Disclaimer publicitate

Investor's day 2023

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem bani.

Articol scris de:
Actualizat 24/10/2023
Timp de citire: 2 minute
Distribuie acest articol
Cuprins

2 noiembrie, începând cu 15:00
Ne pregătim de un final de an tumultos. În piețele financiare volatilitatea este nelipsită, iar investitorii și toți cei care urmăresc bursele navighează printre numeroase știri alarmante.

XTB Romania a adus la un loc 6 speakeri care, alături de sute de investitori invitați la această conferință, vor aborda investițiile la bursă din diferite perspective, menite să te ajute să iei decizii informate.

Evenimentul este intitulat "Planuri active pentru investitii pasive". Astfel, vei afla noi strategii de investitii in ETF-uri, Tips&Tricks pentru construirea unui portofoliu de ETF-uri, despre Planul de investitii de la XTB si multe, multe altele.
Înscrie-te și în ziua evenimentului primesti link-urile de LIVE prin SMS si Mail.

De ce sa participi la Investor's day?

Participarea la Investor's Day te va ajuta sa afli:

  • Noi strategii de investitii in ETF-uri
  • Contextul economic si geopolitic pentru investitorii in ETF-uri.
  • Tips&Tricks pentru construirea unui portofoliu de ETF-uri
  • Diversificarea unui portofoliu de investitii cu actiuni si cum le alegem.

Cine sunt speakerii Investor's Day 2023?

La eveniment vei avea posibilitatea sa asculti 6 invitati speciali:

Investor's day 2023 1
Investor's day 2023 3
spakeri investor's day
Investor's day 2023 4

Programul Investor's Day 2023

Evenimentul va structurat in felul urmator:

15:00 - 15:40

Investitii in ETF-uri pe marfuri

Dan Sulica - Investitor & Trainer

15:40 - 16:20

Stock Picking & Hedging

Olga Ursu - Consultant de Investitii autorizat de ASF

16:20 - 17:00

Planul personal de investitii in ETF-uri

Valentin Nedelcu - Investitor și Financial Coach

17:00 - 17:45

PANEL 1 - Dezbateri si intrebari

Dan Sulica, Olga Ursu și Valentin Nedelcu

17:45 - 18:25

Pensionare Timpurie cu ETFs - 4 Tipuri de FIRE

Vlad Caluș - Educator Financiar

18:25 - 19:05

Cum generam premium la randamente prin ETF-uri?

Bogdan Dinu - Consultant in industria Private Banking

19:05 - 19:45

Planuri de investitii intr-o lume in schimbare

Claudiu Cazacu - Consulting Strategist XTB România

19:45 - 20:25

PANEL 2 - Dezbateri si intrebari

Vlad Caluș, Bogdan Dinu, Claudiu Cazacu

Cu siguranta va fi un eveniment special unde vei avea ocazia sa afli mai multe inclusiv despre produsul noi de la XTB, si anume planul de investitii. Nu rata sa te inscrii la eveniment aici.

Despre XTB

XTB este, in prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume, cu peste 15 ani de experienta in pietele financiare. Totodata, XTB detine o companie completa de investitii listata pe Bursa de la Varsovia, cu peste 525.000 de clienti in intreaga lume.

XTB ofera multiple oportunitati de tranzactionare (peste 5600 de instrumente financiare) care pot fi accesate prin platforma  de tranzactionare proprie: xStation 5.

XTB a fost fondat in 2004 si este unul dintre cei mai mari brokeri listati la bursa din lume, cu sucursale pe 4 continente, respectiv in peste 13 tari, inclusiv Marea Britanie, Polonia, Germania, Franta si Chile.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai ca si investitor XTB, este ca brokerul are un sediu fiscal deschis in Romania. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa depui declaratia anuala la ANAF si sa platesti impozitele, pentru ca de acest lucru se ocupa chiar XTB. Pe langa asta, si impozitul este redus la 1%, daca tii investitiile mai mult de un an, si 3% daca sub un an. Practic, doar iti creezi un portofoliu bun de investitii si de bucuri de randamentele incasate, fara a mai face drumuri la ANAF pentru declaratii.

Mai multe detalii despre brokerul XTB poti afla in articolul dedicat acestui subiect.

Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandarile Mr Finance

25/11/2023
Ce sa faci ca ITst: contribui sau nu la Pilonul 2

Pilon 2 - pensia obligatorie administrata privat, a devenit optionala pentru IT-sti. Intrebarea de pe buzele tuturor celor care lucreaza in IT lunile acestea este urmatoarea: “Lucrez in IT. Ce fac in continuare, contribui sau nu la Pilonul 2?”Si am auzit toate variantele pana acum: “Mai bine contribui in continuare ca altfel banii sunt impozitati.” […]

Citeste mai mult
24/10/2023
Investor's day 2023

speakeri investor's day

Citeste mai mult
16/10/2023
XTB - Mini curs de investitii la bursa

xtb

Citeste mai mult
02/09/2023
Alocație copii 2023. Cât este și cum o gestionezi astfel încât să oferi un start bun copilului

Alocația pentru copii este o sumă de bani pe care o primesc părinții lunar în funcție de vârsta copilului. Deși aceasta a crescut considerabil în ultimii ani, încă rămâne a fi insuficientă pentru acoperirea nevoilor curente a unui copil. Cu toate acestea, cu o gestionare eficientă a acestor bani, părinții ar putea ajuta semnificativ copii […]

Citeste mai mult
29/07/2023
BCR George - Recenzie 2023

BCR George

Citeste mai mult
07/06/2023
Pe ce cheltuie românii banii și cât alocă pentru investiții?

În 2022, veniturile medii într-o gospodărie din România au fost de 6,464 de lei, în creștere cu 13.8% față de anul 2021. Care categorii au ponderea cea mai mare în cheltuielile lunare ale românilor? Câți bani alocă o familie din România pentru investiții și care ar putea fi consecințele pe termen mediu și lung dacă […]

Citeste mai mult
1 2 3 6
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram