Bilet de ordin

Biletul la ordin este un instrument financiar care contine promisiunea scrisa din partea unei parti (emitent) ca va achita unei alte parti (beneficiar) o suma de bani fixata, la o anumita scadenta sau la ordinul acestuia. Un bilet de ordin contine, de obicei, urmatoarele elemente: suma totala sau principalul, rata dobanzii, data scadentei, data si […]

Biletul la ordin este un instrument financiar care contine promisiunea scrisa din partea unei parti (emitent) ca va achita unei alte parti (beneficiar) o suma de bani fixata, la o anumita scadenta sau la ordinul acestuia.

Un bilet de ordin contine, de obicei, urmatoarele elemente: suma totala sau principalul, rata dobanzii, data scadentei, data si locul emiterii, semnatura si stampila emitentului. 

Biletele la ordin sunt instrumente de imprumut. Ele pot fi emise de institutii financiare, dar si de companii mici, sau chiar persoane fizice. Acestea ii permit unei persoane sau afaceri sa obtina finantare fara sa treaca printr-o banca.

Emitentul biletului de ordin trebuie pur si simplu sa fie dispus sa furnizeze fondurile specificate, in conditiile convenite, pana la data scadenta.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram