Institutii de credit

Institutiile de credit sunt, conform legislatiei ”entitati a caror activitate consta in atragerea de depozite sau de alte fonduri rambursabile de la public şi în acordarea de credite în cont propriu”, precum si entitati care emit mijloace de plata in forma de moneda electronica. In aceasta categorie intra bancile, institutiile emitente de moneda electronica, organizatiile […]

Institutiile de credit sunt, conform legislatiei ”entitati a caror activitate consta in atragerea de depozite sau de alte fonduri rambursabile de la public şi în acordarea de credite în cont propriu”, precum si entitati care emit mijloace de plata in forma de moneda electronica.

In aceasta categorie intra bancile, institutiile emitente de moneda electronica, organizatiile corporatiste de credit, bancile de economisire si creditare.

Intr-o definitie simplificata, institutiile de credit sunt societatile care desfasoara activitate de creditare disponibila pentru populatie.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram