Disclaimer publicitate

4 motive pentru care sa alegi un credit IFN 

Echipa Mr. Finance se străduie să vă ajute să luați decizii financiare mai inteligente. Deși aderăm la o politică strictă de integritate editorială, această postare poate conține referințe la produse de la partenerii noștri. Iată o explicație pentru modul în care ne facem bani.

Articol scris de:
Actualizat 28/12/2022
Timp de citire: 3 minute
Distribuie acest articol
Cuprins

Exista numeroase situatii in care poti avea nevoie de un credit IFN, pentru a acoperi diferite cheltuieli. Fie vrei sa cumperi o masina, fie doresti sa mobilezi casa sau sa o reamenajezi, ai nevoie de sume mari de bani, ce pot fi economisite greu din salariul lunar.

De aceea, poti apela cu incredere la ajutorul si sustinerea oferita de un credit IFN.  

Sunt diferite institutii bancare care ofera imprumuturi, cat si institutii financiare nebancare ce te pot ajuta in acest sens. In cazul in care iti doresti sa dispui de suma necesara intr-un mod rapid si usor, poti sa te orientezi catre un credit nebancar, deoarece ofera numeroase beneficii, greu de egalat din partea imprumuturilor bancare.  

Motivele pentru care sa alegi un credit IFN 

  • Imprumuturile nebancare reprezinta o piata in crestere 

Creditarea nebancara este o piata aflata in continua crestere, excelenta pentru consumatorii care se bucura de diferite beneficii, ca urmare a competitiei acerbe. Cu cat sunt mai multi creditori nebancari pe piata, cu atat este mai probabil ca acestia sa ofere dobanzi competitive si un serviciu mai bun pentru clienti. 

  • Timp redus de finalizare a cererii de imprumut 

Spre deosebire de bancile traditionale care au adesea structuri ierarhice complexe, ce pot duce la intarzieri (mai ales daca esti un client neconventional a carui solicitare necesita documentatie suplimentara), creditorii nebancari ofera un timp de raspuns mai scurt. 

Cu alte cuvinte, poti beneficia de un credit IFN in timp real, astfel incat sa poti folosi banii imediat, in mod util si practic. Este o varianta de creditare potrivita in cazul urgentelor financiare, deoarece poti dispune imediat de banii necesari rezolvarii problemelor. 

  • Varianta perfecta pentru persoanele care desfasoara activitati independente 

Uneori, persoanele care desfasoara activitati independente au probleme in a le fi aprobate cererile pentru imprumuturi de catre creditorii conventionali. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca bancile cauta siguranta unui venit constant ce este oferit de regula de catre un angajator.   

Creditorii financiari nebancari tind sa fie o optiune buna pentru solicitantii care desfasoara activitati independente, deoarece tin cont de circumstantele individuale si prezinta reguli de creditare mai flexibile. 

  • Ofera o sansa de creditare, chiar si persoanelor respinse de banci 

Creditorii nebancari au adesea posibilitatea sa acorde sanse si clientilor cu risc mare, care sunt respinsi de catre banci.

Astfel, daca ai intampinat probleme cu accesarea unui credit de nevoi personale, creditul IFN ar putea fi o optiune buna pentru tine, deoarece iti ofera mult mai multe sanse de creditare, indiferent daca ai fost respins de o banca sau de mai multe.  

Tine cont de toate informatiile de mai sus si alege creditele IFN de fiecare data cand ai nevoie de sume importante de bani.

Afla de la Credius despre toate avantajele de care poti beneficia daca alegi un imprumut nebancar.

Cine este Credius IFN?

Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara, ce ofera credite rapide online, credite de nevoi personale, credite pentru pensionari, chiar si solicitantilor cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Functionarea ei este reglementata de legea nr. 93/2009, privind institutiile financiare nebancare.

Credius unul din jucatorii cei mai renumiti de pe piata, cu birouri raspandite pe tot teritoriul Romaniei. Compania comunica in mediul online prin platforma credius.ro, unde clientii pot analiza cu atentie conditiile in care se realizeaza imprumuturile si pot aplica pentru un credit. 

Ștefania scrie articole bazate pe date despre produse financiare, investiții și servicii bancare. A studiat limbile străine în București, însă fără a-i închide orizonturile către domenii noi, precum finanțele. Putem spune că, acestea s-au împletit perfect pentru a putea scrie ghiduri și recenzii valoroase pentru MrFinance. Cand nu scrie despre finanțe, citește romane SF, face mult sport și călătorește. O puteți găsi aici: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandarile Mr Finance

25/11/2023
Ce sa faci ca ITst: contribui sau nu la Pilonul 2

Pilon 2 - pensia obligatorie administrata privat, a devenit optionala pentru IT-sti. Intrebarea de pe buzele tuturor celor care lucreaza in IT lunile acestea este urmatoarea: “Lucrez in IT. Ce fac in continuare, contribui sau nu la Pilonul 2?”Si am auzit toate variantele pana acum: “Mai bine contribui in continuare ca altfel banii sunt impozitati.” […]

Citeste mai mult
24/10/2023
Investor's day 2023

speakeri investor's day

Citeste mai mult
16/10/2023
XTB - Mini curs de investitii la bursa

xtb

Citeste mai mult
02/09/2023
Alocație copii 2023. Cât este și cum o gestionezi astfel încât să oferi un start bun copilului

Alocația pentru copii este o sumă de bani pe care o primesc părinții lunar în funcție de vârsta copilului. Deși aceasta a crescut considerabil în ultimii ani, încă rămâne a fi insuficientă pentru acoperirea nevoilor curente a unui copil. Cu toate acestea, cu o gestionare eficientă a acestor bani, părinții ar putea ajuta semnificativ copii […]

Citeste mai mult
29/07/2023
BCR George - Recenzie 2023

BCR George

Citeste mai mult
07/06/2023
Pe ce cheltuie românii banii și cât alocă pentru investiții?

În 2022, veniturile medii într-o gospodărie din România au fost de 6,464 de lei, în creștere cu 13.8% față de anul 2021. Care categorii au ponderea cea mai mare în cheltuielile lunare ale românilor? Câți bani alocă o familie din România pentru investiții și care ar putea fi consecințele pe termen mediu și lung dacă […]

Citeste mai mult
1 2 3 6
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram