Analiza SWOT

SWOT este prescrutarea de la strenghts (puncte forte), weaknesses (puncte slabe), opportunities (oportunitati) si threats (amenintari). Este un instrument care ajuta o companie sa isi evalueze pozitia actuala si sa decida care este strategia viitoare. Simplu spus, analiza SWOT iti va spune ce functioneaza si ce nu.  Punctele forte si punctele slabe sunt interne - […]

SWOT este prescrutarea de la strenghts (puncte forte), weaknesses (puncte slabe), opportunities (oportunitati) si threats (amenintari). Este un instrument care ajuta o companie sa isi evalueze pozitia actuala si sa decida care este strategia viitoare. Simplu spus, analiza SWOT iti va spune ce functioneaza si ce nu. 

Punctele forte si punctele slabe sunt interne - asupra lor ai control si pot fi schimbate. Oportunitatile si amenintarile sunt externe - lucruri care se intampla in afara companiei, in piata. 

Analiza SWOT este un instrument simplu dar puternic, prin care poti determina care este performanta afacerii, ce probleme exista si ce imbunatatiri pot fi aduse, astfel incat sa iei decizii cat mai bune. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram