Due Diligence

In lumea financiara, due diligence este un proces care consta in evaluarea amanuntita a situatiei financiare a unei companii inainte de finalizarea unei tranzactii.  Inainte de o fuziune sau o achizitie, cumparatorul isi va dori, bineinteles, sa cunoasca investitiile potentiale, valoarea activelor, factorii care pot determina succesul, dar si factorii de risc. Un proces complex […]

In lumea financiara, due diligence este un proces care consta in evaluarea amanuntita a situatiei financiare a unei companii inainte de finalizarea unei tranzactii. 

Inainte de o fuziune sau o achizitie, cumparatorul isi va dori, bineinteles, sa cunoasca investitiile potentiale, valoarea activelor, factorii care pot determina succesul, dar si factorii de risc. Un proces complex de due diligence ii va oferi, astfel, cumparatorului o imagine exact a valorii pe piata a companiei si a potentialelor riscuri. Pe baza acestora va lua apoi decizia de cumparare sau investitie.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram