Valoarea nominala

Valoarea nominala este un termen financiar folosit indeosebi in calculul obligatiunilor si al altor instrumente financiare. Ea se refera la valoarea unui titlu de valoare atunci cand este pentru prima data pus in vanzare de catre emitent. Spre deosebire de valoarea reala, valoarea nominala este fixa si nu tine cont de inflatie, cererea si oferta […]

Valoarea nominala este un termen financiar folosit indeosebi in calculul obligatiunilor si al altor instrumente financiare. Ea se refera la valoarea unui titlu de valoare atunci cand este pentru prima data pus in vanzare de catre emitent. Spre deosebire de valoarea reala, valoarea nominala este fixa si nu tine cont de inflatie, cererea si oferta de pe piata sau de alti factori. Astfel, valoarea nominala nu este pretul unei obligatiuni, ci valoarea acesteia la emitere, care va ramane neschimbata in timp.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram