Creditul de nevoi personale Alpha Bank cu garantie imobiliara

0.0
Scorul nostru:
11/02/2023
Pe scurt

Creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara de la Alpha Bank iti ofera posibilitatea sa imprumuti pana la 735.000 lei pentru orice nevoie.

 • Creditul de nevoi personale Alpha Rapid cu garantie imobiliara este destinat finantarii unor cheltuieli fara a justifica utilizarea banilor
 • Dobanda este variabila.
 • Suma maxima care poate fi imprumutata este de 150.000 euro sau 735.000 lei.
 • Banca accepta pana la doi co-debitori
 • Poate fi acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii.
 • Solicitantul poate aduce un imobil drept garantie pentru credit.

Creditul de nevoi personale Alpha Bank cu garantie imobiliara - privire de ansamblu

Performanta pensie privata

Randament pensie privata

Nr. de participanti Pensie Privata

Scorul Mr.Finance
0.0
Gradul de risc
/5
Randament
/5
Diversificare
/5
Istoricul companiei
/5
Valoarea activelor
/5

Aplica online
Aplica acum
Avantaje

Avantajele creditului de nevoi personale Alpha Rapid sunt:

 • Primesti banii direct pe card
 • Banca accepta pana la 2 co-debitori
 • Ai posibilitatea de a obtine o dobanda mai mica daca incasezi salariul la Alpha Bank.
 • Posibilitatea de a lua un credit in euro sau lei
 • Poti accesa o suma de pana la 150.000 euro sau 735.000 lei
 • Ai dobanda mai mica datorita garantiilor imobiliare aduse bancii.
Dezavantaje
 • Dobanda mai mare decat la alte banci
 • Un numar mai mare de documente solicitate, in comparatie cu alte banci
 • Diferenta mare a dobanzii pentru persoanele care incaseaza salariul la Alpha Bank si cei care aleg sa nu faca asta. In acest fel, banca te constrange sa incasezi salariul intr-un cont Alpha.
 • Nu poti opta pentru dobanda fixa.
Articol scris de:
Actualizat 11/02/2023
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie creditului de nevoi personale Alpha Rapid

Creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara Alpha Rapid poate fi accesat pentru diferite scopuri fara a justifica utilizarea banilor. Acest imprumut poate fi accesat destul de rapid, la o dobanda avantajoasa, mai ales daca alegi sa incasezi salariul intr-un cont Alpha Bank. Banca nu solicita incheierea unei asigurari de viata, lucru care te poate scuti de cheltuieli suplimentare.

De asemenea banca accepta pana la 2 co-debitori. Perioada de creditare este un favorabila, intre 6 si 60 de luni si pot fi accesate sume de pana la 150.000 euro sau 735.000 lei. Pentru a accesa creditul trebuie sa aduci drept garantie un imobil (apartament, casa). Creditul de nevoi personale Alpha Rapid poate fi accesat la sucursalele bancii sau completand un formular pe site-ul bancii. Astfel, in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant al banii care iti va cere mai multe informatii. 

Cele mai importante detalii de luat in vedere

 1. Sa fii atent la ce nivel se afla indicele IRCC. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila, in felul acesta poti fi vulnerabil la schimbarile valorii indicelui.
 2. Sa fii atent la moneda in care soliciti imprumutul. Pe termen mai lung ai putea fi afectat de schimbarile de curs valutar. Recomandat ar fi sa accesezi un imprumut in moneda in care incasezi salariul
 3. Daca alegi sa incasezi salariul la Alpha Bank ai reducere considerabila la dobanda
 4. Sa iti faci un calcul pentru tine daca poti face unui astfel de imprumut, altfel te supui riscului de a pierde bunurile aduse drept garantie.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară pensii private
Găsește cele mai bune pensii private nevoilor tale
Compară
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram