Disclaimer publicitate

4 motive pentru care sa alegi un credit IFN 

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem bani.

Articol scris de:
Actualizat 28/12/2022
Distribuie acest articol
Cuprins

Exista numeroase situatii in care poti avea nevoie de un credit IFN, pentru a acoperi diferite cheltuieli. Fie vrei sa cumperi o masina, fie doresti sa mobilezi casa sau sa o reamenajezi, ai nevoie de sume mari de bani, ce pot fi economisite greu din salariul lunar.

De aceea, poti apela cu incredere la ajutorul si sustinerea oferita de un credit IFN.  

Sunt diferite institutii bancare care ofera imprumuturi, cat si institutii financiare nebancare ce te pot ajuta in acest sens. In cazul in care iti doresti sa dispui de suma necesara intr-un mod rapid si usor, poti sa te orientezi catre un credit nebancar, deoarece ofera numeroase beneficii, greu de egalat din partea imprumuturilor bancare.  

Motivele pentru care sa alegi un credit IFN 

  • Imprumuturile nebancare reprezinta o piata in crestere 

Creditarea nebancara este o piata aflata in continua crestere, excelenta pentru consumatorii care se bucura de diferite beneficii, ca urmare a competitiei acerbe. Cu cat sunt mai multi creditori nebancari pe piata, cu atat este mai probabil ca acestia sa ofere dobanzi competitive si un serviciu mai bun pentru clienti. 

  • Timp redus de finalizare a cererii de imprumut 

Spre deosebire de bancile traditionale care au adesea structuri ierarhice complexe, ce pot duce la intarzieri (mai ales daca esti un client neconventional a carui solicitare necesita documentatie suplimentara), creditorii nebancari ofera un timp de raspuns mai scurt. 

Cu alte cuvinte, poti beneficia de un credit IFN in timp real, astfel incat sa poti folosi banii imediat, in mod util si practic. Este o varianta de creditare potrivita in cazul urgentelor financiare, deoarece poti dispune imediat de banii necesari rezolvarii problemelor. 

  • Varianta perfecta pentru persoanele care desfasoara activitati independente 

Uneori, persoanele care desfasoara activitati independente au probleme in a le fi aprobate cererile pentru imprumuturi de catre creditorii conventionali. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca bancile cauta siguranta unui venit constant ce este oferit de regula de catre un angajator.   

Creditorii financiari nebancari tind sa fie o optiune buna pentru solicitantii care desfasoara activitati independente, deoarece tin cont de circumstantele individuale si prezinta reguli de creditare mai flexibile. 

  • Ofera o sansa de creditare, chiar si persoanelor respinse de banci 

Creditorii nebancari au adesea posibilitatea sa acorde sanse si clientilor cu risc mare, care sunt respinsi de catre banci.

Astfel, daca ai intampinat probleme cu accesarea unui credit de nevoi personale, creditul IFN ar putea fi o optiune buna pentru tine, deoarece iti ofera mult mai multe sanse de creditare, indiferent daca ai fost respins de o banca sau de mai multe.  

Tine cont de toate informatiile de mai sus si alege creditele IFN de fiecare data cand ai nevoie de sume importante de bani.

Afla de la Credius despre toate avantajele de care poti beneficia daca alegi un imprumut nebancar.

Cine este Credius IFN?

Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara, ce ofera credite rapide online, credite de nevoi personale, credite pentru pensionari, chiar si solicitantilor cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Functionarea ei este reglementata de legea nr. 93/2009, privind institutiile financiare nebancare.

Credius unul din jucatorii cei mai renumiti de pe piata, cu birouri raspandite pe tot teritoriul Romaniei. Compania comunica in mediul online prin platforma credius.ro, unde clientii pot analiza cu atentie conditiile in care se realizeaza imprumuturile si pot aplica pentru un credit. 

Ștefania scrie articole bazate pe date despre produse financiare, investiții și servicii bancare. A studiat limbile străine în București, însă fără a-i închide orizonturile către domenii noi, precum finanțele. Putem spune că, acestea s-au împletit perfect pentru a putea scrie ghiduri și recenzii valoroase pentru MrFinance. Cand nu scrie despre finanțe, citește romane SF, face mult sport și călătorește. O puteți găsi aici: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandarile Mr Finance

06/03/2023
Ce avantaje ai atunci când alegi să îți refinanțezi creditul ipotecar sau de nevoi personale?

Pentru că refinanțarea unui credit presupune accesarea unui credit nou, va trebui să parcurgi toți pașii necesari acestuia. De aceea, este important să cântărești atent avantajele pe care le ai atunci când alegi această variantă.
Am adunat mai jos parte dintre acestea, motive serioase pentru a lua în considerare ideea refinanțării.

Citeste mai mult
29/03/2022
Cum abordăm din punct de vedere financiar perioadele nesigure

Ultimii doi ani au venit cu numeroase provocări din punct de vedere financiar pentru fiecare dintre noi. Timid, la început de an 2020, se vorbea despre iminența unei crize financiare. Nimeni însă nu avea cum să știe că următorii doi ani vor fi marcați de o criză sanitară care nu avea cum să nu aibă […]

Citeste mai mult
15/07/2021
Ghid de investitii cu Roxana Bucur

Investitii la bursa, investitii financiare pe termen scurt, investitii in aur, investitii in actiuni, investitii profitabile sau cum sa fac bani sunt printre cautarile celor mai multi oameni, in ceea ce priveste multiplicarea banilor si realizarea obiectivelor financiare.

Citeste mai mult
26/03/2021
Cum va fi economia in 2021

Cum va fi economia tarii in 2021? Care sunt cele mai afectate domenii? Ce vor face antreprenorii? Care va fi rata somajului si inflatia?

Citeste mai mult
23/03/2021
Ce este antreprenoriatul?

Ce este antreprenoriatul? Cum functioneaza acesta in Romania? Care sunt provocarile unui antreprenor? Toate acestea, pe intelesul tuturor.

Citeste mai mult
28/02/2021
Problemele financiare ale tinerilor

Cand esti tanar, resursele tale financiare sunt limitate, deoarece principala preocupare este educatia si ocupa cea mai mare parte din timp. Care sunt problemele reale pe care le intampina tinerii, in viziunea unui tanar.

Citeste mai mult
1 2 3 5
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram