Disclaimer publicitate

Trading Masterclass 2024: Oportunități de Investiții în Contextul Reducerilor de Dobândă

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem bani.

Articol scris de:
Actualizat 15/06/2024
Timp de citire: 3 minute
Distribuie acest articol
Cuprins

Trading Masterclass 2024: Nu te îngrijora dacă ai ratat evenimentul!

Pe data de 6 iunie, la ora 14:00, investitorii români au fost invitați să participe la Trading Masterclass 2024, un eveniment online de neratat dedicat descoperirii oportunităților de investiții în contextul reducerilor de dobândă. Organizată special pentru a oferi cunoștințe actuale și strategii inovatoare, conferința a reunit 9 investitori și specialiști de top din domeniul educației financiare.

Trading Masterclass 2024 a fost una dintre cele mai de succes conferințe de până acum, cu un nivel ridicat de implicare și entuziasm din partea participanților. Evenimentul a inclus numeroase prezentări perspicace, ceea ce a dus la un număr record de întrebări și expresii de mulțumire pe parcursul și la finalul conferinței.

Iată câteva puncte esențiale în cifre:

 • Peste 1600 de înscriși
 • Un peak de 370 de participanți live
 • O medie de 240 de participanți live pe tot parcursul evenimentului

În plus, premiile acordate, inclusiv cartea „Independența Financiară în 7 Pași” de Vlad Caluș, au fost foarte bine primite de către audiență.

Pentru cei care nu au putut participa la evenimentul live din 6 iunie, nu trebuie să vă faceți griji! Puteți viziona în continuare întregul eveniment și să recuperați toate informațiile valoroase și prezentările pe care le-ați ratat.

Pentru a accesa înregistrările conferinței, vă rugăm să vizitați linkul de mai jos: https://mrfinance.ro/xtb-trading-masterclass-2024/

Vă încurajăm să distribuiți acest link oricui ar putea beneficia de pe urma masterclass-ului. Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu!

De ce să Participi la Trading Masterclass?

Aceasta este o oportunitate unică de a învăța de la experți de renume și de a-ți îmbunătăți strategiile de investiții. Participanții vor avea acces la teme de actualitate, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu speakerii conferinței, resurse educaționale valoroase și multe alte surprize.

Beneficiile Participării:

 • Strategii și Tehnici de Investiții: Descoperi metode noi și inovatoare de a-ți maximiza investițiile.
 • Înțelegerea Contextului Economic: Primești informații detaliate despre situația economică actuală și viitoare.
 • Interacțiune Directă cu Experții: Ai posibilitatea de a pune întrebări și de a primi răspunsuri personalizate de la speakeri.
 • Reduceri Exclusive: Primești un cod de reducere pentru una dintre cele mai recente cărți de educație financiară.

Mai mult, dacă îți deschizi un cont de investiții până pe 6 iunie, vei beneficia de o întâlnire telefonică 1:1 de 15 minute cu un reprezentant XTB, în cadrul căreia poți adresa orice întrebări legate de investiții.

Speakeri de Renume la Trading Masterclass 2024

Conferința va fi moderată de Răzvan Topa, Senior Strategist & Partnership Manager la XTB România, și va include prezentări din partea unor speakeri de elită:

 • Olga Ursu: Consultant de Investiții autorizat de ASF
 • Ovidiu Tarcu: Planificator Financiar & Investitor
 • Tiberiu Porojan: Fondator Financial Market
 • Dan Sulica: Investitor & Fondatorul ideisibani
 • Adina Ardeleanu: Jurnalist Financial Intelligence
 • Mihai Tiepac: Senior Trader & Fondator itrade-hub
 • Cristian Istrătescu: Investitor la bursă & Fondator HUG & HUBIX
 • Valentin Nedelcu: Investitor & Fondator StiintaBanilor.ro
 • Laurențiu Mihai: Fondator al Blogului LaurentiuMihai.ro & Podcast Banii Vorbesc

Programul Trading Masterclass 2024

Conferința va începe la ora 14:00 cu o sesiune de deschidere prezentată de Răzvan Topa, urmată de o serie de discuții și prezentări captivante:

 • 14:10 - 14:50: Sectoare și industrii care performează în 2024 (Olga Ursu)
 • 14:50 - 15:30: Categorii de active care beneficiază de pe urma reducerilor de dobândă (Ovidiu Tarcu)
 • 15:30 - 16:10: Perspective economice pentru 2024: Dobânzi, inflație și oportunități pentru investitori (Tiberiu Porojan)
 • 16:10 - 16:50: O nouă oportunitate pentru anul 2024 din piața Crypto (Dan Sulica)
 • 16:50 - 17:20: Despre fraude în investițiile la bursă (Adina Ardeleanu)
 • 17:20 - 18:10: Cum profităm de diferențele ratelor de referință? (Mihai Tiepac)
 • 18:10 - 18:50: Cum investești în imobiliare prin bursă? (Cristian Istrătescu)
 • 18:50 - 19:30: Cum să profiți de dobânzile în scădere prin intermediul investițiilor în ETF-uri pe titluri de stat? (Valentin Nedelcu)
 • 19:30 - 20:10: Idei de investiții în anticiparea reducerii dobânzilor (Laurențiu Mihai)
 • 20:10: Încheiere (Răzvan Topa)

Premii pentru Cele Mai Bune Întrebări

Participanții sunt încurajați să pună întrebări în sesiunea de Q&A a fiecărui speaker. Cele mai bune întrebări vor fi premiate cu una dintre cele 9 cărți „Independență financiară în 7 pași”, scrisă de Vlad Caluș.

Înscrie-te Acum!

Nu rata această șansă de a te alătura unei comunități de investitori și de a-ți îmbunătăți cunoștințele financiare. Înscrie-te acum la Trading Masterclass 2024 și pregătește-te să descoperi noi oportunități de investiții în contextul reducerilor de dobândă!

Trading Masterclass 2024: Oportunități de Investiții în Contextul Reducerilor de Dobândă 1
Articol scris de:
Expert editorial
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandarile Mr Finance

14/06/2024
Dobanda compusa

Dobanda compusa este cel mai eficient instrument care va face ca timpul sa fie aliatul tau numarul 1. Principiul de functionare este unul cat se poate de simplu si intuitiv, insa rezultatele pe care poate sa le genereze pe termen lung - sunt impresionante. Asadar, ce este dobanda compusa? Dobanda compusa este un concept care, […]

Citeste mai mult
14/06/2024
Indicele BET

Indicele BET (Bucharest Exchange Trading Index sau Indicele Bursei de Valori Bucuresti) este primul indice dezvoltat de Bursa de Valori Bucuresti si este indicele de referinta a pietei locale de capital. Indicele BET are in componenta sa si reflecta evolutia a 20 cele mai tranzactionate companii de pe Piata Reglementata BVB.  Principalul criteriu de selectie […]

Citeste mai mult
05/06/2024
De ce NU vei pierde bani pe bursa?

Se spune ca bursa este locul unde se intalnesc cei cu bani si cei cu experienta. Acuma. Ce este bursa ca mecanism si cum functioneaza e dincolo de scopul acestui articol, gasesti deja aceste infomratii aici si aici. In schimb, ce e mult mai important e cum te raportezi tu la acest instrument si de […]

Citeste mai mult
01/04/2024
Cum știi care este momentul potrivit pentru achiziția unei mașini noi

Achiziționarea unei mașini noi este o decizie majoră care implică nu doar preferințe personale, ci și considerații financiare semnificative. Identificarea momentului optim pentru a face această investiție poate influența semnificativ beneficiile financiare pe care le vei obține. Iată câteva sfaturi pentru a te orienta în acest proces important. 1. Ia în calcul costul serviciilor de […]

Citeste mai mult
27/03/2024
IRCC aprilie 2024

Conform BNR, IRCC aplicat pentru trimestrul 2 al anului 2024 va fi de 5.90%, față de 5.97%, cât era în trimestrul 1 al anului 2024. Impactul asupra ratelor românilor care au credite cu dobândă variabilă va fi nesemnificativ. Dacă în ultimul an am asistat la o plafonare a indicelui, acesta începe să descrească în următoarele […]

Citeste mai mult
18/03/2024
Cea mai sigura cale sa castigi bani in investitii

De fiecare data cand imi intra un client la o sedinta de consultanta financiara, primul lucru pe care il intreb este: Care este motivul pentru care vrei sa faci investitii? Raspunsul, aproape in unanimitate, este: Sa inmultesc banii! Bineinteles ca apoi sapam mai adanc si ne dam seama ca banii, in sine, nu reprezinta niciodata […]

Citeste mai mult
1 2 3 9
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram