Credit online urgent

Creditul online urgent poate fi o solutie pentru problemele neprevazute sau urgente, ce nu suporta amanare.
Creditorii pun la dispozitie platforme online intuitive si aplicatii mobile pentru facilitarea procesului de accesare.
Accesarea unui credit online urgent necesita doar cativa pasi simpli, intr-un timp scurt.
Mr.Finance iti pune la dispozitie informatii utile despre dobanda, acte si criterii. Parcurge ghidul si alege intelept.
Actualizare COVID-19

In contextul actual, institutiile financiara bancare, cat si institutiile financiare nebancare au luat masuri pentru a putea trece cu bine peste perioada pandemiei. Ne dorim ca si voi, la nivel individual, sa luati masurile necesare pentru ca aceasta perioada sa nu va afecteze sanatatea, inainte de orice.

Astfel ca, pe site-ul nostru vei gasi articole cu masurile luate de Guvernul Romaniei, prin OUG 29, cat si articole scrise de specilistii nostri despre cum sa te pregatesti emotional, dar si financiar in perioada pandemiei Covid-19. De asemenea, incercam, pe cat putem, sa comunicam pe canalele de social media despre organizatiile care s-au implicat in aceasta perioada, despre companiile romanesti care au finantat si au ajutat si despre oamenii minunati care contribuie la bunastarea celorlalti.

Sa auzim de bine!
Echipa Mr.Finance

Iata si o lista cu IFN-urile active in aceasta perioada:

Cele mai bune oferte de Credit online urgent
Am gasit 1 – 4 of 4 oferte Am gasit 4 oferte Am gasit o singura oferta Nu am gasit nici o oferta
Sortat dupa rating
Sorteaza Rezultate
Am gasit 1 – 4 of 4 oferte Am gasit 4 oferte Am gasit o singura oferta Nu am gasit nici o oferta
Filters Sort
Suma Max.
3.000 lei
Dobanda
1.2% pe zi
Aprobare:
20 min
Perioada:
62 zile
Primul Credit:
0% dobanda
Suma Max.
4.000 lei
Dobanda
1% pe zi
Aprobare:
10 min
Perioada:
60 luni
Primul Credit:
1% dobanda
Suma Max.
2.000 lei
Dobanda
1.19% pe zi
Aprobare:
2 min
Perioada:
24 luni
Primul Credit:
0% dobanda
Suma Max.
10.000 lei
Dobanda
1.29% pe zi
Aprobare:
24 ore
Perioada:
45 zile
Primul Credit:
0% dobanda

Ce este Creditul online urgent?

Creditul online urgent este un imprumut facut de catre o persoana fizica sau juridica, catre o intitutie financiara nebancara, pentru acele situatii in care o suma de bani este absolut necesara pentru nevoile urgente aparute.

Creditul online urgent are doua caracteristici importante: este online si este urgent, ceea ce inseamna ca ajunge la tine mai rapid.


Cat dureaza aprobarea unui credit online urgent?

Creditul online urgent se acorda in decursul zilei in care a fost facuta cererea. Insa, sunt situatii in care fiecare creditor isi impune regulile de acordare a creditului online.


Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti

Accesarea unui credit online urgent nebancar se face relativ simplu, de cele mai multe ori cu documentatie minima si criterii de eligibilitate simplu de indeplinit de catre oricine:

 • Sa fii cetatean roman
 • Varsta minima 18 ani
 • Carte de identitate valabila
 • Fluturasul de salariu


Acte necesare pentru creditul online urgent

Cum am mentionat si mai sus, documentatia nu este atat de complexa.

 • Buletinul valabil
 • Dovada unui venit

Si nu uita, este mai usor sa accesezi un credit online urgent, caci totul se desfasoara in mediul online, fara sa te deplasezi sau sa pierzi timpul tau valoros!

Orice tableta, laptop sau telefon si o conexiune la internet sunt mai mult decat suficiente pentru a obtine creditul online urgent!

Caracteristici importante ale creditului online urgent

Este foarte important ca inainte sa optezi pentru credit online urgent, indiferent de suma, sa te documentezi.

Creditul online urgent este un instrument financiar util, oferit de o institutie nebancara, IFN, cu conditiile impuse de fiecare creditor in parte.

Bancile ofera si ele la randul lor credite, insa conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti si infaptuirea acestora dureaza mai mult iar perioada de rambursare a sumei se intinde pe o perioada mai mare de 6 luni.

De regula, pentru obtinerea unui credit nebancar trebuie sa ai varsta de peste 18 – 21 de ani, o carte de identitate valida, domiciliu stabil pe teritoriul tarii si dovada unui venit lunar (printre alte conditii).

Imprumutul se acorda pe baza unui contract de credit in care sunt prevazute toate datele importante referitoare la acesta:

 • Suma acordata
 • Dobanda
 • Valoarea ratelor lunare
 • Data scadentei
 • Valoarea penalizarilor etc.

Ce sunt IFN-urile?

IFN-urile sunt Institutii Financiare Nebancare, inscrise in registrele Bancii Nationale a Romaniei, ce acorda credite si imprumuturi rapide, in conditii mai lejere.

Sunt institutii reglementate, care functioneaza in conditiile prevazute de lege.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri din Romania sunt: ProvidentFerratumViva CreditCredit FixExtra SimpluZaplo etc.

Cum aplici si cum gestionezi creditul tau online urgent

Aplici usor pentru un credit online urgent, caci mediul online iti este la dispozitie in orice moment.

Platformele companiilor de credit sunt usor de accesat si la fel de usor de manevrat, intrucat au fost create sa iti usureze efortul.

De asemenea, gasesti pe platforma noastra simulatorul de credit, care iti vine in ajutor in aflarea dobanzii si a timpului de rambursat. Astfel, informatiile devin mai transparente!

Cererile se depun direct pe platforma companiei, actele se semneaza si se scaneaza, urmand sa fie anexate tot acolo, banii sunt virati in cont, iar ratele sunt platite fie prin transfer bancar, fie prin retragerea automata a sumei aferente ratei.

Avantajele unui credit online urgent

 • Documente minimie
 • Criterii de eligibilitate usor de indeplinit
 • Proces de acordare simplificat
 • Timp de acordare redus
 • Accesibil atat online, cat si la sediile creditorilor
 • Aplicatii mobile si platforme web usor de folosit

Dezavantajele unui credit online urgent

 • Firmele creditoare practica dobanzi mult mai mari decat bancile
 • Comisioane si taxe
 • Penalizari si taxe suplimentare in situatii de neplata sau intarzieri ale ratelor

Sfaturi si recomandari Mr.Finance

Experienta unui imprumut de orice fel este una care se bazeaza pe stapanirea de cunostinte temeinice si strategie.
Astfel ca, noi ne dorim ca tu sa ai parte de experiente calitative atunci cand accesezi un imprumut de la institutii financiare nebancare, motiv pentru care, ne-am permis sa iti oferim cateva sfaturi utile in acest sens:

 • Apeleaza la acest credit doar daca nevoile tale sunt justificate si situatia de criza in care te afli impune o astfel de masura.
 • Analizeaza cu mare atentie toate optiunile pe care le ai la dispozitie si compara-le prin prisma costurilor si a beneficiilor oferite.
 • Alege varianta care se pliaza optim nevoilor tale si citeste cu atentie datele contractului realizat cu institutia financiara nebancara.
 • Totodata, este important sa nu imprumuti sume foarte mari si sa nu setezi rate lunare alese irealist, ce depasesc mai mult de 25%-30% din veniturile tale.
 • Odata accesat un credit online urgent este important sa respecti toate termenele limita impuse de institutia de la care te-ai imprumutat.
 • In caz contrar, vei plati penalizari usturatoare, ceea ce nu este recomandat.
 • Consideram ca un credit online urgent este solutia ideala pentru situatii neprevazute in care ai nevoie de bani, cu conditia ca el sa fie gestionat responsabil.
Nu ai gasit ce cautai? Rasfoieste in continuare ghidurile mrfinance.ro 
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv.

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
closechevron-rightinfo-circleenvelopeangle-downlocation-arrowellipsis-vmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram