Indice Dow Jones 

Indicele Dow Jones sau Dow 30 este cel mai cunoscut indice bursier din lume. Atunci cand te gandesti la bursa americana sau Wall Street, indicele Dow Jones iti apare automat in minte. El este format din cele mai mari 30 de companii americane, tranzactionate fie la New York Stock Exchange, fie la NASDAQ.   Indicele Dow […]

Indicele Dow Jones sau Dow 30 este cel mai cunoscut indice bursier din lume. Atunci cand te gandesti la bursa americana sau Wall Street, indicele Dow Jones iti apare automat in minte. El este format din cele mai mari 30 de companii americane, tranzactionate fie la New York Stock Exchange, fie la NASDAQ.  

Indicele Dow Jones este numit dupa Charles Dow, care a creat acest indice in 1896 impreuna cu partenerul sau de afaceri, Edward Jones. 

Pe langa faptul ca reprezinta 30 dintre cele mai profitabile si influente companii americane, indicele Dow Jones este important intrucat el constituie o referinta a pietei bursiere americane si un bun indicator al evolutiei generale a pietei. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram