinerea fondurilor se […]

Crowdfunding este metoda prin care poti obtine fonduri printr-un efort colectiv, fie ca vorbim de actiuni din partea prietenilor, familiei sau a investitorilor individuali.

Un numar mare de persoane participa prin mici investitii individuale, astfel incat sa asigure capitalul de care o companie sau un proiect au nevoie ca sa porneasca. 

Pentru obtinerea fondurilor se creeaza campanii de crowdfunding, prin social media sau platforme de crowdfunding, la care oricine poate sa contribuie. 

Este vorba, astfel, de o finantare participativa a unor proiecte aflate la nivel de start-up, pentru care initiatorul nu poate apela la o finantare traditionala de felul imprumuturilor bancare sau alte forme de credite.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram