Creditul de refinantare de la UniCredit Bank

4.8
Scorul nostru:
Bun
13/03/2024
Pe scurt

Cu creditul de refinantare de la UniCredit Bank poti accesa o suma de pana la 120.000 RON pentru renegocierea imprumuturilor mai vechi.

 • Creditul de la UniCredit Bank poate fi accesat pentru refinantarea unor credite mai vechi, inclusiv de la alte banci.
 • Poate fi accesata o suma de pana la 120.000 lei.
 • Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare.
 • Ai dobanda preferentiala daca incasezi veniturile intr-un cont UniCredit.
 • Poate fi accesat pe o perioada maxima de 10 ani.

Introducere

Creditele de refinantare sunt instrumente utile la care se poate apela in cazul in care efortul financiar cauzat de pe urma creditelor contractate in trecut este foarte mare.

Astfel, persoana care solicita refinantarea poate renegocia perioada de creditare, dobanda, sa refinanteze mai multe credite si in acest mod sa plateasca o singura rata lunar etc.

Cu alte cuvinte, creditul de refinantare este o solutie prin care persoanele care au credite mai vechi le pot acoperi partial sau total prin accesarea unui nou imprumut, in felul acesta, persoanele pot opta pentru conditii de creditare mai avantajoase.

In continuare vom analiza creditul de refinantare de la UniCredit Bank: care sunt conditiile de creditare, dobanda, costurile etc


Detalii Credit

Suma
maxim 120.000 RON
Perioada creditare
Minim 61 luni si maxim 10 ani
Incasare salariu
Reducere de minim 2% la dobanda
Moneda
RON
Asigurare de viata

Nu este obligatorie, dar ofera reducere de 2% la dobanda


Refinantare

Poate fi folosit pentru refinantare


Dobanda
 • Fixa, incepand de la 9.99%

Comisioane
 • 10 RON comision lunar de administrare cont
 • 420 lei comision analiza dosar

Taxe si comisioane percepute de terti
 • Fara taxe si comisioane percepute de terti

Conditii
 • cetatean roman, varsta minima de 22 ani si maxima de 70 de ani la data ultimei scadente a creditului
 • minim un an vechime in munca si minim 3 luni la locul actual de munca
 • gama larga de venituri pentru care pot fi aduse documente justificative (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.)

Acte necesare
 • Act de identitate;
 • Documente justificative pentru venit (salariu, drepturi de autor, pensie, profesii liberale etc);
 • Cererea de credit

Scorul Mr.Finance
4.8
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
5/5

MrFinance atribuie creditului de refinantare de la UniCredit Bank un scor bun de 4.8 din 5. Pentru dobanda, scorul este de 4 din 5 pentru ca poate fi accesat doar cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare. In rest, conditiile de acordare sunt lejere, poate fi accesat cu un pachet minim de documente iar perioada de creditare este una favorabila, de pana la 10 ani.


Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este unul dintre cei mai importanti indicatori pe care trebuie sa ii studiem in momentul in care dorim sa accesam un imprumut

DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este unul dintre cei mai importanti indicatori pe care trebuie sa ii analizam in momentul in care dorim sa accesam un imprumut. Acest indicatori, pe langa dobanda afisata de catre banca, cuprinde si celelalte costuri si comisioane, generand astfel o imagine mai clara despre imprumut.

In cazul unui credit de refinantare de la UniCredit Bank, in valoare de 120.000 RON, pe o perioada de 10 ani, cu incheierea unei asigurari de viata si incasarea veniturilor intr-un cont UniCredit, DAE ar fi 12.84%, rata lunara 1721 RON, iar valoarea totala de rambursat - 206.555 RON.


Avantaje
 • Ai dobanda mai mica cu 2% daca incasezi veniturile intr-un cont UniCredit.
 • Este acceptata o gama larga de venituri, nu doar salarii si pensii: venituri din chirii, din dividende, din activitati independente, din drepturi de autor etc.
 • Poate fi refinantat orice tip de credit.
 • Banca nu solicita multe documente.
 • Asigurarea de viata nu este obligatorie
 • Poate fi accesat pentru o perioada de pana la 10 ani.
Dezavantaje
 • Banca percepe comison pentru rambursari anticipate
 • Pentru persoanele care nu sunt clienti UniCredit dobanda este mai mare.
 • Dobanda poate fi doar fixa
 • Creditul poate fi accesat doar in RON.
 • Pentru refinantari, 120.000 RON poate fi o suma insuficienta.
Articol scris de:
Actualizat 13/03/2024
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Recenzie Creditului de refinantare de la UniCredit Bank

Creditul de refinantare de la UniCredit este un produs bancar care poate fi folosit pentru refinantarea unor credite accesate in trecut cu scopul de a obtine anumite avantaje: o dobanda mai mica, o perioada de creditare mai mare, restructurarea unor datorii etc.

Scorul pentru acest credit este unul bun datorita avantajelor enumerate mai sus: sunt acceptate mai multe tipuri de venituri, daca esti client al bancii vei beneficia de o dobanda mai mica, poate fi accesat cu un pachet minim de documente.

Totodata, creditul poate fi oferit doar cu dobanda fixa, poate fi accesat doar dupa varsta de 22 de ani. Scorul pentru acest credit este de 4.8 din 5.

Lucruri importante la care sa fii atent

 • Dobanda. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda fixa.. Acest lucru poate fi un avantaj, pentru ca ai predictibilitate, pe de alta parte, rata va ramane fixa chiar daca dobanzile de pe piata o sa scada.
 • Conditiile de eligibilitate sunt destul de lejere. Sa faci un calcul pentru tine, sa vezi daca poti sustine un asemenea imprumut chiar si in situatii financiare mai complicate, cum ar fi diminuarea veniturilor sau anumite cheltuieli neprevazute in unele luni.
 • Sa fii atent la avantajele pe care le ofera banca daca incasezi salariul la UniCredit sau alegi sa inchei o asigurare viata.
Consultant si planificator financiar. De-a lungul activitatii mele am reusit sa creez o comunitate de oameni care au constientizat importanta gestionarii corecte a resurselor, oameni care pun in aplicare solutiile personalizate si care in fiecare zi sunt mai aproape de obiectivele lor. Avand in vedere cunostintele si experienta acumulate, pot sa vin in ajutorul tau cu sfaturi, idei, solutii si planuri concrete prin care sa iti bifezi obiectivele.
Te-ar Mai Putea Interesa:
Compară credite de nevoi personale
Găsește cel mai bun credit pentru nevoile tale
Compară
Aplica online
Aplica pe site-ul banci
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram