Creditul de nevoi personale Alpha Bank fara garantie imobiliara

4.6
Scorul nostru:
Bun
07/05/2023
Pe scurt

Ai nevoie de bani? Creditul de nevoi personale de la Alpha Bank iti ofera posibiliatea de a obtine bani rapid, in pana la 24 de ore, direct pe card, la o dobanda avantajoasa.

 • Creditul de nevoi personale Alpha Rapid, fara garantie imobiliara, este destinat finantarii unor cheltuieli fara a justifica utilizarea banilor
 • Poate fi aprobat in 24 de ore de la depunerea dosarului
 • Solicitantul poate opta doar pentru dobanda variabila
 • Suma maxima care poate fi imprumutata este de 10.000 euro
 • Banca accepta pana la doi co-debitori
 • Poate fi acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii.

Introducere

Creditul de nevoi personale sau creditul de consum este un imprumut destinat finantarii unor cheltuieli neprevazute sau planificate. Este cel mai solicitat credit de catre consumatori pentru ca se acorda foarte rapid, in cateva ore direct din aplicatie sau in cateva zile, in dependenta de banca si suma solicitata. De asemnea nu este necesara justificarea utilizarii banilor respectivi.

In continuare vom analiza oferta de credit de consum in euro de la Alpha Bank, care sunt conditiile de creditare si care sunt costurile unui asemnea imprumut.


Detalii Credit

Suma
10.000 euro
Perioada creditare
intre 6 si 60 luni
Incasare salariu
Reducere de cel putin 1% la dobanda
Moneda
Euro
Asigurare de viata

Nu


Refinantare
 • Nu

Dobanda

Variabila, incepand de la 16.14%


Comisioane
 • 2 euro comision lunar de administrare cont
 • 50 euro comision analiza dosar

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Nu se percep

Conditii
 • cetatean roman, varsta minima de 18 ani si maxima de 70 de ani la data ultimei scadente a creditului
 • minim un an vechime in munca si minim 3 luni la locul actual de munca
 • numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat si numar de telefon fix de la locul actual de munca
 • in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie prezentat si un fideiusor (girant)
 • gama larga de venituri pentru care pot fi aduse documente justificative (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.)

Acte necesare
 • Act de identitate;
 • Documente justificative pentru venit (salariu, drepturi de autor, pensie, profesii liberale etc);
 • O factura de telefon recenta;
 • Cererea de credit

Scorul Mr.Finance
4.6
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
4/5

MrFinance atribuie creditului Alpha Rapid fara garantie un scor bun de 4,6 din 5. Pentru dobanda scorul este de 4 din 5 pentru ca dobanda este un pic mai mare decat la alte banci, de asemenea la conditiile de creditare scorul este de 4 din 5 din cauza documentelor suplimentare solicitate de banca in comparatie cu alte banci. In schimb suma maxima care poate fi solicitata este mare, aici are un scor de 5 din 5, perioada de aprobare este rapida, poate fi aprobat in 24 de ore de la depunerea dosarului, perioada de creditare poate fi de maxim 5 ani, de asemenea dobanda poate fi fixa sau variabila.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

Dobanda pe care urmeaza sa o platesti pentru un credit nu este singurul cost. La aceasta dobanda se pot adauga si comisioane de administrare, taxa de acordare credit, taxa de analizare dosar etc. Din acest motiv este important sa vedem care este DAE a creditului. DAE este o prescurtare de la Dobanda Anuala Efectiva si este un indice prin intermediul caruia toate costurile aferente imprumutului sunt transformate in procente si anualizate. Scopul pentru care a fost creat DAE este pentru a facilita compararea ofertelor de credit intr-un mod mai simplu si la indemana oricui.

In cazul unui credit in valoare de 10000 euro pe o perioada de 5 ani si cu incasarea veniturilor intr-un cont Alpha, DAE ar fi 17.39%, rata lunara 244 euro, iar valoarea totala de rambursat ar fi 14.636 euro.

Daca optam pentru un imprumut de aceeasi valoare, dar fara a incasa veniturile intr-un cont Alpha, DAE ar fi 19%, rata lunara 250 euro, iar valoarea totala de rambursat ar fi 15077 euro.


Avantaje

Avantajele creditului de nevoi personale Alpha Rapid sunt:

 • Aprobarea rapida. Poate fi acordat in pana la 24 de ore de la solicitare
 • Primesti banii direct pe card
 • Banca accepta pana la 2 co-debitori
 • Ai posibilitatea de a obtine o dobanda mai mica daca incasezi salariul la Alpha Bank.
 • Poti accesa o suma de pana la 10.000 euro.
 • Poti accesa si sume mici, incepand de la 500 de euro sau echivalent in lei.
Dezavantaje
 • Dobanda mai mare decat la alte banci
 • Un numar mai mare de documente solicitate, in comparatie cu alte banci
 • Diferenta mare a dobanzii pentru persoanele care incaseaza salariul la Alpha Bank si cei care aleg sa nu faca asta. In acest fel, banca te constrange sa incasezi salariul intr-un cont Alpha.
 • Dobanda este doar variabila, calculata in functie de EURIBOR 6M.
Articol scris de:
Actualizat 07/05/2023
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale Alpha Rapid

Creditul de nevoi personale Alpha Rapid poate fi accesat pentru diferite scopuri fara a justifica utilizarea banilor. Acest imprumut poate fi accesat destul de rapid, la o dobanda avantajoasa, mai ales daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont Alpha Bank. Banca nu solicita incheierea unei asigurari de viata, lucru care te poate scuti de cheltuieli suplimentare.

De asemenea banca accepta pana la 2 co-debitori. Perioada de creditare este un favorabila, intre 6 si 60 de luni si pot fi accesate sume mici de minim 500 de euro sau mai mari, de pana la 10.000 euro.

Creditul de nevoi personale Alpha Rapid poate fi accesat la sucursalele bancii sau completand un formular pe site-ul bancii. Astfel, in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al banii care iti va cere mai multe informatii. 

Cele mai importante detalii de luat in vedere

 1. Sa fii atent la ce nivel se afla indicele EURIBOR. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila, respectiv fluctuatia acestui indice te poate destabiliza financiar.
 2. Creditul poate fi accesat doar in euro, respectiv, pe termen mai lung, ai putea fi afectat de schimbarile de curs valutar.
 3. Daca alegi sa incasezi salariul la Alpha Bank ai reducere considerabila la dobanda
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram