Credit revolving

Creditul revolving este o forma de imprumut care iti permite sa utilizezi banii prin trageri de linie, in functie de nevoi, pana cand suma este utilizata complet, sau perioada pentru care a fost acordata este atinsa. Ce este specific la linia de credit revolving este ca se reinnoieste automat, pe masura ce ai incasari si […]

Creditul revolving este o forma de imprumut care iti permite sa utilizezi banii prin trageri de linie, in functie de nevoi, pana cand suma este utilizata complet, sau perioada pentru care a fost acordata este atinsa.

Ce este specific la linia de credit revolving este ca se reinnoieste automat, pe masura ce ai incasari si rambursezi creditul. Banii pot fi astfel utilizati in mai multe randuri, pana la finalul perioadei de acordare a liniei.

In cazul liniei de credit revolving platesti dobanda doar pentru ceea ce consumi din credit.

Pe scurt, linia de credit revolving iti va permite sa efectuezi trageri si rambursari succesive pe durata creditarii.  

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram