Gaj

Gajul este un bun mobil sau imobil acordat unui creditor, sub forma unei garantii. Gajul poate fi utilizat la acordarea unui credit pentru garantarea platii la scadenta a imprumutului acordat (de catre o institutie bancara, spre exemplu).  Daca imprumutul nu este rambursat, atunci creditorul poate confisca si vinde bunul. Daca imprumutul este rambursat integral, creditorul […]

Gajul este un bun mobil sau imobil acordat unui creditor, sub forma unei garantii. Gajul poate fi utilizat la acordarea unui credit pentru garantarea platii la scadenta a imprumutului acordat (de catre o institutie bancara, spre exemplu). 

Daca imprumutul nu este rambursat, atunci creditorul poate confisca si vinde bunul. Daca imprumutul este rambursat integral, creditorul elibereaza gajul, care ramane in proprietatea debitorului.

Ca sa fie acceptat de catre creditor, gajul trebuie sa aiba o valoare constanta sau crescatoare in timp. 

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram