Categorie: Blog

20/07/2021
De ce merita sa investesti in criptomonede CFD?

Datorita cresterii lor in popularitate, vom analiza in acest articol una dintre cele mai accesibile modalitati prin care poti sa investesti in criptomonede, mai exact criptomonedele CFD.

Citeste mai mult
13/07/2021
Ce se intampla in acest moment pe piata crypto?

Daca ne uitam in trecut, baza moneda virtuala promitea un singur lucru, anonimitate. Este practic un „ban” care nu e controlat de nimeni, nu este reglementat, nu este centralizat de nimeni, deci poti sa faci fix ce vrei tu cu aceasta moneda virtuala.
Prima moneda virtuala a fost Bitcoin, si a aparut intr-un moment oportun, am putea spune, mai exact in 2008.

Citeste mai mult
28/04/2021
DogeCoin

DogeCoin - Criptomoneada "meme", asemanatoare Bitcoin. De unde cumperi DogeCoin? Este sau nu o investitie buna? Citeste articolul despre DogeCoin.

Citeste mai mult
14/03/2021
Cum poti sa cumperi Elrond (EGLD) in Romania?

Tehnologia blockchain si criptomonedele trec printr-o perioada de crestere mai accelerata ca niciodata. In contextului interesului ridicat pentru acest subiect, din ce in ce mai multe criptomonede noi incep sa se afirme sau sa creasca vertiginos pe piata. Una dintre acestea este Elrond (EGLD) - criptomoneda dezvoltata de un startup romanesc de tehnologie blockchain, care […]

Citeste mai mult
28/02/2021
Ce sunt criptomonedele si cum poti castiga bani din ele

Criptomonedele exista deja pe piata de 12 ani. Dar ce le face atat de captivante, ca intr-o reiterare a goanei dupa aur, varianta moderna?
Impreuna cu XTB Romania am incercat sa raspundem la aceasta intrebare, sa explicam fenomenul monedelor virtuale si sa descriem pe scurt modalitatile prin care poti sa investesti in criptomonede.

Citeste mai mult
09/09/2020
Investitiile in Criptomonede

In prezent, exista peste 340 de miliarde de dolari investiti direct in monede digitale, precum si numeroase alte instrumente derivate ce atrag toate tipurile de investitori.

Citeste mai mult
Incarca mai multe articole
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram